4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Альгопикс жидкость фл.200г

Торговое название
АЛЬГОПІКС

Латинское название
ALGOPIX

Общая характеристика
Діючі речовини: 200 г рідини містять дьогтю ялівцевого 1 г, екстракту зелених мікроводоростей спиртового 6 г, кислоти саліцилової 2 г; допоміжні речовини: гелева основа, натрію хлорид, есенція Альгопікс, вода очищена.

Форма выпуска
Рідина для зовнішнього застосування

Фармгруппа
Протизапальний, протисвербіжний ,антисеборейний препарат

Фармакологические свойства
Препарат має протизапальні, знеболювальні та протисвербіжні ефекти. Хімічні сполуки, що містяться у зелених мікроводоростях, сприяють процесу епітелізації ушкоджених тканин при різних патологічних процесах шкірних покривів і прилеглих тканин. Ялівцевий дьоготь має протизапальний, знеболювальний ефект та усуває свербіж. Саліцилова кислота в невеликих концентраціях має кератопластичну дію, а також протизапальні та протисвербіжні ефекти. У поєднанні з ялівцевим дьогтем сприяє більш швидкому проникненню останнього у шкіру та збільшує його терапевтичний вплив. Препарат не подразнює шкіру. При митті волосся забезпечує стійку піну та велику її кількість, усуває злущений епідерміс, зменшує еритему (почервоніння) шкіри.

Показания к применению
Застосовується як допоміжний і профілактичний засіб при жирній і сухій себореї. У комплексному лікуванні себорейного дерматиту і висівкоподібного лишаю з ушкодженням волосистого покриву голови.

Способ применения и дозы
Якщо лікар не призначив інакше, Альгопікс застосовується для обробки волосяної частини голови. 15 - 30 г препарату (1-2 столові ложки) наносяться на заздалегідь зволожене волосся і за допомогою втирання досягається повне покриття волосся і шкіри голови піною. Нанесена рідина залишається на 5 -10 хв з метою кращого проникнення в шари шкірного покриву, після чого змивається великою кількістю води. Рекомендується триразове застосування препарату протягом 1-2 тижнів. З метою уникнення рецидивів частота застосування після досягнення лікувального ефекту 1 -2 рази на тиждень. Частота застосування і тривалість лікування, залежні від виду захворювання і його тяжкості, призначаються лікарем.

Побочные эффекты
Альгопікс переноситься добре і небажані лікарські реакції, пов'язані з його застосуванням, поодинокі. Іноді на місці застосування можуть спостерігатися алергічні реакції у вигляді почервоніння, свербежу і печіння. Тривале застосування препарату може призвести до надмірного висушування шкіри. У разі появи будь-яких небажаних проявів або інших незвичних реакцій порадьтеся з лікарем щодо доцільності подальшого застосування препарату

Противопоказания
Підвищена індивідуальна чутливість (алергії) до компонентів препарату.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Альгопікс може застосовуватися одночасно з іншими лікарськими засобами для місцевого застосування (включно кортикостероїдами). Він не повинен застосовуватися одночасно з косметичними препаратами, які сильно висушують шкіру, і під час ультрафіолетового опромінення. Якщо Ви приймаєте будь-які інші лікарські засоби, обов'язково повідомте про це лікарю.

Передозировка
При правильному застосуванні передозування препарату неможливе. При випадковому ковтанні рідини може спостерігатися підвищене слиновиділення, нудота і блювання. У подібних випадках необхідне рясне промивання порожнини рота і шлунка, а, при необхідності, застосування симптоматичних засобів. При випадковому або помилковому застосуванні Альгопікса на великих ділянках тіла можлива поява системних ефектів - головного болю, запаморочення, шуму у вухах.

Особенности применения
Перед початком лікування порадьтеся з лікарем! Альгопікс не повинен застосовуватися у випадках порушення цілісності шкіри, слизових оболонок, порожнини рота і очей. При потраплянні рідини в очі можуть спостерігатися сльозотеча, почервоніння кон'юнктиви і печіння. При почервонінні шкіри після застосування препарату, появи свербежу або відчуття печіння, необхідно припинити його застосування і звернутися за порадою до лікаря, оскільки, можливо, ці симптоми є проявом алергічної реакції. Застосовувати під наглядом лікаря при бронхіальній астмі, оскільки препарат містить саліцилову кислоту. Уникати впливу сонячного світла протягом 24 години після застосування препарату. Альгопікс може призвести до зміни кольору волосся у людей з білявим, освітленим або забарвленим волоссям (через вміст дьогтю). Препарат не можна застосовувати в дитячому віці, оскільки відсутні дані про ефективність і безпеку його застосування. Рекомендується не застосовувати Альгопікс під час вагітності і годування груддю. Всупереч тому, що контактний час між лікарськими речовинами і шкірою дуже короткий, можливе системне всмоктування через шкіру голови і появу системних ефектів, особливо саліцилової кислоти.

Условия и сроки хранения
Термін придатності-2 роки. Після розкриття флакону термін зберігання до 30 днів. Забороняється користуватися лікарським засобом після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці. Зберігати в недоступному для дітей місці! Зберігати у захищеному від світла та провітрюваному місці, при температурі не вище 25° С

Упаковка
По 200 г у флаконі № 1, у картонній коробці.

Производитель и его адрес
Медіка AT, Болгарія, бул. кн. Дондуков, 82 1504 Софія, Болгарія.

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.