4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Унифлокс кап.глаз/уш.фл.0,3% 5мл

Торговое название
УНІФЛОКС

Латинское название
UNIFLOX

Общая характеристика
діюча речовина: офлоксацин; 1 мл розчину містить офлоксацину 3 мг; допоміжні речовини: бензалконію хлорид, натрію фосоат кислий однозамішений, натрію фосфат кислий двозаміщений, очищена вода.

Форма выпуска
ОЧНІ / вушні краплі

Фармгруппа
Протимікробний засіб, що застосовується в офтальмології та отології.

Фармакологические свойства
Препарат Укіфлокс містить бактерицидну і хіміотерапевтичну речовину-офлоксацин, який належить до групи фторхіколонія. Офлоксацин має широкий антибактеріальний спектр дії. істотною перевагою препарату Уніфлокс є його відмінна і проникність до рогівки та передньої камери ока

Показания к применению
Офтальмологія. Препарат Уншфлокс застосовується для лікуванни бактеріальних і інфекцій передніх ділянок очей, спричинених чутливими до офлоксацину патогенами, наприклад інфекційних кон'юнктизітів, кератитів, кератокон'юнктизітів, блефаритів і блефарокон'юнктивитів, дакріоциститів, ячменів, халазіоніз та виразок рогівки. Для і запобігання інфекційному ураженню очей препарат Уніфлокс показаний при підготовці до операцій, після внутрішніх та внутрішньоочних операцій, після видалення сторонніх частинок та при травмах очей. Препарат застосовують також як складову при комплексному лікуванні енаофламітів. Отологія: Препарат Уніфлокс застосовується для лікування зовнішніх отитів, гострих отитів і середнього вуха, хронічних гнійних отитів середнього вуха з проведенням перфорації барабанної перетинки та профілактично при оперуванні вух у дорослих. У дітей препарат застосовується для лікування зовнішніх отитіа, гострих отитів середнього вуха з проведенням тимпанотоміі.

Способ применения и дозы
Препаратом Уніфлокс 0,3% можуть користуватися дорослі, підлітки та діти аіком старше 3-х років. Офтальмологія: Дорослі. Точну лозу препарату та тривалість лікування призначає лікар. Звичайно, перші два дні закапують 1-2 краплі щогодини, протягом наступних 2-3 днів 1-2 краплі закапують 6-8 разів на день через однакові проміжки часу. Тривалість лікування становіть щонайменше 7 днів (3 дні після припинення гнійних виділень) і не повинна перевищувати 14 днів. Діти ВІКОН З роки і старші. Застосування та дозування препарату має бути спеціально призначене офтальмологом, і весь курс лікування має проходити під його амбулаторним наглядом. Звичайно призначають 1 краплю 5 разів на день протягом періоду, що не перевищує 7 днів. Отологія. Розчин, призначений для закапування у вуха, має вводитися у слуховий прохід, причому пацієнт лягає хворим вухом догори. У тахому положенні пацієнт повинен перебувати принаймні протягом 5-ти хвилин після введення препарату. Введення холодного розчину слід уникати, бо це може спричинити теплову реакцію [запаморочення) . Отже, рекомендується підігріти розчин перед закапуванням у вухо, потримавши флакон з розчином у долоні 1-2 хвилини. Для кращого проникнення розчину до середнього вуха пацієнту рекомендовано відтягнути козелок вушної раковини назовні, у напрямку обличчя. Дорослі. Точну дозу препарату та тривалість лікування призначає лікар. Звичайно при зовнішніх отитах вводять 10 крапель двічі на день протягом 10 днів. При хронічних гнійних отитах середнього вуха (з проведенням перфорації барабанної перетинки) вводять 10 крапель двічі на день протягом 14 днів. Діти віком З роки і старші. Застосування та дозування препарату дітям має бути спеціально призначене отоларингологом, і весь курс лікування має проходити під його амбулаторним наглядом. При зовнішніх отитах, гострих отитах середнього вуха з проведенням тимпанотомії звичайно вводять 5 крапель двічі на день протягом 10 днів.• Офтальмологія. Для застосування слід відкрутити захисну пробку, злегка закинути назад голову, перекинути пластиковий флакон догори дном і, стискаючи флакон, ввести -7. краплі до нижнього кон'юнктивального мішка. Під час зведення препарату не слід торкатися ні ока ні повік кінчиком флакону. Після цього необхідно ретельно закрутити пробку, щоб запобігти можливому забрудненню. Флакон зберігати у вертикальному положенні. Отологія. Пацієнт повинен відкрутити захисну пробку. У лежачому положенні, хворим вухом догори, перекинути пластиковий флакои догори дном і, стискаючи флакон, ввести призначену кількість крапель до зовнішнього слухового проходу. Після цього необхідно ретельно закрутити пробку, шоб запобігти можливому забрудненню. Флакон зберігати у вертикальному положенні

