4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Протефлазид капли 30мл фл.

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
ПРОТЕФЛАЗІД ®
(Proteflazidum)®

Торговое название
ПРОТЕФЛАЗІД

Латинское название
PROTEFLAZIDUM

Общая характеристика
Загальна характеристика:
основні фізико-хімічні властивості: рідина темно-зеленого кольору зі своєрідним запахом;
склад: 1 мл препарату містить не менше 0,32 мг флавоноїдів у перерахунку на рутин, не менше 0,3 мг суми карбонових кислот у перерахунку на яблучну кислоту, які одержані з диких злаків Deschampsia caespitosa L. та Calamagrostis epigeios L.;
допоміжні речовини: спирт етиловий 96%.

Форма выпуска
Краплі по 25 мл, або по 30 мл, або по 50 мл у контейнерах-крапельницях

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група. Противірусні засоби прямої дії. Код ATC J05 AХ10.

Фармакологические свойства
Фармакологічні властивості.
Фармакодинаміка.
Флавоноїдні глікозиди, що містяться в диких злаках Deschampsia caespitosa L. та Calamagrostis epigeios L., здатні пригнічувати вірусоспецифічні ферменти ДНК-полімеразу та тимідинкіназу у вірусінфікованих клітинах. Це призводить до зниження або повного блокування реплікації вірусів.
Одночас протефлазід® викликає збільшення продукції ендогенних альфа- та гама-інтерферонів, що підвищує неспецифічну резистентність організму до вірусної та бактеріальної інфекцій, нормалізує імунний статус людини. Препарат має антиоксидантну активність, оскільки запобігає накопиченню продуктів перекисного окислення ліпідів і тим самим інгібує перебіг вільнорадикальних процесів.
Фармакокінетика. Не вивчалася.

Показания к применению
Показання до застосування. Протефлазід® показаний:
для лікування вірусних інфекцій, спричинених вірусом простого герпесу (Herpes simplex) 1-го та 2-го типів (герпетична екзема, герпетичний везикулярний дерматит, герпетичний гінгівостоматит та фаринготонзиліт, герпетичний менінгіт та енцефаліт, герпетичне захворювання очей та генітальний герпес);
для лікування оперізуючого герпесу (Herpes zoster);
у комплексному лікуванні гепатитів В та С;
для запобігання вірусним та бактеріальним інфекціям, які виникають у пацієнтів із недостатньою функцією імунної системи;
у комплексному лікуванні ВІЛ-інфекції та СНІДу.

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози. Препарат протефлазід® при внутрішньому застосуванні дозується за допомогою контрольного каплеміру та приймається разом з невеликою кількістю цукру або хліба.
Базова схема прийому для дорослих:
1-й тиждень по 5 крапель 3 рази на день;
2–3-й тиждень по 10 крапель 3 рази на день;
4-й тиждень по 8 крапель 3 рази на день.
Через 1 місяць після останнього прийому повторити курс.
Середня терапевтична добова доза для дорослих становить 30 крапель.
При лікуванні хронічної часторецидивуючої герпетичної інфекції рекомендована така схема дозування:
по 5 крапель 3 рази на день протягом 3-х днів;
по 7 крапель 3 рази на день протягом 3-х днів;
по 8-10 крапель 3 рази на день протягом 3-х місяців без перерви.
Підтримуючу терапію після основного курсу лікування слід проводити протягом 2 – 4-х місяців по 10 крапель 2 рази на день.
При лікуванні вірусного гепатиту В, С рекомендована така схема дозування:
з 1 по 3 добу по 3 краплі 3 рази на день;
з 4 по 6 добу по 5 крапель 3 рази на день;
з 7-ої доби по 10 крапель 3 рази на день. Тривалість лікування не менше 4-6-ти місяців.
Для лікування інфекцій простого герпесу шкіри та слизових оболонок слід наносити розчин препарату на уражену ділянку до 3-5 разів на день або робити аплікації. Для приготування розчину необхідно 1,5 мл (36-38 крапель) розвести в 10 мл фізіологічного розчину.
При первинному та рецидивуючому генітальному герпесі застосовують вагінальні тампони з розчином протефлазіду®. Для приготування розчину необхідно 3,0 мл (72-75 крапель) препарату розвести в 20 мл фізіологічного розчину та проводити процедури 2 рази на день. При виникненні відчуття подразнення у піхві необхідно збільшити вдвічі кількість розчинника.
Місцеве лікування слід продовжувати до зникнення ознак ураження шкіри або слизової оболонки. Тривалість зовнішнього застосування до 14 днів.
Схема застосування препарату Протефлазід® у педіатричній практиці:
Діти віком до 1 року по 1 краплі на день;
Діти від 1 до 2 року по 1 краплі 2 рази на день.
Діти віком від 2 до 4 років 1-й тиждень - по 1 краплі 2 рази на день; з 2-го тижня - по 2 краплі 2 рази на день.
Діти віком від 4 до 6 років 1-й тиждень - по 2 краплі 3 рази на день; з 2-го тижня - по 3 краплі 3 рази на день.
Діти віком від 6 до 9 років 1-й тиждень - по 3 краплі 3 рази на день; з 2-го тижня - по 6 крапель 3 рази на день.
Діти віком від 9 до 12 років 1-й тиждень - по 4 краплі 3 рази на день; з 2-го тижня - по 7 крапель 3 рази на день.
Діти віком старші 12 років 1-й тиждень - по 5 крапель 3 рази на день; з 2-го тижня - по 8 крапель 3 рази на день.
У зв’язку з наявністю у препараті не менше ніж 85 % спирту етилового дітям до 6 років слід розводити дозовану кількість протефлазіду® з цукром в 50 мл кипяченої води.
При рецидивуючому перебігу інфекції курси лікування Протефлазідом® проводять 3-4 рази на рік, а при латентному, у дітей групи ЧТХ, – 2 рази на рік.

