4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Фрибрис табл. 5мг №10

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
ФРІБРІС

Торговое название
ФРІБРІС

Международное название
Міжнародна непатентована назва: Desloratadine

Латинское название
FREEBRIS

Общая характеристика
Загальна характеристика:
міжнародна та хімічна назви:
desloratadine; дезлоратадин – 8-хлоро-6,11-дігідро-11- (4-піперидиніліден)-5Н-бензо[5,6] циклогепта [1,2-b]піридин.
основні фізико-хімічні властивості:
світло-голубі, круглі, двоопуклі, вкриті оболонкою таблетки;
склад:
1 таблетка, вкрита оболонкою містить деслоратадину 5 мг;
допоміжні речовини:
крохмаль, целюлоза мікрокристалічна, магнію стеарат, тальк очищений, кремнію діоксид колоїдний безводний, гідроксиметилпропілцелюлоза, титану діоксид, поліетиленгліколь 6000, барвник „Блискуче синє озеро”.

Форма выпуска
Форма випуску.
Таблетки, вкриті оболонкою.

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група.
Антигістамінні препарати для системного застосування.
Код АТС R06AX27

Фармакологические свойства
Фармакологічні властивості.
Дезлоратадин є селективним блокатором периферичних гістамінових Н1-рецепторів, що не спричиняє седативного ефекту. Дезлоратадин є первинним активним метаболітом лоратадину. Дезлоратадин також виявляє протиалергічну та протизапальну дію за рахунок блокування виведення гістаміну з опасистих клітин.
Фармакодинаміка.
Після прийому внутрішньо препарат селективно блокує периферичні Н1-гістамінові рецептори і не проникає через гематоенцефалічний бар’єр, що встановлено згідно з результатами дослідження розповсюдження радіоактивних тканин у щурів та зв’язку радіолігандного Н1-рецептору у морських свинок. Завдяки можливості деслоратадину вступати у зв’язок з гістамінним рецептором вже при концентрації 2-3 нг/мл (7 нмол), він має високу тропність до Н1 рецепторів людини.
Препарат пригнічує ряд цитотоксичних реакцій, що лежать в основі розвитку алергічного запалення, а саме виділення прозапальних цитокінів, у тому числі інтерлейкіна?4 (ІЛ?4), інтерлейкіну?6 (ІЛ?6), інтерлейкіну?8 (ІЛ?8), інтерлейкіну?13 (ІЛ?13), хемокінів типу RANTES, продукцію супероксидного аніону активованого поліморфноядерними нейтрофілами, адгезію і хемотаксис еозинофілів, експресію молекул адгезії, в тому числі Р-селектина, IgE-залежне виділення гістаміну, простагландину D2 (ПГD2) і лейкотрієну С4 (ЛТС4). Дослідження на тваринах виявили здатність дезлоратадину усувати гострий алергічний бронхоспазм.
У ході клінічних досліджень щоденний прийом у дорослих і підлітків дезлоратадину у дозі до 20 мг протягом 14 діб не супроводжувався значними (статистичними або клінічними) змінами з боку серцево-судинної системи.
У клінічно-фармакологічному дослідженні застосування дезлоратадину у дозі 45 мг на добу (в 9 разів вище терапевтичної) протягом 10 днів не викликало подовження інтервалу QT і не супроводжувалось появою серйозної побічної дії. Використання дезлоратадину у дозі 7,5 мг не супроводжувалось порушенням психомоторних функцій, а у дозі 5 мг — збільшенням частоти виникнення сонливості, у порівнянні з групою плацебо.