Побочные эффекты
Після введення до кон'юнктивального мішка може тимчасово виникнути незначне печіння та почервоніння кон'юнктиви. Після закапування до вуха може виникнути біль та свербіж у вусі та гіркий присмак у роті. Дуже рідко може виникнути екзема, парестезія, запаморочення, шум у вухах та відчуття сухості у роті.

Противопоказания
Препарат Уніфлокс не слід застосовувати при підвищеній чутливості до компонентів препарату чи до інших фторхінолоніз, хронічних кон'юнктивітах неінфекційиого походження, інфекційних запаленнях передніх і задніх ділянок очей чи допоміжних органів ачей, а також зовнішнього слухового проходу чи внутрішнього вуха, спричинених стійкими до офлоксацину штамами бактерій. Для призначення препарату жінкам під час вагітності чи грудного вигодовування мають існувати надзвичайно серйозні причини. Препарат не можна призначати дітям

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Якщо Ви приймаєте будь-які інші лікарські препарати, обов'язково повідомте про це лікарю! Взаємодія препарату Уніфлокс з іншими препаратами для очей чи вух, при одночасному їх застосуванні, не спостерігалася. При застосуванні препарату слід зважати на те, що магній, алюміній, залізо і цинк зменшують абсорбцію офлоксацину. Не рекомендується застосовувати очні та вушні краплі Уніфлокс одночасно з іншими лікарськими засобами для очей та вух.

Передозировка
При правильному застосуванні передозування препарату не спостерігалося.

Особенности применения
Перед першим введенням препарату рекомендовано- провести і мікробіологічне дослідження мазків, взятих з кон'юнктивального мішка чи зовнішнього слухового лроходу, для визначення чутливості штамів бактерій до препарату. Пацієнт не повинен насити контактні лінзи одночасно із застосуванням препарату. Протягом терміну л-ікування препаратом, якщо це можливо, також не слід носити тверді контактні лінзи або принаймні виймати їх перед введенням препарату і користуватися ними знову лише через 20 хвилин після введення препарату. : Вагітність і годування груддю. Безпеку застосування офлоксацину вагітними жінками доведено не було, немає жодних відомостей про проведення контрольованих чи об'єктивно оцінюваних і досліджень. Невідомо, чи проникає офлоксацин до материнського молока при місцевому застосуванні. Отже, під час вагітності чи грудного вигодовування препарат Уніфлокс можна застосовувати тільки а тому випадку, коли очікуваний терапевтичний ефект для матері перевищує потенційний ризик для плоду чи дитини. Дія на здатність до орієнтування в дорожньому русі й навички роботи з механізмам. Зниження уваги під час керування автомобілем чи експлуатації, машин є малоймовірним. Відразу після застосування препарату може виникнути нечіткість зору, що може ускладнити здійснення вищезазначених дій. Отже, керування автомобілем, експлуатація машин і робота на висоті не рекомендується принаймі протягом 15 хвилин лісля застосування препарату. Якщо ознаки , захворювання не почнуть зникати або ж, пазпаки, стан здоров'я погіршився, або виникли небажані і явища, необхідно звернутися за консультацією до лікаря щодо подальшого застосування препарату.

Условия и сроки хранения
Зберігати при кімнатної температурі, у захищеному від світла міс-і. Зберігати в місцях недоступних для дітей. Термін придатності препарату - 2роки. Термін придатності препарату після першого відкриття упаковки: 1 місяць. Не застосовувати лікарський засіб після закінчення терміну придатності , зазначеного на упаковці.

Упаковка
Поліетиленовий флакон з піпеткою, поліетиленова пробка з різьбою, етикетка. Флакон 5 мл, який упакований в картонну корябку разом з інформаційними аркушами.

Производитель и его адрес
ТОВ "УНІМЕЯ ФАРМА" (ЦШМЕО РНАЯМА Ш) вул. Орієшкова, 11, 821 05, Братислава, Словацька Республіка. Повноважний представник Заявника / Виробника в Україні: ТОВ «Донауфарм». 0408С, м. Київ, вул. В. Хвойко, 18/14, офіс 333, тел 230-60-36

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.