4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Диклак Липогель гель 50г

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
Диклак®Ліпогель

Торговое название
ДИКЛАК® ЛІПОГЕЛЬ

Международное название
Міжнародна непатентована назва: Diclofenac

Латинское название
Diclac®Lipogel

Общая характеристика
Загальна характеристика:
міжнародна та хімічна назви: diclofenac; натрієва сіль 2-(2,6-дихлорфеніл)-амінофенілоцтової кислоти;
основні фізико-хімічні властивості: злегка жовтуватий однорідний гель з характерним запахом ізопропанолу, без грудок та сторонніх часток, без ознак розшарування фази;
склад:
1 г гелю містить 10 мг диклофенаку натрію;
допоміжні речовини: RRR-a-токоферол (коферол F1300), карбомер (карбопол 980 NF), децилолеат, 2-октилдодеканол (еутанол G), лецитин (фосфоліпон 80), розчин аміаку 10 %, динатрію едетат, ароматизатор “Vert de Creme”, ізопропанол, вода очищена.

Форма выпуска
Форма випуску
. Гель для зовнішнього застосування.

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група.
Засоби, що застосовуються місцево при болях у суглобах і м’язах.
Код АТС M02AA15.

Фармакологические свойства
Фармакологічні властивості.
Фармакодинаміка.
Нестероїдний протизапальний засіб для зовнішнього застосування групи похідних фенілоцтової кислоти. Диклофенак має виражені місцеві протиревматичну, аналгетичну та протизапальну властивості, обумовлені пригніченням синтезу простагландинів – медіаторів болю та запалення. Застосування диклофенаку послаблює біль, запалення та набряк при ревматичних, дегенеративних захворюваннях, травмах без відкритих ран, а також призводить до зменшення періоду відновлення функцій травмованих органів .
Ліпофільний емульсійний гель виявляє також місцеву анестезуючу та охолоджувальну дію; швидко та повністю абсорбується шкірою, залишаючи її гладкою та м’якою.

Фармакокинетика
Фармакокінетика..
Кількість диклофенаку, абсорбованого через шкіру, пропорційна тривалості контакту зі шкірою і розміру ділянки шкіри, вкритої гелем, що містить диклофенак, і залежить від місцевої загальної дози, а також від гідратації шкіри.
Рівень підшкірної абсорбції (біодоступність) диклофенаку, встановлений у порівняльних дослідженнях (перорально/місцево), становить приблизно 5%. Диклофенак зв’язується з білками сироватки крові, переважно з альбуміном (99,4%), на 99,7%.
Максимальні концентрації диклофенаку в плазмі приблизно в 100 разів нижчі після місцевого застосування гелю, що містить 1% диклофенаку, ніж після лікування із застосуванням диклофенаку внутрішньо. Після нанесення протягом декількох днів гелю, що містить 1% диклофенаку, на запалені зап’ястя у пацієнтів, які страждають на поліартрит, концентрації його у синовіальній тканині суглобів, що зазнали лікування, приблизно в 20 - 70 разів вищі, ніж в плазмі. Виміряні концентрації диклофенаку в досліджуваній синовіальній тканині становили від 0,41 до 8,62 мкмоль/кг, що значно вище, ніж у плазмі.
Після метаболізму в печінці (гідроксилювання, глюкуронідація) фармакологічно неактивні метаболіти цілком виводяться, головним чином, нирками (приблизно 70%), а також через жовч. Період напіввиведення становить приблизно 2 год і майже не залежить від функції печінки і нирок.

Показания к применению
Показання для застосування.
Для зняття болю, запалення й набряку у випадках:
– дегенеративних захворювань суглобів, кінцівок і у ділянці хребетного стовпа;
– локалізованих форм ревматичних захворювань м’яких тканин (тендиніт і тендосиновіт, бурсит, синдром „плече-кисть” (невропатія плечового сплетення), запалення в м’язових і капсульних ділянках);
– посттравматичних запалень сухожиль, зв’язок, м’язів і суглобів (розтягнення, перевантаження, удар).

