4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Кетонал гель 2,5% 50г (Салютас)

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
КЕТОНАЛ®

Торговое название
КЕТОНАЛ®

Международное название
Міжнародна непатентована назва: Ketoprofen

Латинское название
KETONAL

Общая характеристика
Загальна характеристика: міжнародна назва: ketoprofen;
основні фізико-хімічні властивості: однорідний прозорий гель із запахом лаванди та етанолу;
склад: 1 г гелю містить кетопрофену 25 мг;
допоміжні речовини: карбомери, троламін, етанол 96%, олія ефірна лаванди, вода очищена.

Форма выпуска
Форма випуску. Гель для зовнішнього застосування.

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група.
Нестероїдні протизапальні засоби
. Код АТС М01А Е03.

Фармакологические свойства
Фармакологічні властивості.
Фармакодинаміка.
Кетопрофен є одним з найефективніших інгібіторів циклооксигенази. Препарат виявляє аналгетичну і протизапальну дії за рахунок інгібування активності ліпооксигенази і брадикініну. Він стабілізує лізосомальні мембрани і перешкоджає вивільненню ферментів, що задіяні у запальному процесі.
Фармакокінетика.
При місцевому застосуванні абсорбція кетопрофену незначна, що зумовлює місцевий характер дії препарату та відсутність системних ефектів.
Кетопрофен метаболізується у печінці з утворенням кон’югатів, які в основному виводяться з сечею. Метаболізм кетопрофену не змінюється у пацієнтів літнього віку, при вираженій нирковій недостатності, а також цирозі печінки. Кетопрофен характеризується повільним виведенням із сечею.

Показания к применению
Показання для застосування.
Для зменшення вираженності болю у м’язах та суглобах, набряку внаслідок спортивних та інших травм (вивихи, розтягнення, удари, розриви зв’язок і сухожиль); біль у м’язах внаслідок надмірного фізичного навантаження; біль у попереку; для зменшення вираженності болю і усунення запалення при дегенеративних ревматичних захворюваннях.

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози.
Гель наносять на шкіру болючої ділянки.
Рекомендується застосовувати Кетонал® гель 1 - 2 рази на день. Гель слід м’яко втирати в шкіру. Дозування підбирають залежно від розміру площі болючої ділянки: 5 см гелю відповідають 100 мг кетопрофену, 15 см – 300 мг кетопрофену. Використовувати при цьому пов’язку не рекомендується.

Побочные эффекты
Побічна дія.
Шкіра та підшкірні структури. Часто відмічаються (3% пацієнтів) місцеві симптоми подразнення шкіри: еритема, свербіж і транзиторний дерматит легкого ступеня. Описаний випадок тяжкого контактного дерматиту внаслідок поганих гігієнічних умов та інсоляції, а також один випадок тяжкої контактної фотоалергічної реакції, яка поширилася по всій поверхні тіла. Фотосенсибілізація.
Дихальна система. Дуже рідко відмічаються астматичні напади – як варіант алергічної реакції.
Сечовидільна система. Описаний один випадок погіршення функції нирок у пацієнта з хронічною нирковою недостатністю після застосування Кетонал(R) гелю. В поодиноких випадках зустрічається інтерстиціальний нефрит.

Противопоказания
Протипоказання.
Гіперчутливість до кетопрофену або неактивним компонентам гелю, іншим нестероїдним протизапальним препаратам і саліцилатам; наявність нападів бронхіальної астми і риніту після застосування нестероїдних протизапальних засобів і саліцилатів в анамнезі; загострення виразкової хвороби шлунка або дванадцятипалої кишки; шлунково-кишкова кровотеча в анамнезі; хронічна диспепсія (дискомфорт і біль у верхній частини живота); тяжка ниркова недостатність; захворювання шкіри; діти до 15 років; вагітність (ІІІ триместр) і період лактації.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами.
Не рекомендується одночасне застосування інших лікарських форм для місцевого застосування, що містять кетопрофен або інші нестероїдні протизапальні засоби. При одночасному застосуванні ацетилсаліцилової кислоти і кетопрофену зв'язування кетопрофену з білками плазми зменшується. Одночасне застосування пробенециду та кетопрофену призводить до зниження плазмового кліренсу кетопрофену та ступеня його зв’язування з білками. Кетопрофен, як і інші нестероїдні протизапальні засоби, знижує виведення метотрексату, що призводить до підвищення його токсичності.
Взаємодія з іншими лікарськими препаратами і вплив на їх виведення не є значними.

Передозировка
Передозування.
Симптоми: подразнення, еритема і свербіж.
Лікування: ретельно промити поверхню шкіри проточною водою.

Особенности применения
Особливості застосування
. Кетонал® гель може застосовуватись у комбінації з іншими лікарськими формами Кетоналу® (капсулами, таблетками, супозиторіями). Сумарна добова доза незалежно від лікарської форми не повинна перевищувати 300 мг. Гель не слід наносити на уражену поверхню шкіри (екзема, відкрита або інфікована рана, дерматит в ексудативній фазі). Слід уникати потрапляння гелю на слизові оболонки, в очі та на шкіру навколо очей.
При появі змін на шкірі слід тимчасово припинити лікування. При вираженому подразненні на шкірі продовжувати лікування не рекомендується. Старанно вимити руки після кожного нанесення гелю.
Слід уникати прямих сонячних променів та УФ-опромінювання під час лікування та протягом 2 тижнів після його закінчення.
Старанно вимити руки після кожного нанесення гелю.
Вагітність. У І і ІІ триместрах його застосовують тільки у тому разі, коли потенційна користь для матері перевищує можливий ризик негативної дії на плід.
Лактація. Застосовувати кетопрофен під час лактації не рекомендується.
Вплив на психофізичні здібності.
Дані щодо впливу Кетонал® гелю на здатність керувати автомобілем і механізмами відсутні.

Условия и сроки хранения
Умови та термін зберігання.
Зберігати у недоступному для дітей місці при температурі не вище 30°С.
Термін придатності – 3 роки

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.