4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Фервекс д/взр.гран.д/п р-ра д/внутр.прим.пак.№8 с малиновым вкусом

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
ФЕРВЕКС ДЛЯ ДОРОСЛИХ
З МАЛИНОВИМ СМАКОМ

Торговое название
ФЕРВЕКС ДЛЯ ДОРОСЛИХ З МАЛИНОВИМ СМАКОМ

Латинское название
FERVEX FOR ADULTS RASPBERRY

Общая характеристика
Загальна характеристика:
основні фізико-хімічні властивості: гранульований порошок від ясно-рожевого до ясно-бежевого кольору, допускаються вкраплення темно-рожевого кольору, легкорозчинний у воді;
склад: 1 пакетик містить феніраміну малеату 25 мг, парацетамолу 500 мг, кислоти аскорбінової 200 мг;
допоміжні речовини: сахароза, кислота лимонна безводна, акація, натрію сахаринат, ароматизатор малиновий натуральний.

Форма выпуска
Форма випуску.
Порошок для приготування розчину для перорального застосування.

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група.
Аналгетики і антипіретики.
Код АТС: N02B E51.

Фармакологические свойства
Фармакологічні властивості.
Фармакодинаміка.
Основу препарату складає комбінація ефективних і безпечних лікарських засобів, що діють на основні ланки в патогенезі застудних захворювань. Парацетамол має жарознижуючу і знеболюючу дію; кислота аскорбінова – компенсує потреби організму у вітаміні С, що зростають при застудних захворюваннях; феніраміну малеат - блокатор Н1-гістамінових рецепторів, забезпечує десенсибілізуючу дію, що виявляється зменшенням запальної реакції слизових оболонок верхніх дихальних шляхів (поліпшується носове дихання, зменшується нежить, зникають чхання та сльозотеча). Приготовлений як теплий розчин з приємним смаком і ароматом, препарат зменшує явища інтоксикації організму.

Фармакокинетика
Фармакокінетика.
Парацетамол після прийому внутрішньо швидко і майже цілком всмоктується у травному каналі. Максимальна концентрація парацетамолу в плазмі досягається через 30-60 хвилин після прийому. Парацетамол метаболізується переважно в печінці з утворенням неактивних сполук з глюкуроновою кислотою і сульфатами. У незначній кількості (менше 4 %) метаболізується шляхом окислювання з утворенням цистеїну і меркаптопурової кислоти (за участі цитохрому Р450).
Виводиться із сечею, в основному у вигляді метаболітів. У незміненому вигляді виводиться приблизно 5% від прийнятої дози.
Період напіввиведення становить 2–2,5 години. Метаболізм парацетамолу у пацієнтів з печінковою недостатністю не змінюється.
Кислота аскорбінова (вітамін С) легко всмоктується у травному каналі. Після всмоктування циркулює в плазмі і концентрується в залозах внутрішньої секреції. У великих кількостях міститься в корковому і мозковому шарах надниркової залози. Вміст аскорбінової кислоти в лейкоцитах і тромбоцитах вище, ніж у плазмі крові. Кислота аскорбінова частково метаболізується до щавлевої кислоти або інших водорозчинних метаболітів, а частково виводиться нирками у незміненій формі. Катаболізм кислоти аскорбінової становить 2,2-4,1% від загального її запасу в організмі, що у свою чергу оцінюється в 1500 мг. Вважається, що цього запасу організму вистачає на 1-1,5 місяця за відсутності вітаміну С в їжі. Екскреція його із сечею починається після насичення депо більше 1 500 мг. У хворих зі зниженими запасами вітамін С може не з’являтись у сечі навіть при введенні у великій кількості внутрішньо чи парентерально. Період напіввиведення кислоти аскорбінової становить від 12,8 до 29,5 доби.
Феніраміну малеат добре всмоктується з травного каналу і легко проникає в тканини. Період напіввиведення з плазми становить 1-1,5 години, виділяється з організму переважно нирками.

Показания к применению
Показання для застосування.
Симптоматичне лікування застудних захворювань, грипу, ринофарингіту, алергічного риніту які проявляються

  • пропасницею;
  • головним болем;
  • нежитем (ринітом);
  • чханням і сльозотечею.

    Способ применения и дозы
    Спосіб застосування та дози.
    Внутрішньо дорослим і дітям старше 15 років препарат призначають по 1 пакету 2-3 рази на добу. Вміст пакетика розчиняють у склянці холодної або теплої води. Пацієнтам із симптомами застудного захворювання краще приймати теплий розчин. Перший прийом слід зробити якнайскоріше після появи перших симптомів захворювання. Розчин приймають зразу після приготування. Інтервал між прийомами повинен бути не менше 4 годин.
    Для пацієнтів з порушеннями функції нирок при кліренсі креатиніну <10 мл>

    Побочные эффекты
    Побічна дія.
    Можливі: сухість у роті, порушення акомодації, затримка сечі, підвищена збудливість (особливо у людей похилого віку).
    Рідко: алергійні реакції (висипання, кропив’янка).
    Дуже рідко: тромбоцитопенія.

