4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Униклофен кап.глаз.0,1% 5мл фл.

Торговое название
УНІКЛОФЕН

Международное название
диклофенак

Латинское название
UNICLOPHEN

Общая характеристика
прозорий, безбарвний розчин. склад: в І мл розчину містить диклофепаку натрію- ! мі допоміжні речовини: карбетонсішецину бромід, кислота борна, нагрію тстраборат, полісорбат

Форма выпуска
Краплі очні

Фармгруппа
Засоби, що застосовуються в офтальмології'. Протизапальні засоби.

Фармакологические свойства
Препарат Уніклофен належить до офтальмологічних нрспараі ів, нестероїдних антифлогістиків. Діюча речовина ликлофенак-натрію є похідною сполукою фенілоцтової кислоти і належить до групи нестероїдних протизапальних засобів. Вона зменшує синтез простагландинів та інших медіаторів запальних процесів шляхом пригнічення ензиму циклооксигенази, а також має антифлогістичну, аналгетичну та жарознижувальну дії, позитивно впливає на синтез макромолекул з'єднувальних тканин і пригнічує агрегацію індукованих аденозиндифосфатом тромбоцитів. Безпечність диклофенаку підтверджено результатами досліджень, а також результатами його досить тривалого використання в клінічній практиці. При дослідженні місцевої подразнюючої дії очних крапель Уніклофен на тваринах протягом 8-тижневого періоду застосування препарату (3 рази на день по 2-3 краплі) не спостерігалося ніякої подразнювальної дії, що призводила б до виникнення реакцій подразнення чи до появи інших небажаних проявів внаслідок лікування препаратом. Застосування очних крапель не впливає на щільність епітелію рогівки і не спричиняє жодних змій єні гелію. Вплив на очі: Розчин диклофенаку 0,1 % у формі очних крапель застосовується для неспецифічного лікування очей при наявності запальних процесів передніх ділянок очей, а також станів, спричинених механічними ушкодженнями ("травми, хірургічні чи лазерохірургічпі операції) чи алергією. У структурі ока диклофепак пригнічує синтез простагландинів, міграцію поліморфних лейкоцитів до пошкоджених клітин, а також перешкоджає неоваскуляризаціїрогівки, не впливаючи на рееиітслізацію рогівки. Застосування диклофенаку істотно не впливає на внутрішньоочиий тиск. Застосування ликлофенак-натрію перед хірургічним втручанням стримує міоз, що спричиняється прямим впливом простагландинів на круговий м'яз зіниці ока , шляхом пригнічення синтезу простагландинів. Після оперування катаракти чи імплантації штучного кришталика диклофенак зменшує ризик виникнення чи полегшує перебіг плямистого кістоподібного набряку в разі його виникнення.

Фармакокинетика
Фамакокінстика препарату для очей Уніклофен на людях не досліджувалася

Показания к применению
Препарат Уніклофен застосовується лля лікування інфекційних запалень очей, особливо для лікування хронічних запалень кон'юнктиви та рогівки, а саме тих, то мають алергічне походження, а також епісклеритів, передніх та проміжних увеїтів. Препарат також застосовують при небактеріальних запаленнях вій. при незначних пошкодженнях очей (після потрапляння сторонніх частинок, опіків чи потрапляння отруйних речовин), при виразках рогівки, при ураженні ультрафіолетовим випромінюванням (внаслідок зварювання, впливу сонячного проміння) та при фотофобії. Препарат Уніклофен застосовується також при підготовці до хірургічних операцій для зменшення міозу під час операції, для запобігання виникненню перед- та післяопераційного плямистого кістоподібного набряку (інфільтрації центру сітківки) та для зменшення надмірних запальних реакцій після різноманітних операцій па очах. Препаратом можуть користуватися дорослі, підлітки та діти віком старше 2-х років.

