4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Асинис кап.д/внутр.прим.фл.50мл

***
ЛИСТОК-ВКЛАДИШ.
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ПАЦІЄНТА
Прочитайте уважно цей листок-вкладиш, перш тою розпочати застосовування препарату
Зберігайте цей листок-вкладиш.
У Вас може виникнути потреба перечитати його.
Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання, обов'язково проконсультуйтеся з Вашим лікарем.

Торговое название
АСІНІС
Краплі для перорального застосування

Латинское название
ASINIS

Общая характеристика
Краплі для перорального застосування
В1 мл розчину міститься 25 крапель.

Форма выпуска
Флакони по 20, по 50 та по 100 мл із крапельним дозатором у картонній упаковці.

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група. Комплексний гомеопатичний засіб.

Фармакологические свойства
Фармакологічні властивості.
Препарат має системну лікувальну дію, яка зумовлена поєднанням та взаємним підсиленням активних компонентів. Чинить протизапальну, протинабрякову, секретолітичну та секретомоторну дії, а також імуномодулюючий та репаративний ефекти.
Препарат швидко зменшує набряк і запалення слизової оболонки верхніх дихальних шляхів, не спричиняючи подразнення або відчуття сухості в носовій порожнині.
Покращує кількісні (об'єм продукції) та якісні (фізико-хімічні) характеристики секрету верхніх дихальних шляхів, сприяє більш ефективному відходженню "патологічно густого слизу та забезпечує ефективне дренування приносових пазух та носової порожнини. Стимулює обмінні процеси та сприяє швидкому очищенню слизової оболонки від слизово-гнійного виділення та кірок, прискорює процеси загоєння. Підсилює опірність слизової оболонки до проникнення патогенних бактерій та вірусів. Знижує ризик розвитку бактеріальних ускладнень гострого катарального риносинуситу. Покращує результати антибактеріальної терапії та зменшує необхідність у проведенні пункцій при гнійному синуситі. Не викликає звикання або ослаблення лікувального ефекту, навіть при тривалому лікуванні.
Крім того, препарат забезпечує швидке усунення проявів астенії (загальна слабкість, швидка втомлюваність, погіршення працездатності), що виникає при риносинуситах внаслідок інтоксикації та кисневої недостатності (гіпоксії) головного мозку.
Стимулює власні захисні сили організму, підвищує стійкість організму до інфекцій. Запобігає повторним загостренням синуситу, риніту, ларинготрахеїту.

Показания к применению
Показання. Гострі та хронічні риносинусити (гайморити, фронтити, етмоїдити, сфеноїдити, комбіновані синусити). Хронічні риніти та ларинготрахеїт. В комплексному лікуванні запальних захворювань середнього вуха (у т. ч. середнього отиту, євстахіїту).

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози.
Дорослі та підлітки: по 10 крапель препарату в чистому вигляді або розведених в 1 столовій ложці води;
діти 5-12 років по 5-7 крапель препарату, розведених в 1 столовій ложці води;
діти 3-4 років: по 3-4 краплі препарату, розведених в 1 столовій ложці води.
Приймати тричі на добу. На початку лікування або при загостренні захворювання з метою прискорення одужання рекомендований прийом препарату кожні півгодини-годину до 8 разів на добу до покращання стану, але не більше 3-х діб, після чого застосовувати тричі на добу.
Для досягнення максимального ефекту рекомендується приймати Асініс® в проміжках між прийомами їжі (за 30 хвилин до або через 1 годину після їжі), потримавши препарат деякий час у роті перед проковтуванням. При застосуванні Асініс® в комплексній терапії разом з іншими препаратами рекомендовано дотримуватись 20-хвилинної перерви між прийомом лікарських засобів.
Курс лікування.
При гострому риносинуситі основний курс лікування: 1-2 тижня.
Лікування хронічного риніту, синуситу або ларинготрахеїту залежно від перебігу та тривалості захворювання: 1-2 місяця.
Профілактика загострень хронічного синуситу або ларинготрахеїту в періоди підвищення захворюваності на гостру респіраторну вірусну інфекцію або грип: 1 -1,5 місяця. При необхідності курс можна повторити.

Побочные эффекты
Побічні ефекти. Відсутні.

Противопоказания
-Протипоказання. Відсутні.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з лікарськими засобами. Клінічно значущої взаємодії з Іншими фармакологічними засобами не встановлено.
Препарат можна комбінувати з будь-якими лікарськими засобами та методами лікування.

Передозировка
Передозування. До цього часу випадки передозування невідомі. Можливість передозування виключена.

Особенности применения
Застереження при застосуванні. На початку лікування можливе посилення секреції у вигляді серозно-мукозних виділень (первинна відповідь). Це свідчить про дію препарату, ефективне дренування приносових пазух, носової порожнини та спорожнювання їх від слизу, що накопився. Можливе короткочасне незначне посилення симптомів захворювання, що є сприятливою ознакою та не потребує відміни або корекції дози препарату. Завдяки системній дії препарату Асініс®, ризик розвитку ларингоспазму у дітей відсутній.
Можливість застосування препарату у період вагітності, годування груддю не вивчалася.
Досвід застосування у дітей до 3-х років до цього часу відсутній.
Відсутність покращання протягом 5-7 днів самостійного лікування.свідчить про можливе неправильне застосування препарату, у цьому випадку Вам необхідно звернутися до Вашого лікаря за додатковою консультацією.
1 крапля препарату Асініс містить приблизно 0,016 г етанолу.
Препарат не має седативної дії, не спричиняє загальмованості, сонливості вдень та не впливає на здатність керувати автотранспортом.

Условия и сроки хранения
Термін придатності. 5 років. Не застосовувати препарат після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.
Оскільки Асініс® містить рослинні та інші природні компоненти, при зберіганні може спостерігатися незначна зміна смаку, прозорості або кольору розчину, що не призводить до зниження ефективності препарату.
Умови зберігання. Лікувальний засіб зберігати в щільно закритому флаконі, в оригінальній картонній упаковці при температурі не вище 30°С, у недоступному для дітей місці.

Условия отпуска
Правила відпуску. Без рецепта.

Упаковка
Флакони по 20, по 50 та по 100 мл із крапельним дозатором у картонній упаковці.

Производитель и его адрес
Назва та адреса виробника.
Ріхард Біттнер АГ, Кернтнер Рінг 11-13, А-10І0 Відень, Австрія.

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.