4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Орцерин капс. 50мг №10

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
ОРЦЕРИН
(ORCERIN)

Торговое название
ОРЦЕРИН

Международное название
Міжнародна непатентована назва: Diacerein

Латинское название
ORCERIN

Общая характеристика
Загальна характеристика:
міжнародна та хімічна назви: diacerein; (4,5-біс(ацетилокси)-9,10-діоксо-2- антрацен карбоксильна кислота);
основні фізико-хімічні властивості: тверді желатинові капсули №1 з корпусом блакитного та кришечкою темно-синього кольору, що містять порошок світло-жовтого кольору;
склад: 1 тверда желатинова капсула містить діацереїну 50 мг;
допоміжні речовини: бетациклодекстрин, натрію лаурилсульфат, лактоза, натрію кроскармелоза, кремнію діоксид колоїдний безводний, магнію стеарат, желатин, титану діоксид, індиго кармін, Понсо 4R, хіноліновий жовтий, бронопол, полінілвінілпіролідон К 30.
Форма випуску. Капсули.

Форма выпуска
Форма випуску: Капсули по 50 мг № 10

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група. Не стероїдні протизапальні та протиревматичні засоби. Код АТС М01АХ21.

Фармакологические свойства
Фармакологічні властивості.
Фармакодинаміка. Діацереїн – це лікарський засіб, розроблений для лікування остеоартриту, який має аналгетичні, антипіретичні і протизапальні властивості. Діацереїн класифікується як повільно діючий засіб, ефект якого з’являється протягом 2 - 4 тижня лікування і досягає клінічної значущості після 4 - 6 тижнів. Він має оригінальний механізм дії, що відрізняється від механізму дії нестероїдних протизапальних засобів (НПЗЗ). Діацереїн, як і його активний rhein – метаболіт, інгібує синтез і активність інтерлейкіну-1 (IL-1), що відіграє провідну роль у патогенезі остеоартриту, і водночас підвищує продукцію трансформуючого фактору росту – b (TGF-b), який ініціює проліферацію хондроцитів і стимулює продукцію колагену II, протеогліканів і гіалурону.
На відміну від нестероїдних протизапальних засобів діацереїн не інгібує синтез простагландинів і, отже, не має гастродуоденальних побічних ефектів.
Фармакокінетика. Абсорбція діацереїну уповільнюється при одночасному застосуванні з їжею, що водночас пов’язано зі збільшенням кількості абсорбованої речовини на 25%, з іншого боку виникнення побічних ефектів, таких як збільшення часу кишкового транзиту, безпосередньо пов’язане з кількістю неабсорбованого діацереїну, тому застосування препарату натщесерце сприяє підвищенню ризику побічних ефектів. Діацереїн повністю конвертується в rhein-метаболіт шляхом деацелювання перед потраплянням у центральний кровообіг. Біодоступність rhein-метаболіту становить 35 - 56%. Об’єм розподілу – приблизно 13,2л. Rhein-метаболіт зв’язується з білками плазми майже на 99%, проте цей зв’язок не є стабільним. Rhein-метаболіт або виводиться нирками в незміненому вигляді (20%), або кон’югується в печінці до rhein-глюкуроніду (60%) або rhein-сульфату (20%), які також виводяться з сечею. Період напіввиведення становить приблизно 7 - 8 год.
При застосуванні діацереїну у пацієнтів літнього віку не відзначалося будь-яких змін його фармакокінетичних властивостей.

Показания к применению
Показання для застосування. Ревматичні захворювання суглобів (остеоартрити, остеоартрози, включаючи коксартроз і гонартроз).

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози. Препарат застосовують протягом тривалого періоду (не менше 6 місяців). Протягом перших 2 - 4 тижнів лікування Орцерин призначають дорослим і дітям старше 15 років по 1 капсулі (50 мг) після прийому їжі на ніч. Починаючи з 2 – 4-го тижня лікування дозу препарату збільшують до 100 мг на добу в 2 прийоми (по 1 капсулі вранці і ввечері після їди). Тривалість курсу лікування встановлюється індивідуально лікарем.

Побочные эффекты
Побічна дія. Зазвичай препарат переноситься добре, проте інколи можливі диспепсичні порушення, діарея, біль у животі, які виникають протягом першого місяця лікування.
Інші побічні ефекти включають підвищення рівня печінкових ферментів, знебарвлення сечі, алергічні шкірні реакції (кропив’янка, свербіж).

Противопоказания
Протипоказання. Підвищена чутливість до діацереїну; вагітність, лактація; дитячий вік до 15 років.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Встановлено синергічну дію діацереїну з нестероїдними протизапальними засобами та ненаркотичними аналгетиками.
Не слід застосовувати Орцерин одночасно з хіміотерапією або антибіотиками, що впливають на кишкову флору, а також проносними лікарськими засобами, або препаратами, що змінюють перистальтику кишечнику.
Слід уникати одночасного застосування з діацереїном лікарських засобів, що містять гідроксид алюмінію або гідроксид магнію через підвищення біодоступності діацереїну.

Передозировка
Передозування. Нині немає даних про передозування діацереїну. У разі передозування слід призначити симптоматичну терапію, специфічного антидоту не існує.

Особенности применения
Особливості застосування. Внаслідок пізнього початку дії (через 2 - 4 тижні) протягом першого місяця лікування Орцерин може поєднуватися із застосуванням нестероїдних протизапальних препаратів та аналгетиків. У разі необхідності призначення терапії антибіотиками, що впливають на кишкову флору, на початку лікування препаратом слід зробити перерву в лікуванні, тому що Орцерин впливає на кінетику кишечнику і підвищення ризику ентероколіту.
Як і в разі будь-якого тривалого лікування іншими лікарськими засобами, під час терапії Орцерином слід періодично (1 раз на 2 - 3 місяці) проводити аналізи крові, визначення печінкових ферментів і аналізи сечі.
У пацієнтів з тяжкою нирковою патологією (кліренс креатиніну < 30 мл/хв) необхідне зменшення дози Орцерину. В клінічних дослідженнях не відбувалося фармакокінетичних змін діацереїну при помірному і тяжкому цирозі печінки.
Вагітність і лактація
Немає даних про канцерогенні чи тератогенні ефекти діацереїну, проте застосування препарату під час вагітності недоцільне. У разі необхідності призначення діацереїну під час годування груддю слід вирішити питання про штучне годування дитини.
Немає повідомлень про вплив діацереїну на здатність керувати транспортом і працювати зі складними механізмами.

Условия и сроки хранения
Умови та термін зберігання. Зберігати у недоступному для дітей, захищеному від світла, місці при температурі не вище 25°С. Термін придатності – 2 роки.

Производитель и его адрес
Виробник, країна: "Macleods Pharmaceuticals Limited", Індія

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.