4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Алерик табл.10мг №7

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
АЛЕРІК

Торговое название
АЛЕРІК

Международное название
Міжнародна непатентована назва: Loratadine

Латинское название
ALERIC

Общая характеристика
Склад лікарського засобу:
діюча речовина:
loratadine;
1 таблетка містить лоратадину 10 мг;
допоміжні речовини:
лактоза безводна, целюлоза мікрокристалічна, крохмаль преджелатинізований, кросповідон, кремнію діоксид колоїдний, кислота стеаринова, магнію стеарат.

Форма выпуска
Лікарська форма.
Таблетки.
Круглі, двоопуклі таблетки білого кольору з лінією розламу на одному боці, без плям та пошкоджень

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група.
Антигістамінні засоби для системного застосування.
Код АТС R06АХ13.

Фармакологические свойства
Фармакологічні властивості.
Лоратадин - похідне піперидину, є сильним протигістамінним засобом тривалої дії так званого другого покоління. Механізм дії лоратадину базується на вибірковому блокуванні гістамінових Н1-рецепторів. Лоратадин, що характеризується значною спорідненістю з периферійними Н1- рецепторами, практично не має спорідненості з гістаміновими рецепторами, локалізованими в центральній нервовій системі, а також з іншими рецепторами для біогенних амінів. Через розмір молекули і високу здатність зв’язування з білками крові, лоратадин погано долає гематоенцефалічний бар’єр. Усе це призводить до того, що седативна дія лоратадину не завжди проявляється. Препарат також не підсилює гальмівної дії алкоголю на ЦНС.
Лоратадин чинить антиалергічну, антиексудативну та протисвербіжну дію; зменшує проникність капілярів, усуває спазм гладеньких м’язів, запобігає розвитку набряку тканин.

Фармакокинетика
Фармакокинетика.
Після перорального застосування лоратадин швидко всмоктується зі шлунково-кишкового тракту, набуваючи максимальної концентрації в сироватці через 1 - 2 години. Добре зв’язується з білками крові (97 - 99 %). Після одноразового застосування початок терапевтичної дії проявляється протягом 1 - 3 години, досягаючи максимуму через 8 -12 годин. Тривалість протигістамінної дії – від 24 до 48 годин. У разі тривалого застосування препарату лоратадин досягає постійної концентрації в плазмі протягом 5 днів після початку терапії. Метаболізм лоратадину відбувається в печінці двома шляхами, за участі ензимів цитохрому Р-450: СYР 34А та СYР 2D6. Одночасне застосування лоратадину та інгібіторів СYР 34А або СYР 2D6 (наприклад, кетоконазол, еритроміцин, циметидин) може призвести до ослаблення метаболізму лоратадину та підвищення концентрації препарату в сироватці. Зростання максимальної концентрації не збільшує біологічного періоду напіввиведення препарату і не підвищує частоти появи небажаних реакцій.
Основним метаболітом лоратадину є активний метаболіт декарбоетоксилоратадин (DCL).
Декарбоетоксилоратадин після з’єднання з неактивною гідроксильною похідною виводиться із сечею. Біологічний період напіввидення для лоратадину становить 7,5 - 11 годин. Повна елімінація лоратадину з крові відбувається через 60 - 120 годин. Близько 25 % дози виводиться із сечею протягом 24 годин, у той час як протягом наступних 10 днів кількість, що залишилася, виводиться із сечею та калом у вигляді метаболітів. Фармакокінетика лоратидину та декарбоетоксилоратадину в межах добової терапевтичної дози 10 - 40 мг не залежить від дози і не змінюється в разі тривалого застосування. Відсутня ймовірність кумуляції препарату навіть при дозуванні 40 мг на добу.
Фармакокінетичний профіль препарату у дітей віком 2 - 12 років та у дорослих є однаковим. Прийом їжі впливає на фармакокінетику препарату, підвищуючи біодоступність лоратадину і декарбоетоксилоратадину, а також збільшуючи приблизно на одну годину час, необхідний для досягнення максимальної концентрації препарату і його активного метаболіту в плазмі. Лоратадин легко проникає в материнське молоко, сягаючи концентрації, яка дорівнює концентрації в плазмі. Лоратадин не виводиться з організму шляхом гемодіалізу.

Показания к применению
Показання для застосування.
Сезонний та цілорічний алергічний риніт, кон’юнктивіт; хронічна ідіопатична кропив’янка; алергічний дерматит.

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози.
Дорослі і діти старше 12 років: 10 мг (1 таблетка) один раз на добу.
Діти віком від 2 до 12 років: з масою тіла менше 30 кг – 5 мг (1/2 таблетки) один раз на добу; з масою тіла понад 30 кг – 10 мг (1 таблетка) на добу.
Тривалість лікування – 10 днів, продовження терміну лікування в разі необхідності визначає лікар з огляду на терапевтичний ефект.

Побочные эффекты
Побічні ефекти.
У осіб із підвищеною чутливістю можуть спостерігатися: головний біль, відчуття втоми, нудота, сухість слизової оболонки ротової порожнини, сонливість. Спорадично можуть спостерігатися: тахікардія, непритомність, облисіння, анафілаксія, порушення діяльності печінки, надшлуночкова тахіаритмія, висипання.

Противопоказания
Протипоказання.
Підвищена чутливість до лоратадину або інших компонентів препарату; вагітність, період годування груддю, дитячий вік до 2 років.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій
. Антибіотики-макроліди (еритроміцин і кларитроміцин), циметидин, а також протигрибкові препарати з групи похідних імідазолу (кетоконазол, міконазол) та похідних триазолів (ітраконазол, флуконазол) можуть гальмувати метаболізм лоратадину і призводити до підвищення концентрації препарату в плазмі. Алкоголь не підсилює дії лоратадину, проте його не слід вживати під час лікування.

Передозировка
Передозування
. У разі передозування може спостерігатися посилення сонливості, головний біль та прискорення серцевого ритму. Якщо пацієнт у свідомому стані, слід викликати блювання, а потім дати хворому активоване вугілля в кількості від 25 до 100 г - дорослим і дітям старше 12 років; 25 – 50 г дітям віком до 12 років, з метою зв’язування залишків препарату, що знаходяться в шлунку. Якщо минуло не більше години після прийому підвищеної дози, можна промити шлунок. Лоратадин не виводиться з організму шляхом гемодіалізу. Після завершення інтенсивного курсу лікування пацієнт повинен залишатися під наглядом лікаря.

Особенности применения
Особливі застереження.
Застосування у період вагітності або годування груддю.
Безпека застосування препарату під час вагітності не встановлена, тому не рекомендовано приймати препарат в цей період.
За необхідності застосування препарату жінками, які годують груддю, рекомендується перервати годування груддю на період лікування препаратом, оскільки діюча речовина виділяється з грудним молоком.
Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або іншими механізмами.
Під час лікування лоратадином слід уникати керування автомобілем та виконання робіт, пов’язаних із використанням потенційно небезпечних механізмів.
Діти.
Ефективність і безпека застосування препарату у дітей віком до 2 років не встановлені.

Условия и сроки хранения
Термін придатності. 2 роки.
Умови зберігання.
Зберігати при температурі не вище + 25 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Производитель и его адрес
Виробник, країна: "US Pharmacia", Польща

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.