4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Азитрокс табл.п/о 500мг №3

Торговое название
АЗИТРОКС 500 (AZITROX® 500)

Международное название
Азитроміцин

Латинское название
AZITROX

Общая характеристика
Склад: діюча речовина: azithromycin; 1 таблетка містить азитроміцину 250 або 500 мг; допоміжні речовини; крохмаль кукурудзяний прежелатинізований, натрію кроскармелоза, кальцію гідрофосфат, магнію стеарат, натрію лаурилсульфат, гіпромелоза 2910/5, титану діоксид, макрогол 6 000, тальк, симетикону емульсія SE 4, полісорбат 80. білі або майже білі овальні двоопуклі таблетки, вкриті оболонкою.

Форма выпуска
Таблетки, вкриті оболонкою.

Фармгруппа
Макроліди, лінкозаміди та стрептограміни

Фармакологические свойства
Азитроміцин є азалідним антибіотиком підкласу макролідних антибіотиків. Азитроміцин зв'язується з рибосомальною підодиницею 50S та перешкоджає транслокації пептидного ланцюга з одного боку рибосоми на інший, і таким чином перешкоджає РНК-залежному протеосинтезу чутливих організмів. Азитроміцин справляє антимікробну дію широкого спектра на різні грампозитивні та грам негативні бактерії, анаеробні, внутрішньоклітинні та клінічні нетипові мікроорганізми.

Фармакокинетика
Абсорбція: азитроміцин добре всмоктується після перорального введення, швидко переходить із сироватки до тканини та різних органів. Поглинається 37 % лікарського засобу. Після одиничної дози 500 мг пікова концентрація у сироватці (Стах) - 0,4 мг/л досягається через 2 - 3 год після застосування. Розподіл: азітроміцин широко розподіляється по всьому організму. Рівень азитроміцину в тканинах майже у 50 разів вищий, ніж у плазмі. Азитроміцин швидко розподіляється у більшості тканин і досягає високих концентрацій (1-9 мг/кг маси тіла залежно від типу тканини). Терапевтичні концентрації азитроміцину зберігаються в тканинах протягом 5-7 днів після перорального застосування останньої дози. Однією із властивостей азитроміцину є його зворотне захоплення фагоцитами, які мігрують до місця інфекції. Це являє собою механізм транспортування препарату до інфікованої тканини, де азитроміцин досягає вищих концентрацій у порівнянні з неінфікованими тканинами. Елімінація: азитроміцин має тривалий період біологічної елімінації (60 год). Азитроміцин виводиться з організму, в основному, з жовчю. Приблизно 50 % речовини, що виводиться з жовчю, виділяється у вигляді неметаболізованої сполуки. Речовина метаболізується приблизно на 10 метаболітів, утворених N- і О-диметилюванням. Із сечею виділяється лише невелика кількість, приблизно 6 %.

Показания к применению
- Інфекції ЛОР-органів: фарингіт, тонзиліт, синусит, середній отит; - інфекції дихальних шляхів: бронхіт та загострення хронічного бронхіту, негоспітальна або госпітальна пневмонія; - інфекції шкіри та м'яких тканин: мігруюча хронічна еритема (1 стадія бореліозу Лайма), бешиха, імпетиго, вторинні піодерматози; - захворювання, що передаються статевим шляхом; - шлункові та дуоденальні інфекції, спричинені Helicobacter pylori

