4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Иммустат табл.п/о 100мг №10

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
Імустат

Торговое название
ІМУСТАТ

Латинское название
IMMUSTAT

Общая характеристика
Склад лікарського засобу:
діюча речовина:
1 таблетка містить етилового ефіру 6-бром-5-гідрокси-1-метил- 4-диметиламінометил-2-фенілтіометиліндол-3-карбонової кислоти гідрохлориду моногідрату (у перерахуванні на 100 % безводну речовину) 50 мг або 100 мг;
допоміжні речовини:
картопляний крохмаль, метилцелюлоза, кальцію стеарат, кремнію діоксид колоїдний безводний, “Opadry II” 85 F білий.

Форма выпуска
Форма випуску:
Таблетки, вкриті оболонкою, по 50 мг № 10, по 100 мг № 10

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група.
Противірусні засоби для системного застосування.
Код АТС. J05AX.

Фармакологические свойства
Фармакологічні властивості.
Противірусний засіб з імуномодулюючою дією, активний відносно вірусів грипу А і В та інших гострих респіраторних вірусних інфекцій (ГРВІ). Імустат діє на ранніх стадіях репродукції вірусу, на етапі проникнення вірусу у клітину. Інгібує вірусоспецифічний процес злиття ліпідної оболонки вірусу з мембранами клітини за рахунок взаємодії з гемаглютиніном вірусу, підвищуючи стійкість гемаглютиніну до конформаційних змін. Препарат індукує інтерферон і посилює фагоцитарну функцію макрофагів. Знижує частоту розвитку ускладнень, пов’язаних з вірусною інфекцією, а також випадків загострення хронічних захворювань.
Терапевтична ефективність при вірусних інфекціях проявляється у зниженні загальної інтоксикації та клінічних проявів захворювання, скорочується тривалість захворювання.

Фармакокинетика
Засіб належить до малотоксичних препаратів (DL50 > 4 г/кг). Не виявляє негативного впливу на організм людини при пероральному застосуванні в рекомендованих дозах.
Препарат швидко всмоктується у травному тракті. Максимальна концентрація досягається через 1,2 години після прийому в дозі 0,05 г, через 1,5 години – після прийому в дозі 0,1 г. Метаболізується в печінці. Період напіввиведення становить 17 – 21 годину. Приблизно 40 % препарату виводиться в незміненому вигляді: з фекаліями (38,9 %) та із сечею 0,12 %). Протягом першої доби виводиться 90 % від прийнятої дози.

Показания к применению
Показання для застосування.
Профілактика та лікування грипу А і В, гострих респіраторних вірусних інфекцій, включаючи ускладнені. У складі комплексної терапії хронічного бронхіту, пневмонії та рецидивуючої герпетичної інфекції.
У складі комплексної терапії гострих кишкових інфекцій ротавірусної етіології у дітей старше 2 років.

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози.
Імустат приймають внутрішньо, до прийому їжі.
З метою неспецифічної профілактики.
Особам, які контактують з хворими на грип та інші ГРВІ: дітям віком від 2 до 6 років призначають по 50 мг, від 6 до 12 років – по 100 мг, дітям віком від 12 років і дорослим – по 200 мг один раз на добу протягом 10 - 14 днів.
Під час епідемії грипу і ГРВІ, для запобігання виникненню загострень хронічного бронхіту і рецидивуючого герпесу:
дітям віком від 2 до 6 років призначають по 50 мг, дітям віком від 6 до 12 років – по 100 мг, дітям віком від 12 років і дорослим – по 200 мг 2 рази на тиждень протягом 3 тижнів.
З лікувальною метою.
Грип та інші ГРВІ без ускладнень:
дітям віком від 2 до 6 років призначають по 50 мг, від 6 до 12 років – по 100 мг, дітям віком від 12 років і дорослим – по 200 мг 4 рази на добу (кожні 6 годин) протягом 3 - 5 днів.
Грип та інші ГРВІ, ускладнені бронхітом, пневмонією:
дітям віком від 2 до 6 років призначають по 50 мг, дітям віком від 6 до 12 років – по 100 мг, дітям віком від 12 років і дорослим – по 200 мг 4 рази на добу (кожні 6 годин) протягом 5 днів, потім – разову дозу один раз на тиждень протягом 4 тижнів.
У складі комплексної терапії хронічного бронхіту і рецидивуючої герпетичної інфекції:
дітям віком від 2 до 6 років призначають по 50 мг, дітям віком від 6 до 12 років – по 100 мг, дітям від 12 років і дорослим – по 200 мг 4 рази на добу (кожні 6 годин) протягом 5 - 7 днів, потім – разову дозу двічі на тиждень протягом 4 тижнів.
У складі комплексної терапії кишкових інфекцій ротавірусної етіології у дітей віком від 2 років: дітям віком від 2 до 6 років призначають по 50 мг, дітям віком від 6 до 12 років – по 100 мг, дітям віком від 12 років – по 200 мг 4 рази на добу (кожні 6 годин) протягом 5 тижнів.

Побочные эффекты
Побічні ефекти.
Алергічні реакції.
У разі виникнення будь-яких незвичних реакцій обов’язково порадьтеся з лікарем щодо пoдальшого застосування препарату.

Противопоказания
Протипоказання.
Гіпер чутливість до компонентів препарату; дитячий вік до 2 років.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій.
При застосуванні з іншими лікарськими засобами негативних ефектів не було відмічено. Взаємодія поки що не відома.

Передозировка
Передозування.
Про передозування Імустату не було повідомлень. Якщо хворий прийняв занадто велику дозу ліків (більша ніж добова), необхідно звернутись до лікаря. Терапія симптоматична.

Особенности применения
Особливі застереження.
Препарат не виявляє центральної нейротропної активності і може застосовуватись у медичній практиці як профілактичний засіб для практично здорових осіб різних професій, які потребують підвищеної уваги й координації рухів (водії транспорту тощо).
Застосування у період вагітності або годування груддю.
Клінічні дані про безпеку та ефективність застосування Імустату у період вагітності та годування груддю відсутні. Можливе застосування у період вагітності у випадках, коли користь для матері переважає потенційний ризик для плода. За необхідності застосування препарату у період лактації годування груддю слід припинити.
Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами.
Препарат не впливає на швидкість нервово-м’язової провідності, його можна у рекомендованих дозах застосовувати особам, які керують автотранспортом та працюють з іншими механізмами.
Діти.
Препарат застосовують дітям віком від 2 років.

Условия и сроки хранения
Термін придатності.
2 роки.
Умови зберігання.
Зберігати в недоступному для дітей місці в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С.

Производитель и его адрес
Виробник, країна:
ЗАТ "Фармацевтична фірма "Дарниця", м.Київ, Україна

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.