4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Цистон табл.№100

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
ЦИСТОН
(CYSTONE®)

Торговое название
ЦИСТОН

Латинское название
CYSTONE

Общая характеристика
Загальна характеристика:
основні фізико-хімічні влacmuвocmi: круглі двоопуклі таблетки cвітлo-коричневого кольору зі світлими та темними вкрапленнями;
склад: 1 таблетка містить:
екстракти:
квіток дідимокарпусу стеблового (Didymocarpus pedicellata) - 65 мг;
стебел ломикаменя язичкового (Saxifraga ligulata) - 49 мг;
стебел марени серцелистої (Rubia cordifolia) - 16 мг;
ризоми смикавця плівчастого (Cyperus scariosus) - 16 мг;
насіння соломоцвіту шорсткуватого (Achyranthes aspera) -16мг;
надземної частини оносми приквіткової (Onosma bracteatum) - 16 мг; вернонії попелястої (Vernonia cinerea) - 16 мг;
порошки:
вапна кремнієвого (Hajrul yahood bhasma) - 16 мг;
смоли мінеральної очищеної (Shilajeet purified) - 13 мг;
оброблені у водному екстракті із: трави васильків справжніх (Ocimum basilicum), плодів якірців сланких (Tribulus terrestris), насіння мімози сором’язливої (Mimosa pudica), насіння доліхосу двoквiткoвoгo (Dolichos biflorus), півонії запашної (Pavonia odorata), хвощу польового (Equisetum arvense), насіння дерева тикового (Tectona grandis seed);
допоміжні речовини: магнію стеарат, натрію карбоксиметилцелюлоза, целюлоза мікрокристалічна, кросповідон, аеросил.

Форма выпуска
Таблетки № 100 у флаконах

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група. Засоби, що сприяють розчиненню сечових каменів. Код АТС G04BC.

Фармакологические свойства
Фармакологічні властивості.
Фармакодинаміка. Дія препарату обумовлена властивостями компонентів, які входять до його складу.
Дідимокарпус стебловий містить ізопедицин, педицин, ефірну олію, педицилін. Має сильні діуретичні властивості.
Ломикамінь язичковий – діуретичний засіб, який зменшує подразнення, спричиняє в’яжучу дію, сприяє розчиненню, руйнуванню каменів у нирках та сечовому мixypi шляхом впливу на кристалічно-колоїдний баланс; має також протимікробну дію.
Марена серцелиста містить у своєму складі антрахінонові глікозиди, руберитринову кислоту, яка здатна розчиняти оксалатні камені, що містяться у сечовому тракті, тим самим сприяючи їх виведенню. Марена спричиняє в’яжучу та діуретичну дію.
Смикавець плівчастий – спричиняє протимікробну дію у сечостатевій системі.
Соломоцвіт шорсткуватий проявляє спазмолітичну та діуретичну дію.
Оносма приквіткова має антисептичну, протизапальну, діуретичну, протимікробну дію, знімає подразнення сечового міхура. Використовують для лікування інфекції сечових шляхів.
Вернонія попеляста використовується при спазмах сечового міхура та утрудненому сечовипусканні.
Кремнієве вапно діє як діуретик, сприяє лізису конкрементів у сечових шляхах.
Мінеральна смола очищена – це збалансована загальнотонізуюча композиція корисних мінеральних та органічних компонентів. Крім корекції сечовиведення, впливає на процеси травлення, всмоктування та засвоєння їжі. Знімає порушення травлення та метаболізму.
Цистон сприяє припливу крові до нирок та сечових шляхів, спричиняє сечогінну та протизапальну дію. Цистон перешкоджає процесу каменеутворення. Пригнічення утворення каменів відбувається шляхом зменшення маси каменеутворюючих субстанцій (щавлева кислота та ін.). Цистон сприяє видаленню каменів шляхом мікроподріблення. Відбувається дезінтеграція каменів та кристалів за рахунок дії на муцин, який з’єднує окремі часточки разом.
Цистон має протимікробну активність, особливо впливає на Е. coli та Klebsiella. Має також антиспазматичну дію, що полегшує стан при болючому сечовипусканні.
Фармакокінетика. Не вивчалась.

Показания к применению
Показання для застосування. Літоліз оксалатних, фосфатних каменів та каменів, що утворені сечовою кислотою та уратами; профілактика появи каменів після операції; як допоміжний засіб при інфекції сечових шляхів; неспецифічний уретрит; цистит, пієліт; напади, що виникають при виведенні сечової кислоти; нетримання сечі у жінок; порушення сечовиділення; сіалолітіаз.

Способ применения и дозы
Cnociб застосування та дози. Цистон приймають внутрішньо.
Літоліз оксалатних, фосфатних каменів та каменів, що утворені сечовою кислотою та уратами: дорослим і дітям віком старше 14 років – по 2 таблетки, дітям віком від 2 до 6 років – по 1/2 таблетки, від 6 до 14 років – по 1 таблетці 3 рази на добу протягом 3 – 4 місяців, далі дорослим і дітям віком старше 14 років – по 1 таблетці, дітям віком від 2 до 6 років – по 1/4 таблетки, від 6 до 14 років – по 1/2 таблетки 2 рази на добу або до виходу каменя.
При інфекціях сечових шляхів: дорослим і дітям віком старше 14 років – по 2 таблетки, дітям віком від 2 до 6 років – по 1/2 таблетки, від 6 до 14 років – по 1 таблетці 3 рази на добу протягом 4 – 6 тижнів.
При рецидиві інфекцій сечових шляхів: дорослим і дітям віком старше 14 років – по 1 таблетці, дітям віком від 2 до 6 років – по 1/4 таблетки, від 6 до 14 років – по 1/2 таблетки 2 рази на добу протягом 6 – 12 тижнів.
При гострій нирковій коліці: дорослим і дітям віком старше 14 років – по 2 таблетки, дітям віком від 2 до 6 років – по 1/2 таблетки, від 6 до 14 років – по 1 таблетці 2 рази на добу до зникнення симптомів.
Для запобігання утворенню каменів у нирках: дорослим і дітям віком старше 14 років – по 1 таблетці, дітям віком від 2 до 6 років – по 1/4 таблетки, від 6 до 14 років – по 1/2 таблетки 3 рази на добу протягом 4 – 5 місяців.

Побочные эффекты
Побічна дія. В окремих випадках можливі алергічні реакції.

Противопоказания
Протипоказання. Підвищена чутливість до окремих компонентів препарату.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з лікарськими засобами. Лікарська взаємодія з препаратом “Цистон” поки що невідома.

Передозировка
Передозування. Не спостерігалось.

Особенности применения
Особливості застосування. Цистон не рекомендовано при непрохідності, обумовленій великими за розміром конкрементами (більше 10 мм за даними УЗД). Цистон можна застосовувати вагітним та жінкам, які годують груддю.

Условия и сроки хранения
Умови та термін зберігання. Зберігати при температурі від +10° до +30 °С у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці. Термін придатності – 3 роки.

Упаковка
Таблетки № 100 у флаконах

Производитель и его адрес
Виробник, країна: "Hymalaja Drug Company", Індія

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.