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози.
Кількість препарату залежить від розміру ураженої ділянки. Препарат застосовують 3 рази на добу. Необхідно видавити приблизно 11 см гелю, що відповідає 3 г (30 мг диклофенаку натрію), і нанести на хворобливу ділянку тонким шаром, втираючи легкими рухами. Гель повинен висихати протягом декількох хвилин до накладення пов’язки.
Застосування герметичної пов’язки не рекомендується.
Максимальна загальна добова доза становить 9 г гелю, що відповідає 90 мг диклофенаку натрію.
Диклак® Ліпогель може також використовуватися як додаткове лікування разом з іншими лікарськими формами, що містять диклофенак.
Тривалість лікування залежить від показань та ефективності терапії. Показання щодо продовження лікування слід переглядати через 2 тижні.

Побочные эффекты
Побічна дія.
Місцеві побічні реакції: іноді спостерігаються реакції з боку шкіри (свербіж, гіперемія, екзантема, відчуття печіння, сухості шкіри, кропив’янка).
Системні побічні ефекти:
можуть виникати при застосуванні гелю у високих дозах або його нанесенні на великі ділянки шкіри. Повідомлялося про поодинокі випадки виникнення шлунково-кишкових порушень, генералізованої екзантеми, реакцій підвищеної чутливості у формі набряку обличчя (ангіоневротичний набряк) і диспное, а також фоточутливості.

Противопоказания
Протипоказання.
Підвищена чутливість до компонентів препарату або інших нестероїдних протизапальних засобів. Виразкова хвороба шлунка і дванадцятипалої кишки в стадії загострення. Не наносити на відкриті рані, запальну або інфіковану шкіру, а також на ділянки шкіри, уражені екземою або на слизові оболонки. Дитячий вік до 15 років.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами.
Взаємодії при місцевому застосуванні на даний час не виявлені.

Передозировка
Передозування.
Внаслідок низької системної абсорбції диклофенаку інтоксикація після місцевого застосування малоймовірна.

Особенности применения
Особливості застосування.
Пацієнтам, які мають в анамнезі астматичні напади, алергічні реакції шкіри, алергічні риніти, виникнення яких пов’язано з попереднім локальним застосуванням нестероїдних протизапальних засобів або аналгетиків, застосування Диклак® Ліпогелю припускається після ретельного вивчення можливого ризику виникнення ускладнень та очікуваного ефекту. Діти не повинні торкатися руками ділянки шкіри з нанесеним лікарським препаратом.
Педіатрія.
Достатній досвід застосування препарату у дітей відсутній.
Вагітність і лактація.<
Достатній досвід щодо безпечного застосування Диклаку® Ліпогелю під час вагітності відсутній. Через те, що про вплив інгібування синтезу простагландинів на вагітність невідомо, Диклак® Ліпогель може застосовуватися у 1-му та 2-му триместрах вагітності тільки після ретельної оцінки користь/ризик. В останньому триместрі Диклак® Ліпогель не повинен застосовуватися протягом тривалого періоду і на великих ділянках шкіри.
Диклофенак проникає в молоко матері в невеликій кількості. Для того, щоб уникнути будь-якого прямого контакту дитини з гелем, препарат не слід застосовувати на грудях у <>>період годування груддю.
Немає даних щодо впливу препарату на здатність керувати автотранспортними засобами або працювати зі складними механізмами, що потребують підвищеної уваги.

Условия и сроки хранения
Умови та термін зберігання.
Зберігати в недоступному для дітей місці, при температурі не вище 25°С.
Термін придатності – 3 роки.

Производитель и его адрес
Виробник, країна: "Salutas Pharma GmbH" підприємство компанії "Sandoz"; "C.P.M. ContractPharma GmbH & Co. KG" для "Sandoz Pharmaceuticals d.d", Німеччина/Словенія

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.