    Противопоказания
    Протипоказання.

  • Підвищена чутливість до компонентів препарату;
  • виражене порушення функції печінки;
  • закритокутова глаукома;
  • аденома передміхурової залози;
  • діти до 15 років.

    Взаимодействие с другими лекарственными средствами
    Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Поєднання зі снодійними, аналгетиками та інгібіторами моноаміноксидази може підсилювати пригнічуючу дію на центральну нервову систему.
    Одночасний прийом з антигістамінними препаратами, антидепресантами, протипаркінсонічними препаратами, холінолітичними спазмолітиками може давати атропіноподібний ефект, що виявляється сухістю в роті, порушенням акомодації, затримкою сечі, запором.

    Передозировка
    Передозування.
    При передозуванні токсична дія препарату може бути зумовлена парацетамолом, який входить до його складу. Відомо, що прийом парацетамолу в дозі більше 4 г на добу (для дорослих) може токсично впливати на печінку. Симптоми інтоксикації (нудота, блювання, анорексія, біль у животі, посилення пітливості) звичайно виникають у перші 24 години.

    Особенности применения
    Особливості застосування.
    Алкоголь підсилює седативну дію феніраміну малеату.
    Препарат може спричинювати сонливість, що робить небезпечним керування транспортними засобами та роботу з механізмами.
    Даних відносно негативного впливу препарату на вагітність і лактацію немає, однак призначати препарат у ці періоди слід з великою обережністю.
    При призначенні препарату хворим на цукровий діабет, або особам, які знаходяться на дієті, що виключає цукор, необхідно пам’ятати, що 1 пакетик препарату містить 11,5 г сахарози.

    Условия и сроки хранения
    Умови та термін зберігання.
    ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ МІСЦІ.
    Зберігати у сухому місці при температурі 15 – 25 °С.
    Термін придатності – 4 роки.

    Производитель и его адрес
    Виробник, країна: "Bristol-Myers Squibb", Франція






    Информационные материалы по применению лекарственных средств (ЛС), размещённые на cайте, служат для ОЗНАКОМИТЕЛЬНЫХ ЦЕЛЕЙ и НЕ ПРЕДНАЗНАЧЕНЫ для использования в качестве руководства по применению ЛС (самостоятельной диагностики заболеваний, назначения ЛС, лечения ЛС с использованием данных информационных материалов)!
    Применять лекарственные средства необходимо ПО НАЗНАЧЕНИЮ ВРАЧА и в соответствии с ОРИГИНАЛЬНОЙ ИНСТРУКЦИЕЙ, вложенной в упаковку лекарственного средства.
    Соглашение об использовании Сайта »


    2001-2008 ООО «Аптеки медицинской академии  * webmaster 


    Побочные эффекты
    Побічна дія.
    Можливі: сухість у роті, порушення акомодації, затримка сечі, підвищена збудливість (особливо у людей похилого віку).
    Рідко: алергійні реакції (висипання, кропив’янка).
    Дуже рідко: тромбоцитопенія.

    Противопоказания
    Протипоказання.

  • Підвищена чутливість до компонентів препарату;
  • виражене порушення функції печінки;
  • закритокутова глаукома;
  • аденома передміхурової залози;
  • діти до 15 років.

    Взаимодействие с другими лекарственными средствами
    Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Поєднання зі снодійними, аналгетиками та інгібіторами моноаміноксидази може підсилювати пригнічуючу дію на центральну нервову систему.
    Одночасний прийом з антигістамінними препаратами, антидепресантами, протипаркінсонічними препаратами, холінолітичними спазмолітиками може давати атропіноподібний ефект, що виявляється сухістю в роті, порушенням акомодації, затримкою сечі, запором.

    Передозировка
    Передозування.
    При передозуванні токсична дія препарату може бути зумовлена парацетамолом, який входить до його складу. Відомо, що прийом парацетамолу в дозі більше 4 г на добу (для дорослих) може токсично впливати на печінку. Симптоми інтоксикації (нудота, блювання, анорексія, біль у животі, посилення пітливості) звичайно виникають у перші 24 години.

    Особенности применения
    Особливості застосування.
    Алкоголь підсилює седативну дію феніраміну малеату.
    Препарат може спричинювати сонливість, що робить небезпечним керування транспортними засобами та роботу з механізмами.
    Даних відносно негативного впливу препарату на вагітність і лактацію немає, однак призначати препарат у ці періоди слід з великою обережністю.
    При призначенні препарату хворим на цукровий діабет, або особам, які знаходяться на дієті, що виключає цукор, необхідно пам’ятати, що 1 пакетик препарату містить 11,5 г сахарози.

    Условия и сроки хранения
    Умови та термін зберігання.
    ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ МІСЦІ.
    Зберігати у сухому місці при температурі 15 – 25 °С.
    Термін придатності – 4 роки.

    Производитель и его адрес
    Виробник, країна: "Bristol-Myers Squibb", Франція

    © 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.