4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Гексорал р-р 0,1% 200мл фл.

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
ГЕКСОРАЛ®
HEXORAL

Торговое название
ГЕКСОРАЛ®

Международное название
Міжнародна непатентована назва: Hexetidine

Латинское название
HEXORAL

Общая характеристика
Загальна характеристика:
міжнародна назва: hexetidine;
основні фізико-хімічні властивості: прозора рідина червоного кольору, з м’ятним запахом;
склад: 1 мл розчину містить 1 мг гексетидину;
допоміжні речовини: полісорбат 60, натрію сахарин, лимонної кислоти моногідрат, азорубін , метилсаліцилат, левоментол, м’ятна олія, анісова олія, евкаліптова олія, гвоздична олія, етанол 96 %, вода очищена.

Форма выпуска
Розчин для полоскання ротової порожнини 0,1 % по 200 мл у флаконах № 1

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група. Протимікробні та антисептичні засоби для місцевого застосування в стоматології. Код АТС А01А В12.

Фармакологические свойства
Фармакологічні властивості. Фармакодинаміка. Антимікробна дія гексетидину досягається шляхом пригнічення окислювальних реакцій метаболізму мікробних клітин (антагоніст тіаміну). Це визначає широкий спектр антибактеріальної та протигрибкової активності щодо грампозитивних бактерій та представників роду Candida і відносно бактерій Pseudomonas aeruginosa або Proteus. При концентрації 100 мг/мл досягається пригнічення більшості штамів бактерій. Антисептична дія щодо представників роду Candida є порівняною з дією ністатину. Виникнення резистентності не спостерігалося. Гексетидин є слабким місцевим анестетиком слизової оболонки.
Фармакокінетика. Практично не абсорбується. Після одноразової аплікації залишкові концентрації активного інгредієнта можуть визначатися майже 65 годин. У пробах із зубних бляшок активні концентрації можуть бути визначені протягом 10-14 годин після аплікації.

Показания к применению
Показання для застосування. Інфекційно-запальні захворювання рота і горла: тонзиліт; ангіна (зокрема ангіна латерального валика, ангіна Плаута-Венсана); фарингіт; гінгівіт і кровотеча з ясен; пародонтит; стоматит і глосит; афтозні виразки – з метою профілактики суперінфекцій; альвеолярні інфекції при видаленні зубів; мікози рота та горла, особливо молочниця; а також до і після хірургічних операцій в ділянці рота і горла; як допоміжний засіб гігієни рота при генералізованих захворюваннях; для усунення неприємного запаху з рота, особливо у випадках розпаду пухлин рота та горлянки. Як засіб ад’ювантної терапії при застуді.

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози. При захворюваннях ротової порожнини у дорослих і дітей старше 6 років застосовується 10-15 мл нерозведеного розчину Гексорал® протягом 1/2 хвилини. При захворюваннях горла у дорослих і дітей старше 6 років застосовується полоскання такою ж кількістю розчину протягом 1/2 хвилини.
Якщо не призначено інакше, застосовувати двічі на добу, бажано зранку і ввечері, після їжі. Гексорал® є абсолютно безпечним при більш частому застосуванні в окремих випадках. Гексетидин при контакті зі слизовою оболонкою чинить довготривалу дію, у зв’язку з чим аплікацію слід робити після їди.
Препарат слід застосовувати тільки для лікування захворювань ротової порожнини та горла. Препарат не слід ковтати. Для полоскання використовується нерозведений розчин. При місцевому застосуванні у роті препарат може бути нанесений на хвору ділянку за допомогою тампона.
Тривалість лікування. Якщо симптоми захворювання не зникають після 5 днів лікування та/або супроводжуються підвищеною температурою, слід розглянути доцільність продовження застосування препарата.

Побочные эффекты
Побічна дія. В окремих випадках можуть спостерігатися реакції гіперчутливості; при довготривалому застосуванні - зміни смакових відчуттів.

Противопоказания
Протипоказання. Цей засіб не слід застосовувати у випадках відомої алергії на будь-який його інгредієнт. Гексорал® розчин слід застосовувати тільки для промивання та полоскання рота і горла.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами. При застосуванні за призначенням не слід очікувати будь-якої взаємодії з іншими лікарськими засобами.

Передозировка
Передозування. Проковтування великої кількості розчину спричиняє нудоту, тому можна припустити, що суттєвого всмоктування не відбудеться.

Особенности применения
Особливості застосування. Застосування для лікування дітей. Препарат не рекомендовано призначати дітям до 6 років.
Вагітність і лактація. Будь-які негативні реакції при застосуванні Гексоралу® в періоди вагітності та лактації не відомі. Проте Гексорал® слід застосовувати під час вагітності та лактації тільки після ретельної оцінки лікарем співвідношення користі та ризику, оскільки відповідні дані щодо можливості проникнення крізь плаценту та екскреції з грудним молоком активної субстанції відсутні.
Вплив на здатність керувати автомобілем або працювати з технікою. Дані спеціальних досліджень відсутні, однак малоймовірно, щоб Гексорал® міг негативно вплинути на здатність керувати автомобілем або працювати з технікою.
Розчин Гексорал® містить 5,1% алкоголю.

Условия и сроки хранения
Умови та термін зберігання. Зберігати в недоступному для дітей місці при температурі не вище 25°С, але не заморожувати. Захищати від світла. Термін придатності – 2 роки.

Упаковка
Розчин для полоскання ротової порожнини 0,1 % по 200 мл у флаконах № 1

Производитель и его адрес
Виробник, країна: "Pfizer PGM" для "Pfizer Inc", Франціяї/США

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.