4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Синметон табл.п/о 500мг №10

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
СІНМЕТОН

Торговое название
СІНМЕТОН

Международное название
Міжнародна непатентована назва:
Nabumetone

Латинское название
SYNMETON

Общая характеристика
Склад:
діюча речовина:
nabumetone;
1 таблетка містить набуметону 500 мг або 750 мг;
допоміжні речовини:
целюлоза мікрокристалічна, крохмаль кукурудзяний, полісорбат 80, натрію лаурилсульфат, натрію крохмальгліколят (тип А), кремнію діоксид колоїдний безводний, тальк, гіпромелоза, титану діоксид (Е 171), поліетиленгліколь 6000, заліза оксид червоний (Е 172), етилцелюлоза.

Форма выпуска
Форма випуску:
Таблетки, вкриті оболонкою, по 750 мг № 10, № 100 (10х10)
Таблетки, вкриті оболонкою, по 500 мг № 10, № 100 (10х10)

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група.
Аналгетики та антипіретики.
Код АТС N02B G.

Фармакологические свойства
Фармакологічні властивості.
Фармакодинаміка.
Набуметон – нестероїдний протизапальний засіб (НПЗЗ). Чинить протизапальну, жарознижувальну, аналґезуючу дію. Механізм дії пов’язаний з блокадою циклооксигенази, що призводить до порушення метаболізму арахідонової кислоти та зниження концентрації простагландинів, тромбоксанів. Пригнічує ексудативні та проліферативні процеси у вогнищі запалення, знижує концентрацію брадикініну та гістаміну, а також збільшує поріг сприйнятливості больових рецепторів. Гіпотермічна дія зумовлена зниженням концентрації піроґенів у спинномозковій рідині та гіпоталамічній зоні, збільшенням тепловіддачі (вплив на теплопродукцію не виявляє).

Фармакокинетика
Фармакокінетика.
Після прийому внутрішньо швидко і повністю всмоктується. Біодоступність – близько 80 %. Біотрансформується з утворенням активного метаболіту (35 % прийнятої дози) – 6-метокси-2-нафтілацетинової кислоти і 50 % неідентифікованих метаболітів. 6-метокси-2-нафтілацетинова кислота зв’язується з білками крові на 99 %, підлягає термінальним перетворенням в печінці (інактивація). Період напіввиведення – 24 години. 75 % прийнятої дози виводиться нирками протягом 48 годин.

Показания к применению
Показання.
· Гострий остеоартрит;
· хронічний остеоартрит;
· ревматоїдний артрит;
· ревматизм м’яких тканин;
· анкілозивний спондиліт.

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози.
Одноразова доза для дорослих становить 500 мг – 750 мг або 1 г на ніч. Рекомендована початкова доза становить 500 - 750 мг 1 раз на добу під час або після їди. У деяких випадках доза може бути збільшена до 1,5 - 2 г на добу одноразово або в 2 прийоми. Максимальна добова доза – 2 г.

Побочные эффекты
Спосіб застосування та дози.
Одноразова доза для дорослих становить 500 мг – 750 мг або 1 г на ніч. Рекомендована початкова доза становить 500 - 750 мг 1 раз на добу під час або після їди. У деяких випадках доза може бути збільшена до 1,5 - 2 г на добу одноразово або в 2 прийоми. Максимальна добова доза – 2 г.

Противопоказания
Протипоказання.
Підвищена чутливість до набуметону, ацетилсаліцилової кислоти або інших нестероїдних протизапальних засобів, наявність астми, висипання та інших алергічних реакцій.
Виразкова хвороба шлунка та/або дванадцятипалої кишки в стадії загострення; тяжкі порушення печінки/нирок; геморагічний діатез. Період вагітності і годування груддю. Дитячий вік.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій.
Посилює активність антикоагулянтів, антиагреґантів та фібринолітиків, а також побічні ефекти глюкокортикоїдів, пероральних контрацептивів. Антациди та холестирамін уповільнюють всмоктування зі шлунково-кишкового тракту. Не рекомендується одночасний прийом разом з іншими нестероїдними протизапальними засобами.
Набуметон не рекомендований для призначення дітям, оскільки безпека та ефективність застосування його у дітей не встановлені.

Передозировка
Передозування.
Симптоми: сильний абдомінальний біль.
Лікування: викликати блювання, промити шлунок. Для зменшення абсорбції застосовують активоване вугілля (до 60 г). Необхідний контроль життєво важливих функцій організму в умовах стаціонару.

Особенности применения
Особливості застосування.
Ризик появи таких шлунково-кишкових уражень, як виразка, кровотеча та перфорація. У пацієнтів, які лікують хронічні захворювання нестероїдними протизапальними засобами, іноді трапляються серйозні прояви шлунково-кишкової токсичності, такі як виразка, кровотеча та перфорація з присутністю застережливих симптомів або без них.
Пацієнтам з тяжкими астматичними реакціями слід з обережністю призначати препарат.
Літній вік. Не були встановлені ніякі загальні відмінності щодо ефективності або безпеки прийому препарту для таких старших пацієнтів порівняно з молодшими пацієнтами.
Необхідно дотримуватися особливої обережності при призначенні пацієнтам з поліпозом носа, серцевою недостатністю, периферичними набряками, печінково-нирковою недостатністю, гемофілією, гіпокоагуляційними станами.
Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами.
Оскільки немає даних щодо впливу набуметону на розумові та фізичні здібності, слід попередити пацієнта про необхідність дотримуватися обережності при роботі з механізмами та керуванні автомобілем.
Застосування у період вагітності або годування груддю. Застосування набуметону протягом ІІІ триместру вагітності не рекомендовано через відому дію препаратів, що пригнічують синтез простагландинів, на ембріональну серцево-судинну систему (закриття каналів артерії). Вплив набуметону на пологову діяльність та розродження у жінок не відомий. У щурів, за якими спостерігали протягом вагітності, зафіксовано збільшення випадків дистонії та затримки пологів, як і з іншими засобами, що пригнічують синтез простагландинів.
Набуметон не рекомендований жінкам у період годування груддю внаслідок можливого небажаного ефекту препарату, як і інших препаратів, що пригнічують синтез простагландінів, на немовлят. Немає відомостей про те, чи потрапляє набуметон або його метаболіт, 6-метокси-2-нафтілацетинова кислота, у молоко годуючих щурів.
Діти.
Набуметон не рекомендований для призначення дітям, оскільки безпека та ефективність застосування його у дітей не встановлені.

Условия и сроки хранения
Термін придатності.
2 роки.
Умови зберігання.
Зберігати при температурі не вище 25 °С.
Зберігати в недоступному для дітей місці.

Условия отпуска
Умови відпуску:
за рецептом

Упаковка
Упаковка.
По 10 таблеток у блістері, по 1 або по 10 блістерів у пачці з картону.

Производитель и его адрес
Виробник, країна:
Сінмедик Лабораторіз, Індія

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.