4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Флуомизин табл.вагинал.10 мг №6

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
ФЛУОМІЗИН

Торговое название
ФЛУОМІЗИН

Международное название
Міжнародна непатентована назва:
Dequalinium

Латинское название
FLUOMIZIN

Общая характеристика
Загальна характеристика: міжнародна назва:
декваліній
основні фізико-хімічні властивості:
вагінальні таблетки, білі, двоопуклі, овальної форми;
склад:
одна таблетка містить 10 мг деквалінію хлориду;
допоміжні речовини:
лактоза моногідрат, целюлоза мікрокристалічна, магнію стеарат.

Форма выпуска
Форма випуску:
Таблетки вагінальні по 10 мг № 6

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група.
Протимікробні та антисептичні засоби, що застосовуються в гінекології.
Код АТС G01A C05.

Фармакологические свойства
Фармакологічні властивості.
Фармакодинаміка.
Флуомізин містить деквалінію хлорид, сполуку четвертинного амонію з широкою антимікробною активністю проти багатьох грампозитивних та грамнегативних бактерій, грибків та найпростіших (Trichomonas vaginalis). Для деквалінію хлориду була визначена протимікробна активність іn vitro проти таких мікроорганізмів, що можуть міститись у піхві. Ця активність виражена як мінімальна пригнічуюча концентрація (МПК).
Після розчинення вагінальної таблетки Флуомізину (10 мг деквалінію хлориду) у 2,5-5 мл вагінальної рідини, концентрація деквалінію хлориду у вагінальній рідині становить 4000 - 2000 мг/л, що є вищою, ніж МПК90 всіх досліджених патогенних мікроорганізмів.
Про розвиток резистентності мікроорганізмів до деквалінію хлориду не повідомлялося.
Щодо інших поверхнево-активних сполук, основна дія деквалінію хлориду – це посилення проникності клітини і наступна втрата ферментної активності, яка викликає загибель клітини.
Декваліну хлорид у вигляді вагінальної таблетки діє місцево у піхві. Помітне звільнення від виділень та запалення, як правило, настає через 24 – 72 години.
Результати подвійних сліпих досліджень з активним препаратом контролю підтверджують ефективність Флуомізину для лікування вагінальних інфекцій різного походження.

Фармакокинетика
Фармакокінетика.
За результатами даних доклінічних досліджень на кроликах можна зробити висновок, що після вагінального введення всмоктується лише невелика кількість деквалінію хлориду.
Деквалін знаходили у печінці, нирках та легенях. Декваліну хлорид метаболізується до деривату 2,2’-дикарбонової кислоти та виводиться у некон’югованій формі з фекаліями.
У зв’язку з тим, що вагінальне всмоктування є незначним, немає даних про фармакокінетику деквалінію хлориду у людини.

Показания к применению
Показання для застосування.
Вагінальні виділення (fluor vaginalis) бактеріального та грибкового походження (напр., бактеріальний вагіноз та кандидозний вагініт).
Трихомонадний вагініт.
Санація перед гінекологічними операціями та пологами.

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози.
Рекомендується застосовувати одну вагінальну таблетку щодня протягом шести днів. Вагінальну таблетку вводять глибоко у піхву увечері перед тим, як лягати спати. Краще зробити це, лежачи на спині, ледь зігнувши ноги.
Під час менструації лікування слід припинити і продовжити після її припинення.
Необхідно продовжувати лікуватися, навіть якщо вже нема відчуття дискомфорту (свербіж, виділення, запах). Курс лікування 6 днів, тривалість лікування менше ніж 6 днів може призвести до рецидиву.

Побочные эффекты
Побічна дія.
Інколи можуть спостерігатися свербіж, печіння або почервоніння у місці введення. Однак ці небажані реакції також можуть бути пов’язані з симптомами вагінальної інфекції.
В окремих випадках повідомлялося про місцеві реакції подразнення, такі як поверхневі кровотечі піхви (ерозії). У подібних випадках поверхня піхви (вагінальний епітелій) була раніше уражена, наприклад внаслідок дефіциту естрогену або запалення.
Дуже рідко повідомлялося про пропасницю.

Противопоказания
Протипоказання.
Підвищена чутливість до активної речовини або до будь-якого компонента таблетки.
Виразкові зміни вагінального епітелію та шийки матки.
Флуомізин протипоказаний дівчатам, які не досягли статевої зрілості.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами

Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Взаємодія з іншими лікарськими засобами невідома.
Флуомізин несумісний з милом та іншими аніонними поверхнево-активними речовинами.

Передозировка
Передозування.
Передозування препаратом не описано.

Особенности применения
Особливості застосування.
Флуомізин містить допоміжні речовини, які повністю не розчиняються. Залишки таблетки іноді можна знайти на спідній білизні. На ефективність Флуомізину це не впливає.
Інколи у випадках, коли спостерігається сухість піхви, існує можливість того, що вагінальна таблетка не розчиняється і виділяється з піхви цілою. Як наслідок, лікування не є оптимальним, хоча слизовій оболонці піхви воно не шкодить. Для запобігання цьому, перед тим як вводити таблетку у суху піхву, можна зволожити таблетку невеликою кількістю води.
Для запобігання забруднення білизни пацієнткам рекомендується користуватись гігієнічними прокладками. Пацієнткам слід дати рекомендації щодо додержання правил особистої гігієни, щоденної зміни білизни та її прання та прасування при температурі не нижче 80°С.
Вагітність та годування груддю.
Флуомізин може застосуватися під час вагітності та лактації. Але, як і у випадку з усіма медичними препаратами, необхідно бути обережними, призначаючи Флуомізин вагітним жінкам у I триместрі вагітності.
Дані клінічних досліджень не виявили жодних небажаних впливів деквалінію хлориду на вагітних жінок та/або на здоров’я плоду/новонародженого.
Немає даних стосовно накопичення деквалінію хлориду у грудному молоці.
Згідно з даними про всмоктування та тим фактом, що лікування триває лише 6 днів, побічні впливи на плід або новонароджену дитину є малоймовірними.
Флуомізин не впливає на здатність керувати транспортними засобами та механізмами.

Условия и сроки хранения
Умови та термін зберігання.
Зберігати при температурі не вище 25°С. Не використовувати препарат після закінчення терміну придатності, вказаному на блістері та на картонній упаковці.
Зберігати в недоступному для дітей місці.
Термін придатності – 3 роки.

Условия отпуска
Умови відпуску:
без рецепта

Производитель и его адрес
Виробник, країна:
"Medinova Ltd", Швейцарія

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.