4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Флавозид сироп 100мл фл.

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
ФЛАВОЗИД®

Торговое название
ФЛАВОЗІД®

Латинское название
Flavozidum

Общая характеристика
Загальна характеристика:
Основні фізико-хімічні властивості: прозора солодка рідина жовто-зеленого кольору зі слабким специфічним запахом.

Форма выпуска
Форма випуску:
Сироп по 60 мл, або по 100 мл, або по 150 мл, або по 200 мл у контейнерах з темного скла або пластику

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група.
Противірусні засоби прямої дії.
Код АТС JO5A X10**

Фармакологические свойства
Фармакологічні властивості.
Фармакодинаміка.
Флавоноїди, які входять до складу препарату, мають здатність пригнічувати реплікацію вірусів герпесу людини як in vitro, так і in vivo. При проведенні доклінічних досліджень виявлено активність препарату щодо вірусів простого герпесу I та II типів (HSV-1, HSV-2), вірусу Епштейна-Барра, вірусу Varicella zoster.
Механізм противірусної дії полягає в інгібуванні вірусоспецифічних ферментів ДНК-полімерази, тимідинкінази та зворотної транскриптази. Зокрема механізм антигрипозної дії препарату полягає в інгібіції нейрамінідазної активності, індукції синтезу ендогенного інтерферону, інгібіції синтезу РНК.
Під час досліджень, проведених на тваринах, а також з використанням культур тканин встановлено, що препарат стимулює синтез ендогенного a - та g - інтерферонів дозозалежно, одноразове пероральне застосування призводить до активного синтезу інтерферону до 6 діб з піком концентрації на другу добу в селезінці, печінці та головному мозку.
Препарат проявляє антиоксидантну активність, оскільки запобігає накопиченню продуктів перекисного окислення ліпідів і тим самим інгібує перебіг вільнорадикальних процесів.
При проведенні доклінічних досліджень тератогенного, мутагенного, канцерогенного впливів не виявлено.

Фармакокинетика
Фармакокінетика.
Не вивчалась.

Показания к применению
Показання для застосування.
Препарат застосовують для лікування:
– інфекцій, обумовлених Herpes simplex I та II типів, а також при неонатальному герпесі;
– вітряної віспи, оперізувального лишаю;
– інфекційного мононуклеозу;
– у комплексному лікуванні гепатитів А, В, С;
– гриппу та інших ГРВІ.
– для профілактики грипу та інших ГРВІ при контакті з хворими та у період епідемії захворювання та сезонного росту захворюваності на ГРВІ.

