4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Окомистин кап.глаз.0,01% 5мл фл.

***
І Н С Т Р У К Ц І Я
для медичного застосування препарату
Окомістин®

Торговое название
ОКОМІСТИН

Общая характеристика
Склад лікарського засобу:
діюча речовина: мірамістин;
1 мл розчину містить мірамістину (у перерахунку на безводну речовину) 0,1мг;
допоміжні речовини: натрію хлорид, вода для ін’єкцій.

Форма выпуска
Форма випуску:
Краплі очні/вушні/ для носа, розчин 0,01% по 5 мл у флаконах з крапельницею № 1

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група.
Засоби, які застосовують в офтальмології та отології
Протинабрякові та інші препарати для місцевого застосування при захворюваннях порожнини носа. .
Код АТС S03, R01А

Фармакологические свойства
Мірамістин – катіонна поверхнево-активна речовина з протимікробною (антисептичною) дією.
В основі дії мірамістину лежить пряма гідрофобна взаємодія молекули з ліпідами мембран мікроорганізмів, що призводить до їх фрагментації і руйнування. При цьому частина молекули мірамістину, занурюючись у гідрофобну ділянку мембрани, руйнує надмембранний шар, розпушує мембрану, підвищує її проникність для високомолекулярних речовин, змінює ензиматичну активність мікробної клітини, інгібує ферментні системи, що спричиняє пригнічення життєдіяльності мікроорганізмів і їхній цитоліз.
На відміну від інших антисептиків, мірамістин має високу вибірковість дії відносно мікроорганізмів, оскільки практично не діє на мембрани клітин людини. Цей ефект пов’язаний з іншою структурою клітинних мембран людини (значно більшою довжиною ліпідних радикалів, що різко обмежують можливість гідрофобної взаємодії мірамістину з клітинами).
Мірамістин має виражену антимікробну дію відносно грампозитивних і грамнегативних, аеробних і анаеробних, спороутворюючих і аспорогенних бактерій у вигляді монокультур і мікробних асоціацій, включаючи госпітальні штами з полірезистентністю до антибіотиків.
Діє згубно на збудників захворювань, що передаються статевим шляхом, - гонококи, бліді трепонеми, трихомонади, хламідії, а також на віруси герпесу, імунодефіциту людини тощо. Має протигрибкову дію на аскоміцети роду Aspergillus і роду Penicillum, дріжджові (Rhodotorula rubra, Torulopsis gabrata і т.д.) і дріжджоподібні (Candida albicans, Candida krusei і т.д.) гриби, дерматофіти (Trichophyton rubrum, Trichophyton mentagrophytes, Trichopphyton verrucosum, T. schoenleini, T. violaceum, Epidermophyton Kaufman-Wolf, E. floccosum, Microsporum gypseum, Microsporum canis і т.д.), а також на інші патогенні гриби (наприклад, Pityrosporum orbiculare (Malassezia furfur) у вигляді монокультур і мікробних асоціацій, включаючи грибкову мікрофлору з резистентністю до хіміотерапевтичних препаратів. Під дією мірамістину знижується стійкість мікроорганізмів до антибіотиків.
Мірамістин має протизапальну і імуноад’ювантну дію, підсилює місцеві захисні реакції, регенераторні процеси, активізує механізми неспецифічного захисту внаслідок модуляції клітинної і місцевої гуморальної імунної відповіді, чим прискорює одужання.

Фармакокинетика
Фармакокінетика.
Мірамістин проявляє місцеву дію. Дані про можливість проникнення препарату в системний кровотік відсутні.

Показания к применению
Показання для застосування.
Гострі та хронічні кон'юнктивіти, блефарокон’юнктивіти, ураження слизової оболонки ока, спричинені грампозитивними та грамнегативними бактеріями, хламідіями, грибами та вірусами; термічні та хімічні опіки ока; профілактика та лікування гнійно-запальних ускладнень у передопераційний та післяопераційний періоди; лікування травм ока; профілактика гонококових і хламідійних кон’юнктивітів у новонароджених.
Гострий та хронічний зовнішній отит (дифузний отит, фурункульоз зовнішнього слухового проходу, отомікози).
Гайморит, гострий та хронічний синусит, гострий риніт.

