4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Амоксициллин капс.500мг №16

***
Номер реєстраційного посвідчення: 3099
Термін дії посвідчення: з 07.07.2003 до 07.07.2008
Наказ МОЗ: 103 від 05.03.2007

ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
АМОКСИЦИЛІН
(Amoxicillin )

Торговое название
АМОКСИЦИЛІН

Международное название
Міжнародна непатентована назва: Amoxicillin

Латинское название
АМОXICILLINUM

Общая характеристика
Загальна характеристика:
міжнародна та хімічна назви: amoxicillin;
основні фізико-хімічні властивості: тверді желатинові капсули, що містять порошок білого кольору;
склад: 1 капсула містить амоксициліну (у формі тригідрату) 250 мг або 500 мг;
допоміжні речовини: магнію стеарат, целюлоза мікрокристалічна .

Форма выпуска
Капсули по 250 мг, 500 мг № 16

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група. Антибактеріальні засоби для системного застосування. Пеніциліни широкого спектра дії. Код АТС J01C A04.

Фармакологические свойства
Фармакологічні властивості. Фармакодинаміка. Амоксицилін має бактерицидну дію, стійкий у кислому середовищі. Діє на грампозитивні і грамнегативні мікроорганізми: стрептококи, ентерококи, лістерії і стафілококи, які не продукують пеніциліназу; Haemophilus influenzae, Escherichia coli, Proteus mirabilis, Salmonella spp., Neisseria gonorrhoeae, Neisseria meningitidis, Shigella spp., Klebsiella spp.та ін.
Фармакокінетика. Амоксицилін швидко всмоктується після перорального застосування і проникає у більшість тканин і рідин організму. Максимальна концентрація у сироватці після одноразового застосування 0,25 г досягається через 1-2 години та становить 4-4,8 мкг/мл. Зв’язування з протеїнами - 17%, період напіввиведення - від 60 хвилин до 2 годин (у разі порушення ниркової функції). Практично не метаболізується. Виводиться нирками (60%) у незміненому вигляді шляхом клубочкової фільтрації, незначна частина - із жовчю. Амоксицилін проникає у мозок і спинномозкову рідину при запальних процесах мозкових оболонок. Прийом їжі не впливає на всмоктування амоксициліну.

Показания к применению
Показання для застосування. Бактеріальні інфекції, спричинені чутливими до препарату мікроорганізмами: отит, синусит, ангіна, фарингіт, тонзиліт, пневмонія, бронхопневмонія, емпієма плеври, абсцес легенів, пієлонефрит, цистит, простатит, уретрит, гонорея та інші. У комбінації з метронідазолом застосовують для лікування хронічного гастриту, виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки, асоційованих з Helicobacter pylori .

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози.
Дозу та курс лікування встановлюють індивідуально, залежно від локалізації та тяжкості хвороби, а також чутливості мікроорганізмів.
Дорослим і дітям старше 10 років (з масою тіла більше 40 кг) - по 0,5 г, 3 рази на добу; у разі тяжкого перебігу дозу підвищують до 1 г, 3 рази на добу.
Дітям віком до 10 років бажано призначати препарат у вигляді суспензії.
Дітям від 5 до 10 років – по 1 капсулі (250 мг), 3 рази на добу.
При лікуванні неспецифічного вагініту, спричиненого Gardnerella vaginalis, призначається 500 мг, 4 рази на тиждень. У разі гострої неускладненої гонореї – 3 г, одноразово. За винятком гонореї, тривалість лікування - від 5 до 14 днів, прийом препарату слід продовжувати не менше 2-3 днів після зникнення симптомів хвороби.
Хворим з порушенням функції нирок призначають звичайні дози, з кратністю прийому залежно від кліренсу креатиніну:
кліренс креатиніну 10 - 30 мл/хв - кожні 12 год;
кліренс креатиніну 5 - < 10 мл/хв - кожні 20 -36 год;
кліренс креатиніну < 5 мл/хв - кожні 48 год.

Побочные эффекты
Побічна дія. Алергічні реакції (кропив’янка, еритема, набряк Квінке, анафілактичний шок, риніт, кон’юнктивіт, пропасниця, біль у суглобах, еозинофілія); розвиток суперінфекції (у пацієнтів з хронічними захворюваннями і зниженою резистентністю організму).

Противопоказания
Протипоказання.
Підвищена чутливість до препарату та його компонентів.
Алергія на антибіотики цефалоспоринового та пеніцилінового ряду (перехресна алергія).
Інфекційний мононуклеоз.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Одночасне застосування Амоксициліну і алопуринолу збільшує можливість шкірної висипки. Амоксицилін може зменшувати ефективність пероральних контрацептивів. Одночасне застосування антацидів з Амоксициліном зменшує абсорбцію Амоксициліну. Не призначають з антибіотиками бактеріостатичної дії (тетрациклін, хлорамфенікол та ін.).

Передозировка
Передозування. При передозуванні специфічних симптомів не відмічено, можливо підсилення побічної дії. У разі введення занадто великих доз препарату рекомендується провести гемодіаліз, а також проводити симптоматичне лікування.

Особенности применения
Особливості застосування.
Застосування препарату у період вагітності можливо тільки за життєвими показаннями.
З обережністю призначають у період лактації (препарат проникає у молоко); годування груддю на період прийому препарату слід припинити.
У разі порушення ниркової функції можливо зменшення доз і кратності прийому препарату залежно від кліренсу креатиніну.
Препарат не призначають дітям віком менше 5 років.

Условия и сроки хранения
Умови та термін зберігання. Зберігати при температурі від 15 до 25 °С, у захищеному від світла і вологи та недоступному для дітей місці. Термін придатності - 3 роки.

Упаковка
Капсули по 250 мг, 500 мг № 16

Производитель и его адрес
Виробник, країна: "Hemofarm" AD, Сербія

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.