4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Олатропил капс. №30

Торговое название
ОЛАТРОПІЛ

Латинское название
OLATROPIL

Общая характеристика
Діюча речовина: 1 капсула містить гамма-аміномасляної кислоти (аміналону) 0,125 г, пірацетамуО,25 п допоміжні речовини: мікрокрісталічна целюлоза, тальк.

Форма выпуска
Капсули

Фармгруппа
Психостимулювальні і ноотропні засоби.

Фармакологические свойства
Комбінований препарат, властивості якого зумовлені його складовими: гамма-аміно-масляною кислотою (аміналоном) і похідним піролідону - пірацетамом. Гамма-аміно-масляна кислота (ГАМК) є основним медіатором, що бере участь у процесах гальмування в центральній нервовій системі (ЦНС). Під впливом ГАМК пригнічуються процеси збудження та підсилюються реакції гальмування нервових процесів, зменшується дратівливість, нервозність. ГАМК підвищує активність енергетичних процесів у центральній нервовій системі, поліпшує використання глюкози, активує кровопостачання тканин мозку. Аміналон поліпшує динаміку нервових процесів у головному мозку, процеси мислення, пам'ять, підвищує увагу, сприяє відновленню рухової активності та мови після порушення мозкового кровообігу, виявляє м'який психостимулюючий ефект. Другим компонентом Олатропілу є 2-оксо-і-ліролідинілацетамід, або пірацетам. Він є класичним ноотропним засобом, який посилює в мозку синтез дофаміну, підвищує вміст норадреналіну, а також збільшує кількість ацетилхоліну на синаптичному рівні і щільність холінорецепторів. У дії пірацетаму є ГАМК-ергічні елементи, які разом з аміналоном значно підсилюються, незважаючи на те, що пірацетам безпосередньо в ГАМК, як свідчать експериментальні факти, не перетворюється. Препарат позитивно впливає на процеси обміну та кровообігу мозку, стимулює окисновідновні процеси, поліпшує регіонарний кровообіг в ішемізованих ділянках мозку, збільшує енергетичний потенціал нейроцитів за участі АТФ та аденілатциклази. Крім поліпшення перебігу нервових функцій спостерігається оптимізація енергетичних процесів, що в цілому сприяє підвищенню стійкості центральної нервової системи до гіпоксії та впливу різних токсичних факторів. Пірацетам покращує інтегративну діяльність мозку, сприяє консолідації' пам'яті, покращує процеси навчання. При комплексній дії обох компонентів посилюються ноотропні, судинорегулюючі та антигіпоксичні процеси, підвищується фізична працездатність, покращується переносимість стресових впливів різного генезу.

Показания к применению
Олатропіл застосовується для пщвищення концентрації та стійкості уваги, підвищення фізичної та розумової працездатності, вербального навчання та пам'яті. Застосовується для зменшення дратівливості та підвищення опору організму стресовим впливам різного походження. Олатропіл призначають при захворюваннях нервової системи, в першу чергу зумовлених судинними порушеннями (атеросклероз, гіпертонічна хвороба), хронічною цереб ральносудинною недостатністю, після інсультів і травм мозку з метою відновлення пам'яті, уваги, мови, підвищення рухової та психічної активності, усунення та профілактики розвитку нападів запаморочення і головного болю, при динамічних порушеннях мозкового кровообігу, інверсіях обмінних процесів мозку, включаючи розлади у людей похилого віку. У психіатричній практиці застосовують при невротичних та астеноадинамічних депресивних станах з перевагою ознак адинамії, астенічних, сенесто-іпохондричних порушеннях, при ідеаторній загальмованості, при в'ялоапатичних дефектних станах, при шизофренії, при психоорганічних синдромах різної етіології, сенільних та атрофічних процесах. Він показаний також при алкогольних поліневритах, слабоумстві, для лікування симптомокомплексу захитування. Призначають для комплексної терапії старечих деменцій, включаючи хворобу Апьцгеймера. Препарат доцільно використовувати при порушенні функцій центральної нервової системи після перенесених гострих вірусних нейроінфекцій для зменшення ішемії і гіпоксії' мозку. Антигіпоксичний та метаболічний вплив препарату враховують при реабілітації хворих, застосовуючи в комплексній терапії після інфаркту міокарда. У педіатрії Олатропіл показаний при церебро-астенічних, енцефалопатичних порушеннях, розладах пам'яті, інтелектуальній недостатності та інших порушеннях функцій центральної нервової системи і розумової діяльності, особливо у дітей з порушенням розумового розвитку.

Способ применения и дозы
Олатропіл приймають внутрішньо перед їжею. Оптимальний є прийом 1 касули 3-4 рази на добу. При необхідності можливе поступове підвищення дози до б капсул на добу. Терапевтичний ефект, як правило, настає через 2 тижні від початку лікування. Дітям від 3 до 7 років призначають внутрішньо по 1 капсулі (0,375 г) 2 рази на добу (максимально - до 1,125 г на добу); від 7 до 16 років - по 1 капсулі (0,375 г) 3 рази на добу. Курс лікування препаратом становить від 2 тижнів до 2 місяців і за необхідності повторюється через 6 - 8 тижнів.

Побочные эффекты
У деяких хворих на початку лікування можлива поява відчуття легкої дратівливості, занепокоєння, порушення сну, слабкість, сонливість, нудота, блювання, діарея. У надчутливих хворих можливі алергічні реакції, прояви індивідуальної непереносимості.

Противопоказания
Гостра ниркова недостатність; хворі на діабет і з наявністю в анамнезі алергічних реакцій, пов'язаних із вживанням фруктових соків, есенцій. Препарат не рекомендується дітям до 3 років. Вагітність, годування груддю, ниркова недостатність, геморагічний васкуліт.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Олатропіл підвищує дію антидепресантів, що особливо важливо у разі резистентних хворих до типових або атипових антидепресантів. Олатропіл знижує побічну дію нейролептиків, транквілізаторів та снодійних засобів.

Особенности применения
При призначенні Олатроггілу дітям потрібно знижувати норму цукру на 20 г, вона не повинна перевищувати 30-35 г на добу. У ряді випадків у людей похилого віку відмічається загострення коронарної недостатності. У цих випадках доза препарату повинна бути знижена або прийом препарату слід припинити. Не рекомендовано призначення Олатропілу хворим з психомоторним збудженням.

Условия и сроки хранения
Термін придатності. 2 роки. Не застосовувати препарат після закінчення терміну придатності. Умови зберігання. Зберігати у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі 15 °С - 25 °С.

Производитель и его адрес
AT "Олайнфарм' Вул. Рупніцу 5, Олайне, Латвія.

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.