Побочные эффекты
Побічна дія. Застосовування препарату, як правило, не викликає побічної дії. Іноді спостерігались шлунково-кишкові розлади (нудота, блювання, діарея), транзиторне підвищення температури до 38° С на 3-10 добу терапії препаратом. Наявність даних симптомів потребує корекції дози та режиму застосування препарату.
Алергічні реакції розвиваються рідко, головним чином, у вигляді еритематозних висипань. Ці явища зникали після відміни препарату.

Противопоказания
Протипоказання. Виразкова хвороба шлунка та 12-палої кишки в стадії загострення. Протефлазід® не слід застосовувати при наявності даних про гіперчутливість до компонентів препарату.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Можливі та доцільні комбінації протефлазіду® з антибіотиками. Негативні прояви внаслідок взаємодії з іншими лікарськими препаратами невідомі.

Передозировка
Передозування. Випадки передозування не описані, але можливі прояви всіх відомих побічних ефектів, особливо з боку шлунково-кишкового тракту. Лікування симптоматичне.

Особенности применения
Особливості застосування. При проведенні доклінічних досліджень тератогенного, мутагенного, канцерогенного впливів не виявлено. Клінічний досвід використання препарату протефлазід у II та III триместрах вагітності та в період годування груддю небажаної побічної дії не виявив. Проте необхідно дотримуватися загальних правил призначення лікарських засобів вагітним, оцінюючи співвідношення доцільність/ризик.
При лікуванні вірусного гепатиту у 10–15 % хворих з вираженим цитолітичним синдромом спостерігається підйом активності амінотрансфераз (рідше рівня білірубіна), який суттєво не впливає на перебіг відновних процесів в печінці та не потребує відміни препарату.
Негативного впливу на виконання потенційно небезпечних видів діяльності, які потребують особливої уваги та швидкої реакції, не виявлено.

Условия и сроки хранения
Умови та термін зберігання. Зберігати у захищеному від світла і недоступному для дітей місці при кімнатній температурі 15-25° С. Допустимим є утворення гелеподібної структури, яка руйнується при струшуванні і нагріванні до 30° С.
Термін придатності: 3 роки.
Після закінчення терміну придатності використання препарату не дозволяється.

Упаковка
Краплі по 25 мл, або по 30 мл, або по 50 мл у контейнерах-крапельницях

Производитель и его адрес
Виробник, країна: ВАТ "Фітофарм" Донецька обл., м. Артемівськ; Луганська фармацевтична фабрика ОКВП "Фармація" м. Луганськ для ТОВ НВК "Екофарм", м. Київ, Україна

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.