4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Трибестан табл.п/о 250мг №60

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
ТРІБЕСТАН
(TRIBESTAN®)

Торговое название
ТРІБЕСТАН

Международное название
Міжнародна непатентована назва: Tribulus terrestris

Латинское название
TRIBESTAN

Общая характеристика
Загальна характеристика:
основні фізико-хімічні властивості: двоопуклі таблетки коричневого кольру зі специфічним запахом;
склад: 1 таблетка містить трібестану 250 мг (не менше 112,5 мг фуростанолових сапонінів);
допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна (Авіцель РН101), кремнію діоксид колоїдний (Аеросил 200), повідон (Колідон К25), кросповідон (Поліплаздон XL), магнію стеарат, тальк, опадрай.

Форма выпуска
Таблетки, вкриті оболонкою, по 250 мг № 60

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група. Засоби, які впливають на статеву систему. Код АТС G04BX50.

Фармакологические свойства
Фармакологічні властивості. Фармакодинаміка. Препарат природного походження, отриманий за оригінальною технологією з надземної частини рослини Tribulus Terrestis L., який містить переважно стероїдні сапоніни фуростанолового типу. Препарат містить переважно стероїдні сапоніни фуростанолового типу. Має загальнотонізуючу дію, стимулює деякі функції статевої системи. У чоловіків відновлює і поліпшує libido sexualis, подовжує час ерекції. Виявляє стимулюючий вплив на сперматогенез завдяки тому, що збільшує кількість сперматозоїдів та їх рухомість. У жінок препарат поліпшує libido sexualis, сприятливо впливає на вазомоторні прояви при природному та посткастраційному клімаксі, зменшує суб’єктивні відчуття: безсоння, загальне напруження, дратівливість або апатію.
Препарат має також і гіпоглікемічний ефект, причому у чоловіків з дисліпопротеїнемією значно знижує загальний холестерин і ЛНЩ (ліпопротеїни низької щільності), без достовірного впливу на значення тригліцеридів і ЛВЩ (ліпопротеїни високої щільності) в сироватці.
Фармакокінетика Активна речовина протодіосцин швидко виводиться з плазми - вже протягом третьої години його концентрація є незначною. Екскретується переважно із жовчю. Низький відсоток виділення незміненого протодіосцину у порівнянні із прийнятою дозою підтверджує припущення, що він інтенсивно біотрансформується в організмі.

Показания к применению
Показання для застосування.
Самостійно або у комплексній терапії певних форм безпліддя у чоловіків: безпліддя на базі ідіопатичної олігоастенотератоспермії (зменшення кількості і якості сперматозоїдів у виділеній спермі); безпліддя при відсутності поліпшення спермальних показників протягом одного року після операції з приводу варікоцеле; імунологічно зумовлене безпліддя.
При імпотенції чоловікам для збільшення лібідо, сили і тривалості ерекції.
Жінкам з клімактеричним і посткастраційним синдромом з виявленими нейровегетативними і нейропсихічними проявами; при ендокринному яєчниковому безплідді.
При дисліпопротеїнемії для зниження загального холестерину і ЛНЩ (ліпопротеїнів низької щільності) у чоловіків.

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози.
Дозу і тривалість лікування визначає лікар залежно від тяжкості захворювання і переносимості препарату.
Для лікування окремих форм безпліддя і імпотенції у чоловіків дозування і тривалість лікування визначаються характером і тяжкістю стану, дозовий режим становить 1-2 таблетки 3 рази на добу. Лікування повинно тривати не менше 90 днів.
При імунологічно зумовленому безплідді чоловікам слід приймати Трібестан 3 рази на добу по 1 таблетці протягом 60 днів (один курс лікування), а жінкам – 3 рази на добу по 1 таблетці протягом 7 днів з 21-го дня від початку менструального циклу. Цей курс можна повторити або продовжити до настання вагітності.
При клімактеричному або посткастраційному синдромі у жінок лікування також індивідуальне і залежить від тяжкості стану.
Звичайна доза становить 1-2 таблетки 3 рази на добу протягом 60-90 днів. Після поліпшення стану доза зменшується до 2 таблеток на добу протягом 50 - 60 днів (підтримуюча доза).
Трібестан призначають дорослим у дозі 2 таблетки 3 рази на добу при дисліпопротеїнемії. Лікування повинно продовжуватись не менше 3 місяців.

Побочные эффекты
Побічна дія. Можливі реакції підвищеної чутливості.

Противопоказания
Протипоказання. Трібестан протипоказаний при підвищеній чутливості до компонентів препарату; у періоди вагітності і годування груддю.
Не рекомендується застосовувати препарат у дитячому віці до 18 років.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Одночасне застосування Трібестану з лікарським засобами, які стимулюють овуляцію у жінок з безпліддям, веде до взаємного посилення їх ефектів.

Передозировка
Передозування. Дотепер не спостерігались випадки передозування Трібестану. При прийомі великої кількості препарату застосовується активоване вугілля, проводиться промивання шлунка і призначається симптоматичне лікування.

Особенности применения
Особливості застосування. При лікуванні жінок з клімактеричним синдромом перехід з лікувальної на підтримуючу дозу повинно бути поступовим. Після різкого зниження або відміни ефективної дози можливий повторний прояв комплексу клімактеричних симптомів.
Протипоказано застосовувати препарат у періоди вагітності і годування груддю. При встановленні вагітності прийом препарату необхідно припинити.
Препарат не впливає на активну увагу, і його можна призначати водіям і операторам автоматизованих механізмів.

Условия и сроки хранения
Умови та термін зберігання. Зберігати в оригінальній упаковці, у сухому і захищеному від світла місці при температурі не вище 25°С. Зберігати в недоступних для дітей місцях. Термін придатності – 2 роки.

Упаковка
Таблетки, вкриті оболонкою, по 250 мг № 60

Производитель и его адрес
Виробник, країна: "Sopharma" PLC, Болгарія

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.