4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Лазолван ретард капс.75мг №20

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
Лазолван® Ретард

Торговое название
ЛАЗОЛВАН® РЕТАРД

Международное название
Міжнародна непатентована назва:
Ambroxol

Латинское название
Lasolvan® Retard

Общая характеристика
Загальна характеристика:
міжнародна та хімічна назви:
ambroxol; транс-4-[(2-аміно-3,5-дибромо-бензил) аміно) циклогексанол гідрохлорид];
основні фізико-хімічні властивості:
довгасті, тверді, желатинові капсули, що складаються з червоної непрозорої кришечки з відтиском білого кольору “МUC01” та оранжевого непрозорого корпуса з відтиском логотипу компанії білого кольору; капсули містять круглі жовтувато-білі пелети з гладкою, блискучою поверхнею, змішані з незначною кількістю порошку;
cклад:
1 капсула містить амброксолу гідрохлориду 75 мг;
допоміжні речовини:
полівідон нерозчинний, віск карнауби, спирт стеариловий, магнію стеарат, капсули тверді желатинові.

Форма выпуска
Форма випуску:
Капсули пролонгованої дії по 75 мг № 20, № 50

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група.
Засоби, що застосовуються при кашлі і застудних захворюваннях. Муколітичні засоби.
Код АТС R05CB06.

Фармакологические свойства
Фармакологічні властивості.
Амброксол збільшує секрецію залоз дихальних шляхів. Амброксол посилює виділення легеневого сурфактанта і стимулює циліарну активність. Ці дії призводять до поліпшення відділення слизу та його виведення (мукоциліарний кліренс). Активація секреції рідини і збільшення мукоциліарного кліренсу полегшують виведення слизу та зменшують кашель. У дослідженнях in vitro було продемонстровано, що під впливом препарату зменшується кількість цитокінів, а також кількість зв’язаних з тканиною мононуклеарів та поліморфонуклеарних клітин.

Фармакокинетика
Фармакокінетика.
Абсорбція амброксолу швидка і достатньо повна, з лінійною залежністю у терапевтичному діапазоні доз. Максимальні рівні у плазмі досягаються після 6,5 ± 2,2 години для препарату в капсулах з прологованою дією. Біодоступність амброксолу у капсулах з пролонгованою дією становить 95%. У плазмі в терапевтичному діапазоні приблизно 90% препарату зв’язується з протеїнами.
При пероральному введенні розподіл амброксолу з крові до тканин швидкий, з високою концентрацією активної речовини у легенях.
При пероральному застосуванні приблизно 30% препарату екскретується з калом. Клінічні дослідження показали, що CYP3A4 є домінантним ізоензимом, що відповідає за метаболізм амброксолу. Амброксол метаболізується головним чином у печінці шляхом кон’югації.
Період напіввиведення з плазми становить 10годин. Загальний кліренс знаходиться у межах 660 мл/хв., нирковий кліренс становить приблизно 8% від загального кліренсу.
Не було знайдено жодних свідчень того, що вік та стать впливають на фармакокінетику амброксолу у клінічно вагомих межах, тому не було зроблено висновків відносно будь-якого корегування дози.

Показания к применению
Показання для застосування.
Гострі та хронічні захворювання дихальних шляхів, що супроводжуються порушеннями бронхіальної секреції та послабленням просування слизу.

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози.
Дорослі: 1 капсула становить добову дозу. Приймати її слід вранці або увечері після прийому їжи.
Капсули слід ковтати цілими, не розжовуючи, з великою кількістю рідини.
Термін лікування – до 14 днів. Слід проконсультуватися з лікарем, якщо симптоми тривають більше 14 днів та/або симптоми посилюються, незважаючи на прийом Лазолван РЕТАРД.

Побочные эффекты
Побічна дія.
Як правило, Лазолван Ретард добре переноситься.
Гастроінтестинальні порушення:
печія, диспепсія, нудота, блювання, пронос та легкі прояви печії, диспепсії, нудоти, блювання, проносу.
Порушення імунної системи, порушення шкіри та підшкірних тканин:
висип, кропив’янка, ангіоневротичний набряк, анафілактичні реакції (включаючи анафілактичний шок) та алергічні реакції.
Були лише окремі повідомлення про тяжкі ураження шкіри, такі як синдром Стівенса-Джонсона та синдром Лайелла пов’язані з застосуванням муколітичних засобів, таких як амброксол. Найчастіше, вони можуть пояснюватися важкістю основного захворювання або прийомом супутніх препаратів.

Противопоказания
Протипоказання.
Лазолван Ретард не можна застосовувати пацієнтам з гіперчутливістю до амброксолу або інших компонентів препарату.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами.
При застосуванні з амброксолом підвищуються концентрації антибіотиків (амоксициліну, цефуроксиму, еритроміцину) в бронхолегеневому секреті та мокротинні.
Немає повідомлень щодо клінічних небажаних взаємодій з іншими медичними препаратами

Передозировка
Передозування.
Повідомлення щодо симптомів передозування у людей відсутні. У разі виникнення симптомів передозування при значному перевищенні терапевтичної дози необхідне симптоматичне лікування

Особенности применения
Особливості застосування.
«Желатинові капсули», які іноді присутні у калі, вже вивільнили активну речовину під час свого проходження системою травлення і, таким чином, не свідчать про неефективність застосування препарату.
Вагітність та лактація.
Амброксол проходить через плацентарний бар’єр. Дослідження на тваринах не виявили прямих або непрямих шкідливих впливів у зв’язку із вагітністю, розвитком ембріона/плоду, пологами чи постнатальним розвитком.
Екстенсивне клінічне дослідження після 28-го тижня вагітності не виявило доказів шкідливих впливів на плід.
Однак мають місце звичайні застереження стосовно застосування лікарських засобів у період вагітності. Застосування ЛАЗОЛВАНУ ретард не рекомендується особливо у першому триместрі.
Амброксол проникає у грудне молоко. Отже, ЛАЗОЛВАН ретард не рекомендується до застосування матерям-годувальницям. Проте не очікується шкідливого впливу на дітей, що отримують годування грудним молоком.
Дану лікарську форму, а саме капсули з пролонгованою дією ЛАЗОЛВАН РЕТАРД не слід застосовувати дітям.

Условия и сроки хранения
Умови та термін зберігання.
Препарат зберігати при температурі не вище 25?С у безпечному місці, недоступному для дітей.
Термін придатності – 5 років.

Производитель и его адрес
Виробник, країна:
"Boehringer Ingelheim Pharma GmbH & Co. KG" для "Boehringer Ingelheim International GmbH", Німеччина

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.