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози.
Препарат дозувати за допомогою дозуючої ємності та приймати за 20-30 хвилин до їди.
Перед вживанням препарат необхідно збовтати.
Базова схема прийому препарату для лікування герпетичної інфекції І та ІІ типів, вітряної віспи.
Діти з народження до 1 року по 0,5 мл 2 рази на день.
Діти віком від 1 до 2 років по 1 мл 2 рази на день.
Діти віком від 2 до 4 років з 1-го по 3-й день - по 1,5 мл 2 рази на день;
з 4-го дня - по 3 мл 2 рази на день.
Діти віком від 4 до 6 років з 1-го по 3-й день - по 3 мл 2 рази на день;
з 4-го дня - по 4 мл 2 рази на день.
Діти віком від 6 до 9 років з 1-го по 3-й день - по 4 мл 2 рази на день;
з 4-го дня - по 5 мл 2 рази на день.
Діти віком від 9 до 12 років з 1-го по 3-й день - по 5 мл 2 рази на день;
з 4-го дня - по 6 мл 2 рази на день.
Діти віком старше 12 років та дорослі з 1-го по 3-й день - по 5 мл 2 рази на день;
з 4-го дня - по 8 мл 2 рази на день.
Тривалість лікування - 1 місяць. У разі необхідності курс лікування можна повторити.
При лікуванні хронічної часторецидивуючої герпетичної інфекції, інфекційного мононуклеозу, оперізувального лишаю тривалість прийому - 3 місяці без перерви за базовою схемою. Підтримуючу терапію після основного курсу лікування потрібно проводити протягом 2-4 місяців у дозі, що відповідає разовому прийому 4-го дня лікування.
При лікуванні вірусних гепатитів А, В, С тривалість лікування - не менше 4-6 місяців. Дозування препарату проводиться відповідно до вікових доз базової схеми.
Схеми лікування та профілактики грипу та інших ГРВІ:
Діти з народження до 1 року по 0,5 мл 2 рази на день по 0,5 мл 1 раз на день
Діти віком від 1 до 2 років по 1 мл 2 рази на день по 1 мл 1 раз на день
Діти віком від 2 до 4 років з 1-го по 3-й день - по 1,5 мл 2 рази на день. з 4-го - по 3 мл 2 рази на день з 1-го по 3-й день - по 1,5 мл 1 раз на день; з 4-го дня - по 3 мл 1 раз на день
Діти віком від 4 до 6 років з 1-го по 3-й день - по 3 мл 2 рази на день з 4-го - по 4 мл 2 рази на день з 1-го по 3-й день - по 3 мл 1 раз на день; з 4-го дня по 4 мл 1 раз на день
Діти віком від 6 до 9 років з 1-го по 3-й день - по 4 мл 2 рази на день; з 4-го - по 5 мл 2 рази на день з 1-го по 3-й день - по 4 мл 1 раз на день; з 4-го дня - по 5 мл 1 раз на день
Діти віком від 9 до 12 років з 1-го по 3-й день - по 5 мл 2 рази на день; з 4-го - по 6 мл 2 рази на день. з 1-го по 3-й день - по 5 мл 1 раз на день; з 4-го дня - по 6 мл 1 раз на день 2-4 тижні.
Діти старші 12 років та дорослі з 1-го по 3-й день – по 5 мл 2 рази на день ; з 4-го - по 8 мл 2 рази на день з 1-го по 3-й день – по 5 мл 1 раз на день; з 4-го дня - по 8 мл 1 раз на день
З метою лікування препарат застосовують протягом 14 днів, у разі виникнення бактеріальних ускладнень тривалість прийому препарату триває 30 днів.
З метою профілактики препарат застосовують протягом 2-3 тижнів, під час епідемії або сезонного росту захворюваності тривалість прийому препарату можна подовжити до 6 тижнів.

Побочные эффекты
Побічна дія.
Зазвичай застосування препарату не викликає побічної дії. Спостерігались шлунково-кишкові розлади (нудота, блювання, діарея), транзиторне підвищення температури до 38 ?С на 3-10-й день терапії препаратом. Наявність даних симптомів потребує корекції дози та режиму застосування препарату.
Алергічні реакції розвиваються рідко, головним чином у вигляді еритематозних висипань. Ці явища зникають після корекції дози чи режиму прийому препарату.

Противопоказания
Протипоказання.
Препарат не слід застосовувати при проявах алергії до компонентів, які входять до складу препарату.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій.
Невідомо.

Передозировка
Передозування.
Випадки передозування не описані, але можливі прояви всіх відомих побічних ефектів, особливо з боку шлунково-кишкового тракту. Лікування симптоматичне.

Особенности применения
Особливості застосування.
При проведенні доклінічних досліджень тератогенного, мутагенного, канцерогенного впливів не виявлено.
Клінічний досвід застосування препарату у II та III триместрах вагітності та в період годування груддю небажаної побічної дії не виявив. Проте необхідно дотримуватися загальних правил призначення лікарських засобів вагітним, оцінюючи співвідношення доцільність/ризик.
При лікуванні вірусного гепатиту у 10 – 15 % хворих із вираженим цитолітичним синдромом спостерігається підвищення активності амінотрансфераз (рідше рівня білірубіну), який істотно не впливає на перебіг відновних процесів у печінці та не потребує відміни препарату.
Негативного впливу на виконання потенційно небезпечних видів діяльності, які потребують особливої уваги та швидкості реакції, не виявлено.

Условия и сроки хранения
Умови та термін зберігання.
Зберігати у захищеному від світла та недоступному для дітей місці при кімнатній температурі (15-25 °С).
Після першого відкриття контейнера зберігати його закритим у захищеному від світла місці не більше 30 діб при кімнатній температурі.
Термін придатності. 2 роки.
Не застосовувати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Условия отпуска
Умови відпуску:
за рецептом

Упаковка
Упаковка.
Контейнер з темного скла або пластику по 60 мл, 100 мл, 150 мл, 200 мл з дозуючою ємністю у картонній упаковці.

Производитель и его адрес
Виробник, країна:
Комунальне підприємство "Луганська обласна "Фармація", Фармацевтична фабрика, м. Луганськ, Україна

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.