4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Бронхо-Ваксом взрослые капс.7мг №10

***
Інструкція
про застосування
Бронхо-Ваксол

Торговое название
Бронхо-Ваксом

Международное название
lyophylisate of bacterial lysates

Латинское название
Broncho-Vaxom

Общая характеристика
Загальна характеристика:
міжнародна непатентована назва:
lyophylisate of bacterial lysates;
основні властивості лікарської форми:
Бронхо-Ваксом Дорослі: кришечка капсули: непрозора блакитна, корпус (тіло): непрозорий блакитний, надруковано: "broncho-vaxom", вміст капсули: бежевий мілкий порошок;
Бронхо-Ваксом Діти: кришечка капсулі: непрозора блакитна, корпус (тіло): непрозорий білий, надруковано: "broncho-vaxom", вміст капсули: бежевий мілкий порошок
Якісний та кількісний склад:
діюча речовина:
1 капсула Бронхо-Ваксом Дорослі містить 7 мг ліофілізату бактеріальних лізатів: Haemophilus influenzae, Diplococcus pneumoniae, Klebsiella pneumoniae and ozaenae, Staphylococcus aureus, StaphyIococcus pyogenes and viridans, Neisseria catarrhalis;
1 капсула Бронхо-Ваксом Діти містить 3,5 мг ліофілізату бактеріальних лізатів:Haemophilus influenzae, Diplococcus pneumoniae, Klebsiella pneumoniae and ozaenae, Staphylococcus aureus, Staphylococcus pyogenes and viridans, Neisseria catarrhalis;
допоміжні речовини:
крохмаль кукурудзяний пережелатинізований модифікований, магнію стеарат, пропілгалат (Е 310), глутамат, маніт, желатин, індиготин(Е 132), титану діоксид (Е 171).

Форма выпуска
Капсули.

Фармакологические свойства
Імунобіологічні і біологічні властивості:
Бронхо-Ваксом стимулює імунyий захист організму.
При застосуванні Бронхо-Ваксому у людей відмічається підвищення рівню циркулюючих Т-лімфоцитів, слинного lgА, неспіцефічного відгуку на поліклональні мітогени за змішаної лімфоцитної реакції.
При застосуванні Бронхо-Ваксому у тварин спостерігалася підвищена резистентність до експериментальних інфекцій, стимуляція макрофагів та В-лімфоцитів та підвищена секреція імуноглобулінів клітинами слизової оболонки дихальної системи. Чисельнні дослідження на токсичність не показали жодної токсичної дії.

Показания к применению
Показання ля застосування:
Імунотерапія. Запобігання поворотних інфекцій дихальних шляхів та тяжких інфекційних загострень хронічного бронхіту. Супутній засіб при лікуванні гострих респіраторних інфекцій.

Способ применения и дозы
Спосіб застосування і дози:
превентивна терапія/ комплексна терапія: по 1 капсулі в день натще протягом 10 днів в місяць три місяці поспіль.
Лікування загострень: по 1 капсулі в день натще, до зникнення симптомів (мінімальний курс - 10 днів). У випадку супутнього призначення з антибіотиками Бронхо-Ваксом рекомендується застосовувати з самого початку лікування.
Діти віком від 6 місяців до 12 років: курс терапії не відрізняється від курсу для дорослих. Бронхо-Ваксом Діти містить дозу (3,5 мг), вдвічі меншу від дорослої.
Примітка: капсули Бронхо-Ваксом Діти можна відкривати. Якщо дитині важко проковтнути капсулу, її вміст можна розмішати у відповідному напої (фруктовому соці, молоці).

Побочные эффекты
Побічна дія:
загальна частота небажаних ефектів при клінічних дослідженнях становить 3-4%. Побічні явища, про які повідомлялося, класифіковані нижче відповідно до їхньої частоти (часто: 1-10%; нечасто 0,1-1%; рідко 0,01-0,1%; дуже рідко: менш як 0,01%, включаючи окремі випадки).
З боку шлунково-кишкового тракту: часто - діарея; нечасто - біль у животі, нудота, блювання.
З боку шкіри та підшкірних тканин: нечасто - висип, кропив'янка.
З боку дихальної системи: нечасто - диспное, кашель, астма.
З боку нервової системи: часто - головний біль.
Загальні розлади: нечасто - стомлюваність; рідко - гарячка, алергічні реакції.
У випадку тривалих шлунково-кишкових або дихальних розладів лікування необхідно припинити. При тривалих шкірних реакціях лікування також переривають, тому що ці проявлення можуть носити алергічну природу.
Окремі випадки.
Дані фармаконадзору демонструють дуже низьку частоту випадків окремих небажаних ефектів (менш, ніж 0,001%) у популяції, що отримувала лікування Бронхо-Ваксомом.
Повідомлялося про окремі випадки реакцій, що носили або не імунологічний характер: пурпура з або без тромбоцитопенії, диспное з висипом та спазми у животі, ускладнення алергічних васкулітів, ідіопатична тромбоцитопенія, кропив'янка або генералізована екзантема, набряк Квінке, ангіоневротичний набряк, важка артралгія, загострення синдрому Чарга-Штрауса, тахікардія та відчуття слабкості як частини синдрому підвищеної чутливості. Один ізольований випадок синдрому Лайелла було відмічено у дитини серед більше ніж 500 мільйонів доз Бронхо-Ваксому, що були призначені дорослим та дітям. Зв'язок з введенням Бронхо-Ваксому вважався можливим, проте вказувалося, що інші причини (такі як інфекція, спричинена мікоплазмою) могли призвести до цього небажаного ефекту.
Взагалі, частота небажаних ефектів, що спостерігалися, оцінюється як дуже низька з огляду на дуже широке застосування цього продукту у населення.

Противопоказания
Протипоказання
відома гіперчутливість до інгридієнтів, що входять до складу Бронхо-Ваксома.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами:
взаємодія препарату з іншими лікарськими засобами на даний момент невідома.

Передозировка
Передозування.
Про випадки передозування не повідомлялося.Біологічна природа Бронхо-Ваксому та результати токсикологічних досліджень, що проводилась на тваринах, свідчать про неможливість досягнення передозування.

Особенности применения
Особливості застосування:
згідно сучасних даних, застосування Бронхо-Ваксома у дітей віком до 6 місяців не рекомендується, що пояснюється незрілістю імунної системи.
Вплив на здатність керувати автомобілем та користування механізмами.
Бронхо-Ваксом вважається безпечним засобом, що не впливає на здатність керування автомобілем та користування механізмами.
Вагітність та лактація.
Тератогенні дослідження на тваринах свідчать про повну безпечність препарату для плоду, але контрольованих досліджень на вагітних не проводилося. Стосовно вигодування груддю, досліджень також не проводилося і будь-які дані відсутні.

Условия и сроки хранения
Умови зберігання:
зберігати при температурі від 15 С до 25 С, у недоступному для дітей місці. Не використовувати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.
Термін придатності: 5 років.

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.