4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Азогель гель 15% 30г

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
АЗОГЕЛЬ

Торговое название
АЗОГЕЛЬ

Международное название
Міжнародна непатентована назва:
Azelaic acid

Общая характеристика
Склад лікарського засобу:
діюча речовина:
аzelaic acid;
1 г гелю містить азелаїнової кислоти мікронізованої (у перерахуванні на 100 % суху речовину) 0,15 г;
допоміжні речовини:
кислота бензойна (Е 210) 1 мг, N-метилпіролідон, ізопропілміристат, динатрію лауримінодипропіонат токоферил фосфат, пропіленгліколь, динатрію едетат (трилон Б), натрію гідроксид, диметикон, поліетиленгліколю (макроголу) 20 цетостеариловий ефір, карбомерний інтерполімер, вода очищена.

Форма выпуска
Форма випуску:
Гель 15% по 15 г або по 30 г у тубах

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група.
Дерматологічні засоби. Препарати для лікування акне. Місцеві засоби для лікування акне. Інші препарати для місцевого лікування акне. Кислота азелаїнова.
Код АТС D10A X03.

Фармакологические свойства
Терапевтична ефективність препарату при лікуванні акне зумовлена антимікробною дією азелаїнової кислоти та безпосереднім впливом на фолікулярний гіперкератоз. Тобто, при застосуванні гелю спостерігається зниження щільності колонізації Propionibacterium acnes, суттєве зменшення фракції вільних жирних кислот у ліпідах поверхні шкіри та зниження росту клітин, що ороговівають та закупорюють пори шкіри і, таким чином, викликають появу чорних та білих цяток.
Азелаїнова кислота in vitro та in vivo пригнічує проліферацію кератиноцитів та нормалізує порушення процесів термінального диференціювання епідермісу при виникненні акне.
Гелева основа препарату чинить пом’якшувальну дію на шкіру, сприяє більш швидкому усуненню її почервоніння та запобігає місцевоподразнювальній дії.
Після нанесення препарату азелаїнова кислота проникає у всі шари шкіри людини. Проникнення крізь ушкоджену шкіру відбувається з більшою швидкістю, ніж крізь неушкоджену. За даними довідкової літератури, системна абсорбція становить близько 3,6 % від нанесеної дози; частина абсорбованої азелаїнової кислоти екскретується із сечею в незміненому вигляді, а частина зазнає ??окиснення та перетворюється у дикарбонові кислоти з меншою довжиною ланцюга (С7, С5), які також виводяться із сечею.

Показания к применению
Показання для застосування.

  • Запальні і незапальні форми вугрів звичайних (Acne vulgaris).
  • Папулопустулярна форма розацеа.

    Способ применения и дозы
    Спосіб застосування та дози.
    Перед застосуванням препарату шкіру слід ретельно промити водою, за необхідності застосувати м’який косметичний очищувальний засіб, та висушити. Гель наносять 2 рази на добу (вранці та ввечері) тонким шаром (у достатній, але не у надмірній кількості) на уражені ділянки шкіри та втирають легкими рухами. Важливе регулярне застосування гелю протягом курсу лікування.
    У разі надмірного подразнення шкіри слід зменшити або частоту застосування гелю до 1 разу на день, або кількість препарату, що наноситься. За необхідності можна зробити перерву у лікуванні протягом декількох днів до усунення подразнення.
    Тривалість курсу лікування залежить від індивідуальної картини захворювання та ступеня його тяжкості. Суттєве покращення спостерігається, як правило, через 4 тижні, однак для досягнення оптимального результату рекомендується застосовувати препарат Азогель безперервно протягом декількох місяців.

    Побочные эффекты
    Побічні ефекти.
    Препарат зазвичай добре переноситься, проте у поодиноких випадках на початку терапії можливі місцеві реакції подразнення шкіри (відчуття сухості шкіри, свербіж, печіння, іноді - почервоніння або лущення шкіри). Як правило, у більшості випадків ці симптоми дуже легкого ступеня та зникають під час лікування.
    За даними довідкової літератури, при нашкірному застосуванні гелю з азелаїновою кислотою у поодиноких випадках можуть спостерігатися висипання на шкірі (контактний дерматит і фолікуліт), а в дуже рідкісних випадках - алергічні реакції шкіри (наприклад, висипання).
    Якщо Ви помітили будь-які небажані ефекти, не зазначені у цій інструкції, або якщо Ви не впевнені щодо дії цього препарату, просимо повідомити про це свого лікаря.

    Противопоказания
    Протипоказання.
    Індивідуальна підвищена чутливість до пропіленгліколю або до будь-якого з компонентів препарату.

    Взаимодействие с другими лекарственными средствами
    Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій.
    Дотепер випадків взаємодії з іншими ліками не описано.

    Передозировка
    Передозування.
    Не описано будь-яких випадків гострої інтоксикації при надмірному одноразовому нанесенні препарату на велику поверхню шкіри або ненавмисному оральному застосуванні.

    Особенности применения
    Особливі застереження.
    Гель призначений виключно для зовнішнього застосування на уражених ділянках шкіри.
    При застосуванні препарату на шкірі обличчя слід уникати потрапляння гелю в очі.
    Якщо це трапилося, необхідно негайно промити очі великою кількістю води.
    Застосування у період вагітності або годування груддю.
    Дані експериментальних досліджень, наведені у довідковій літературі, не свідчать про існування будь-якого ризику при застосуванні препарату під час вагітності та годування груддю. Кількість азелаїнової кислоти, що потенційно може потрапляти до організму дитини з грудним молоком, надто незначна та не є небезпечною, особливо з огляду на її дуже низьку токсичність.
    Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами.
    У довідковій літературі відсутні дані, що азелаїнова кислота або інші компоненти препарату при місцевому застосуванні на шкіру можуть впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами.
    Діти.
    Досвід застосування препарату у дітей віком до 12 років відсутній.

    Условия и сроки хранения
    Термін придатності.
    2 роки.
    Умови зберігання.
    Зберігати при температурі не вище 25 С. Не заморожувати.
    Зберігати у недоступному для дітей місці.

    Условия отпуска
    Умови відпуску:
    без рецепту

    Упаковка
    Упаковка.
    По 15 г або 30 г у тубах; 1 туба в пачці.

    Производитель и его адрес
    Виробник, країна:
    ВАТ "Фітофарм", м. Артемівськ, Донецька обл., Україна

    © 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.