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози.
Офтальмологія. При лікуванні травм, гострого, хронічного кон’юнктивітів, блефарокон’юнктивітів та запальних захворювань очей бактеріальної, грибкової, вірусної, хламідійної природи Окомістин® закапують у кон’юнктивальний мішок дорослим по 2-3 краплі, дітям до 12 років по 1-2 краплі 4-6 разів на добу. Тривалість лікування звичайно не перевищує 2 тижнів.
Для лікування опіків очей, після промивання ока великою кількістю води, проводять часті інстиляції Окомістину® (кожні 5-10 хвилин) протягом 1-2 годин. Для подальшого лікування препарат застосовують дорослим по 2-3 краплі, дітям до 12 років - по 1-2 краплі 4-6 разів на добу.
З профілактичною метою за добу до операційного втручання закапують у кон’юнктивальний мішок по 2-3 краплі препарату 3 рази на добу, після операції протягом 3-5 днів - по 1-2 краплі 3 рази на добу.
Для профілактики інфекційних кон’юнктивітів у новонароджених відразу після народження дитині протирають очі ватним тампоном, змоченим дезінфекційним розчином (фурацилін – 1:5000, риванол – 1:5000 та ін.) та закапують по 1 краплі Окомістину® в кожне око тричі з інтервалом 2-3 хвилини.
Отоларингологія.
При лікуванні гострих і хронічних зовнішніх отитів, фурункульозів та отомікозів закапують дорослим по 3-5 крапель, дітям до12 років - по 2-3 краплі або на турунді, змоченій препаратом, у зовнішній слуховий прохід 4-6 разів на добу протягом 10-14 днів.
При гнійних гайморитах, під час пункції, верхньощелепову пазуху промивають достатньою кількістю Окомістину®.
При лікуванні гострого та хронічного синуситу, гострого риніту, інфекції слизової оболонки носа закапують дорослим по 2-3 краплі, дітям до 12 років - по 1-2 краплі в кожну ніздрю 4-6 разів на добу. Курс лікування не повинен перевищувати 2-х , максимум 3-х тижнів.
Особливості дозування. Точне дозування досягається шляхом натискання на дно флакона –один натиск = одна крапля.

Побочные эффекты
Побічні ефекти.
У деяких випадках можливе короткочасне відчуття печіння, що зникає саме по собі через 15-20 сек. і не потребує припинення лікування.

Противопоказания
Протипоказання.
Індивідуальна чутливість до компонентів препарату.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій.
При сумісному застосуванні Окомістин® підвищує ефективність антибіотиків місцевої дії.

Передозировка
Передозування.
Не спостерігалося.

Особенности применения
Особливі застереження.
Перед початком лікування порадьтеся з лікарем!
Застосування у період вагітності або годування груддю.
Може застосовуватись під час вагітності. Даних про негативну дію препарату в період годування груддю немає.
Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або іншими механізмами.
Препарат не впливає на швидкість реакцій при керуванні автотранспортом та роботі з іншими механізмами.
Діти.
Препарат дозволено застосовувати відразу після народження дитини.

Условия и сроки хранения
Термін придатності.
3 роки.
Препарат не можна застосовувати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці, та у випадках, якщо порушений контроль «першого відкривання».
Не використовувати після першого відкриття флакона понад 25 діб.
Умови зберігання.
Зберігати в недоступному для дітей місці при температурі від 0 до 35°С.
Тримати флакон щільно закритим в період між застосуваннями.

Условия отпуска
Умови відпуску:
без рецепту

Упаковка
Упаковка.
По 5 мл препарату в полімерному флаконі з крапельницею; по 1 флакону у пачці.

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.