Способ применения и дозы
Доза препарату та тривалість лікування завжди нріппачються лікарем. Дорослі. При запаленнях очей не інфекційпого походження звичайно вводять 1-2 краплі препарату до кон'юнктивального мішка 3-5 разів на день. Для зменшення міозу під час операцій па очах за три години до операції препарат вводять 6 разів по одній краплі до кон'юнктнвального мішка (приблизно через кожні 30 хвилин). Відразу після операції вводять 3 рази по одній краплі препарату, а також принаймні протягом 1 тижня після операції вводять 1 -2 краплі препарату до коп'юнктивального мішка 3-5 разів на день. Діти старше 2-х років. Застосування та дозування препарату має бути спеціально призначене офіальмологом, і весь курс лікування має проходити під його амбулаторним наглядом. не перевищуйте рекомендовані дози Уніклофен може призначатися у поєднанні з одночасним місцевим застосуванням кортикостероїдів. Після відкриття Флакона препарат готовий до використання. Для застосування слід відкрутити захисну пробку, злегка закинути голову назад, перекинути пластиковий флакон догори дном і, стискаючи флакон, ввести призначену кількість крапель до кон'юнктивального мішка. Під час введення препарату не слід торкатися- ні ока, ні вій. Після цього необхідно щільно закрутити пробку, щоб запобігти можливому забрудненню препарату. Флакон зберігати у вертикальному положенні.

Побочные эффекты
Препарат звичайно добре переноситься. Відразу після введення препарату може виникнути тимчасове печіння чи нечіткість зору. Рідко, внаслідок підвищеної чутливості до препарату, також можуть виникнути такі реакції, як свербіж, гіперемія та набряк. Про виникнення зазначених побічних ефектів чи інших незвичних реакцій повідомте Вашого лікаря. Препарат Уніклофен не повинен застосовуватися у випадку підвищеної чутливості до окремих компонентів препарату чи до інших нестероїдних протизапальних лікарських засобів. Він протипоказаний також пацієнтам, у яких ацетилсаліцилова : кислота спричиняє астматичний шок, кропивницю чи гострий нежить. З особливою обережністю слід призначати препарат пацієнтам, що мають захворювання шлунка та виразку тонкого кишечнику, а також, через ризик посилення і кровотечі під час операції, пацієнтам, схильним до кровотеч, та пацієнтам, які приймають лікарські засоби, що і запобігають згортанню крові. Препарат не можна призначати жінкам на третьому триместрі вагітності та дітям віком \ до 2-х років.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
При одночасному застосуванні препарату Уніклофен з іншими лікарськими засобами вони можуть взаємодіяти між собою. Тому Ваш лікар повинен бути поінформованим про всі ліки, які ви приймаєте, нещодавно приймали чи плануєте приймати, як.за призначенням лікаря, так і без призначення. .Якщо інший лікар має намір призначити вам новий лікарський засіб, повідомте йому, що ви вже користуєтеся очними краплями Уніклофен. Якщо ви застосовуєте також інші лікарські засоби для очей, проконсультуйтеся з : офтальмологом щодо можливості їх використання під час застосування препарату. Проте взагалі рекомендовано витримати принаймні 5-хвилинний інтервал між застосуванням препарату Уніклофен та інших ліків для очей.

Передозировка
Передозування препарату при дотриманні призначеної дози практично виключене. При випадковому одноразовому проковтуванні очних крапель УНІКЛОФЕН 0,1 % у дорослих не очікується виникнення і жодних побічних ефектів. При випадковому проковтуванні препарату дітьми зверніться до лікаря. -

Особенности применения
Не можна косити м'які контактні лінзи одночасно із застосуванням препарату. Тверді контактні лінзи перед введенням препарату необхідно вийняти і лише через 20 хвилин після введення препарату можна користуватися ними знову. Вагітність і грудне вигодовування. Для призначення очних крапель вагітним жінкам чи тим, які годують груддю мають існувати надзвичайно серйозні причини. Препарат не можна призначати жінкам на третьому триместрі вагітності та дітям віком до 2-х років Дія на здатність до орієнтування в дорожньому русі й навички роботи з механізмами. Відразу після введення очних ; крапель до кон'юнктивального мішка може виникнути незначна нетривала нечіткість зору, що може ускладнити і керування автомобілем, експлуатацію обладнання та роботу на висоті. Через це рекомендусться здійснювати з вищезазначені дії не меншсніж через 15 хвилин після введення препарату.

Условия и сроки хранения
Зберігати при кімнатній температурі в оригінальній упаковці в місці, захищеному від світла. Зберігати в місцях недоступних для дітей. Препарат не можна використовувати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці. Закривайте флакон відразу після кожного введення препарату. Термін придатності- 2роки. Термін придатності препарату після першого відкриття оригінальної упаковки - 30 днів.

Упаковка
По 5,0 мл №1 у флаконі.

Производитель и его адрес
ТОВ "УНІМЕД ФАРМА" . вул. Орієшкова, 11,821 05, Братислава, Словацька-Республіка.

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.