Фармакокинетика
Фармакокінетика
: дезлоратадин добре поглинається після перорального прийому. Біодоступність дезлоратадину пропорційна дозі (у діапазоні від 5 до 20 мг). Дезлоратадин починає визначатися в плазмі протягом 30 хв після прийому. Час досягнення Cmax (максимальної концентрації) в плазмі після однократного прийому 5 або 7,5 мг — 2–6 год (в середньому 3 год). Дезлоратадин помірно зв’язується з білками плазми на 83–87 %. Період напіввиведення (Т1/2 )— 20–30 год (у середньому 27 год).
Не проникає через гематоенцифалічний бар’єр, проникає через плацентарний бар’єр та в грудне молоко. Екстенсивно метаболізується шляхом глюкурування й гідроксилірування з утворюванням 3-ОН-дезлоратадину. Виводиться з сечею (менш ніж 2 % у незмінному вигляді) та з фекаліями (не менш ніж 7 % у незмінному вигляді). При прийомі в дозах 5–20 мг/добу протягом 2 тижнів кумуляції не спостерігається.
Проведені дослідження показали, що дезлоратадин не пригнічує CYP3A4 та не впливає на Р-глікопротеїд. У досліджені з одноразовим прийомом дезлоратадину дозою 7,5 мг було показано, що їжа не впливає на розподіл дезлоратадину.

Показания к применению
Показання для застосування.
Необхідність швидкого усунення симптомів алергії, в тому числі пов’язаних із сезонним і постійним алергічним ринітом: чхання, виділень з носа й свербежу, закладеність носу, свербежу в області очей, сльозовиділення, почервоніння, свербежу у ділянці піднебіння і кашлю.
Симптоматичне лікування із хронічної ідіопатичної кропив’янки.

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози.
Фрібріс рекомендовано приймати дорослим і підліткам (від 12 років): одна таблетка (5 мг) один раз на добу, незалежно від прийому їжі, запиваючи незначною кількістю води. Таблетку треба ковтати цілою, не розжовуючи. Тривалість лікування не повинна перевищувати 14 діб.

Побочные эффекты
Побічна дія.
За результатами клінічних досліджень, що вивчали призначення препарату при сезонному алергічному риніті і хронічній ідіопатичній кропив’янці, при застосуванні рекомендованої дози 5 мг на день, небажаний ефект при застосуванні дезлоратадину в таблетках спостерігався у 3 % пацієнтів у порівнянні з пацієнтами, які лікувались плацебо. Найбільш поширені побічні ефекти у порівнянні із застосуванням плацебо: втомленість (1,2 %), сухість у роті (0,8 %) і головний біль (0,6 %).
Під час проведення контрольованих і неконтрольованих клінічних досліджень дезлоратадину дуже рідко спостерігались випадки появи реакцій підвищеної чутливості, в тому числі алергічні реакції і висипання на шкірі.
Також дуже рідко спостерігались: тахікардія, серцебиття, збільшення рівня ферментів у печінці, гепатит, збільшення рівня білірубіну.

Противопоказания
Протипоказання.
Підвищена чутливість до препарату або до його компонентів. Дитячий вік до 12 років.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами.
Не відома.

Передозировка
Передозування.
У разі передозування слід вжити стандартних заходів для виведення активної речовини що не засвоїлась. Рекомендується проводити симптоматичне та підтримуюче лікування.
Згідно з результатами клінічного дослідження, в межах якого призначалась доза до 45 мг деслоратадину (що у дев’ять разів перевищувала рекомендовані), значні клінічні ефекти не спостерігались. Дезлоратадин не виводиться при гемодіалізі, можливість його виведення при перитонеальному діалізі не встановлена.

Особенности применения
Особливості застосування.
Вагітність і лактація.
Фрібріс не рекомендований для прийому під час вагітності, тому що відповідні клінічні дослідження не проводилися і його безпечність для вагітних не встановлена. Дезлоратадин потрапляє в грудне молоко, тому, беручи до уваги важливість препарату для матері, слід вирішити: або припинити годування груддю, або відмовитись від дезлоратадину.
Застосування для дітей
: безпечність і ефективність застосування деслоратадину в таблетках для дітей віком до 12 років не досліджувались.
При застосуванні дезлоратадину не спостерігалося жодного впливу на можливість керувати автомобілем чи роботу зі складними технічними приладами.

Условия и сроки хранения
Умови та термін зберігання.
Зберігати при кімнатній температурі (15 – 25 °С), у захищеному від світла та недоступному для дітей місці.
Термін придатності-3 роки.
Не рекомендується вживати після закінчення терміну придатності

Производитель и его адрес
Виробник, країна: "Unimax Laboratories" для "Mili Healthcare Limited", Індія/Великобританія

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.