4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Привитус сусп.орал.200мл фл.

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
ПРИВІТУС

Торговое название
ПРИВІТУС

Международное название
Міжнародна непатентована назва:
Cloperastine

Латинское название
PRIVITUSS

Общая характеристика
Склад:
діюча речовина:
100 мл оральної суспензії містять 708 мг L-клоперастину фендизоату (що еквівалентно 400 мг клоперастину гідрохлориду);
допоміжні речовини:
ксантанова камедь, макроголу стеарат, ксиліт, метилпарагідроксибензоат (Е 218), пропілпарагідроксибензоат (Е 216), есенція бананова (містить натуральні та ідентичні натуральним ароматизатори, мальтодекстрин, гуміарабік (Е 414)), вода очищена.

Форма выпуска
Форма випуску:
Суспензія оральна, 708 мг/100 мл по 200 мл у флаконах

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група.
Протикашльові препарати.
Код АТС R05D B.

Фармакологические свойства
Фармакологічні властивості.
Фармакодинаміка.
Діюча речовина препарату – L-клоперастин - є протикашльовим засобом переважно центральної дії, яка полягає у селективному інгібуванні кашльового нервового центру, що не супроводжується пригніченням дихальних центрів.
Крім того, за рахунок інгібування вивільнення запальних медіаторів і наявності протибронхоспастичної/міорелаксантної та антисеротонінової дії, препарату притаманна седативна дія по відношенню до периферичної нервової системи, яка підтримує кашльові стимули; крім того, препарат позитивно впливає на патології, що супроводжуються бронхоспазмом та запаленням – явищами, які сприяють появі та тривалому збереженню кашльового рефлексу.

Фармакокинетика
Фармакокінетика.
Діюча речовина препарату абсорбується у кишечнику і виводиться переважно із сечею у вигляді метаболітів. Максимальні концентрації діючої речовини в плазмі досягаються через 90 - 120 хвилин після застосування, що супроводжується інтенсивним розподілом L-клоперастину до тканин, у першу чергу – до легенів.

Показания к применению
Показання.
Гострий або хронічний кашель різної етіології.

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози.
Дорослим та дітям віком від 15 років препарат призначають у дозуванні 5 мл тричі на добу.
Дітям віком від 2 до 4 років призначають по 2 мл препарату двічі на добу; дітям віком від 4 до 7 років - по 3 мл препарату двічі на добу; дітям віком від 7 до 15 років - по 5 мл препарату двічі на добу.
Звичайно тривалість лікування становить 7 – 10 днів. Для запобігання утворенню конгломератів перед застосуванням слід ретельно збовтати флакон із суспензією.

Побочные эффекты
Побічні реакції.
У клінічних дослідженнях препарату спостерігались лише поодинокі випадки шлунково-кишкових розладів, які проходили у легкій формі, але їх зв'язок із застосуванням препарату є сумнівним.
При застосуванні препарату у рекомендованих дозах не відмічалось ознак та симптомів, які були б пов’язані з його седативною або стимулюючою дією на центральну нервову систему.

Противопоказания
Протипоказання.
Підвищена чутливість до будь-якого з компонентів препарату.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодії.
Незважаючи на суттєво знижений вторинний вплив L-клоперастину на центральну нервову систему, препарат може взаємодіяти з препаратами депресантів та стимуляторів діяльності центральної нервової системи.
При одночасному застосуванні також слід враховувати можливість посилення дії протигістамінних препаратів та антагоністів серотоніну і, меншою мірою, міорелаксантів, наприклад, папаверину.

Передозировка
Передозування.
Загалом при належному застосуванні препарату не очікується можливості його передозування або виникнення симптомів інтоксикації. Виходячи з фармакологічних властивостей препарату, у випадку гострого передозування рекомендується проведення стандартних процедур (промивання шлунка, прийом активованого вугілля тощо) і спостережень для виявлення можливого розвитку ознак перезбудження.

Особенности применения
Особливості застосування.
У клінічних випробуваннях було показано, що лікування препаратом ПРИВІТУС добре поєднується з усіма видами терапії основного захворювання, в тому числі із застосуванням протибактеріальних і антипіретичних препаратів.
За наявності у пацієнтів продуктивного кашлю препарат може застосовуватись як у вигляді монотерапії, так і в поєднанні з іншими протикашльовими препаратами, оскільки препарат ПРИВІТУС не впливає на склад та в’язкість бронхіального секрету та на процес відходження мокротіння.
Результати клінічних досліджень підтвердили, що у пацієнтів, у яких розвиток кашлю був спровокований застосуванням препаратів - інгібіторів АПФ, застосування L-клоперастину призводило до швидкого зменшення інтенсивності кашлю, особливо у нічний час, що надавало можливість продовжувати основну терапію.
Виходячи із загальних міркувань, суттєвих протипоказань для застосування препарату окремими групами пацієнтів не існує. Але оскільки спеціальних досліджень застосування препарату пацієнтами з печінковою та нирковою недостатністю не проводилось, у таких випадках препарат слід призначати з обережністю.
Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або під час роботи з іншими механізмами.
При застосуванні препарату у рекомендованих дозах він не виявляє седативного ефекту і не впливає на здатність пацієнта керувати автомобілем та працювати з механізмами.
Застосування у період вагітності або годування груддю.
Не рекомендується застосовувати препарат протягом першого триместру вагітності. Протягом наступного періоду вагітності препарат слід застосовувати під безпосереднім наглядом лікаря та лише в тих випадках, коли очікувана користь явно перевищує ризики такого лікування.
Із-за відсутності клінічних даних препарат не слід застосовувати в період годування груддю.
Діти.
Оскільки досвід застосування препарату у дітей віком до 2 років відсутній, його не слід застосовувати для лікування цієї вікової категорії пацієнтів.

Условия и сроки хранения
Термін придатності. 5 років.
Препарат не слід застосовувати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці. Після першого відкриття флакону препарат можна використовувати впродовж 4 тижнів.
Умови зберігання.
Зберігати при температурі не вище 25 С у недоступному для дітей місці.

Условия отпуска
Умови відпуску:
за рецептом

Упаковка
Упаковка.
По 200 мл оральної суспензії у флаконах темного скла з пластиковою кришкою із захистом від доступу дітей; 1 флакон з мірною ложечкою вміщують у картонну коробку.

Производитель и его адрес
Виробник, країна:
Мітім С.р.л., Італія

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.