Способ применения и дозы
Діти з масою тіла менше 45 кг Азитрокс застосовують 1 раз на добу, принаймні за 1 год до їди або через 2 год після. інфекції' респіраторного тракту, шкіри та м'яких тканин (окрім мігруючої хронічної еритеми): 10 мг/кг маси тіла 1 раз на добу протягом трьох днів. Мігруюча хронічна еритема: 20 мг/кг маси тіла одноразово у 24 год, з другого по п'ятий день - 10 мг/кг одноразово у 24 год. Шлункові та дуоденальні інфекції, спричинені Helicobacter pylori: 20 мг/кг маси тіла 1 раз на добу протягом трьох днів у комбінації з антисекреторними та іншими речовинами, згідно з призначенням лікаря. Літи та дорослі з масою тіла понад 45 кг Азитрокс застосовують 1 раз на добу, принаймні за 1 год до їди або через 2 год після. інфекції респіраторного тракту, шкіри та м'яких тканин (окрім мігруючої хронічної еритеми): 500 мг 1 раз на добу протягом трьох днів. Мігруюча хронічна еритема: 1 г (2 таблетки по 500 мг одноразово) у перший день, з другого по п'ятий день - 500 мг 1 раз на добу. Захворювання, що передаються статевим шляхом: 1 г (2 таблетки по 500 мг одноразово). Шлункові та дуоденальні інфекції, спричинені Helicobacter pyiori: 1 гу комбінації з антисекреторними та іншими речовинами, згідно з призначенням лікаря. Пацієнти літнього віку Немає потреби коригувати дозування через вік пацієнта. Примітка: якщо пацієнт забув вчасно прийняти препарат, то його слід прийняти якомога швидше, а подальші дози слід почати приймати через 24 год. Побічні реакції. Можуть виникати тимчасові легкі побічні явища, що не призводять до припинення лікування. Можливі симптоми: нудота, блювання, діарея, біль у животі, здуття живота. Нечасто спостерігалися: еозинофілія, нейтропенія, головний біль, запаморочення, артралгія. Рідко спостерігалися: вагініт, ангіоедема, збудження, інсомнія, нервозність, парестезія, біль у грудях, відчуття серцебиття, гіпотензія, еритема, ураження шкіри та слизової оболонки

Противопоказания
Препарат не слід застосовувати пацієнтам з підвищеною чутливістю до азитроміцину або до інших макролідних антибіотиків, споріднених з азитроміцином. Діти до 3 років та/або з масою тіла менше 25 кг.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Антациди: уповільнюють абсорбцію азитроміцину. Між застосуванням азитроміцину та антацидів слід дотримуватися принаймні 2-годинного інтервалу. Похідні ерготаміну: деякі макролідні антибіотики не слід застосовувати одночасно з похідними ерготаміну, беручи до уваги можливість ерготизму. Для азитроміцину не повідомляли про взаємодії такого типу, проте слід виявляти обережність при потенційних комбінаціях. Відомо, що макролідні антибіотики взаємодіють з дигоксином, циклоспорином, астемізолом, триазоламом, мідазоламом та альфентанілом. Хоча про взаємодії між азитроміцином та згаданими вище речовинами не існує ніяких даних, слід проводити старанний моніторинг пацієнтів, у яких одночасно застосовують ці препарати. Не було повідомлень про вплив азитроміцину на рівень у крові теофіліну, терфенадину, варфарину, карбамазепіну, метилпреднізолону та циметидину. На противагу більшості макролідних антибіотиків, азитроміцин не впливає на цитохром Р-450.

Передозировка
Дані про передозування азитроміцином відсутні. Типові симптоми передозування макролідними антибіотиками включають тимчасову втрату слуху, нудоту, блювання та діарею. Лікування симптоматичне.

Особенности применения
Застосування у період вагітності або годування груддю. У період вагітності азитроміцин слід застосовувати у випадках, якщо користь від лікування перевищує потенційний ризик для плода. Хоча дані про проникнення азитроміцину в грудне молоко відсутні, його слід застосовувати у матерів, що годують груддю, тільки у випадку крайньої необхідності. Особливості застосування. Слід виявляти особливу обережність при застосуванні азитроміцину у пацієнтів з печінковою недостатністю, вираженими порушеннями функції нирок. Здатність впливати на швидкість реакцій при керуванні автотранспортом або іншими механізмами. Застосування препарату не впливає на діяльність, що вимагає високої швидкості психічних і фізичних реакцій, прийняття швидкого рішення (наприклад, керування транспортними засобами, обслуговування машин і механізмів, робота на висоті тощо).

Условия и сроки хранения
Термін придатності- 2 роки. Умови зберігання. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Упаковка
По 3 таблетки в блістері; по 1 блістеру в упаковці.

Производитель и его адрес
AT «Зентіва». Місцезнаходження. У кабеловни 130, 102 37 Прага 10, Долні Мєхолупи, Чеська Республіка.

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.