4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Лизоформин 3000 р-р 20мл пак.

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату:
ЛІЗОФОРМІН 3000

Торговое название
ЛІЗОФОРМІН 3000

Латинское название
LYSOFORMIN 3000

Общая характеристика
Загальна характеристика:
основні фізико-хімічні властивості: прозорий синьо-зелений розчин з помірним запахом альдегіду;
склад: 100г розчину містять: 7,5г гліоксалю; 9,5г глутарового альдегіду; 9,6г дидецил-диметиламонію хлориду; допоміжні речовини: інгібітори корозії, тензиди, стабілізатори, віддушка.

Форма выпуска
Форма випуску.
Концентрований розчин.

Фармгруппа
Фармакологічна група.
Дезінфекційний засіб з миючим ефектом для використання в лікувально-профілактичних установах

Фармакологические свойства
Фармакологічні властивості.
Препарат має бактерицидну (включаючи мікобактерії туберкульозу), фунгіцидну активність, інактивує віруси, в тому числі вірус гепатиту В, ВІЛ, поліовіруси; має виражену спороцидну активність (наприклад: спори збудників сибірки, газової гангрени).

Показания к применению
Показання для застосування.
Лізоформін 3000® застосовується для дезінфекції, передстерилізаційної очистки, поєднаної з процесом дезінфекції, низькотемпературної стерилізації медінструментарію (у тому числі ендоскопів та приладдя для них), дезінфекції та очистки поверхонь і обладнання в лікувальних закладах, клініко-діагностичних лабораторіях, стоматологічних відділеннях, підприємствах фармацевтичної та косметичної промисловості, ветеринарії, підприємствах сфери обслуговування, діяльність яких пов'язана з маніпуляціями, що ушкоджують шкірні та слизові оболонки (манікюрні, педікюрні, косметичні кабінети).

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози.
Лізоформін 3000® застосовують для дезінфекції, поєднаних процесів дезінфекції і передстерилізаційного очищення, а також для сгерилізації виробів медичного призначення, у тому числі хірургічного та стоматологічного інструментарію з металу, скла, полімерів, гуми, гнучких і жорстких ендоскопів, медичних інструментів до гнучких ендоскопів, а також для дезінфекції поверхонь, обладнання, предметів у закладах охорони здоров'я та комунальних об'єктах. Дезінфекцію, поєднані процеси дезінфекції і передстерилізаційного очищення, хірургічного та стоматологічного інструментарію проводять шляхом занурення в розчин Лїюформіну 3000® у спеціальних ваннах, емальованих, пластмасових або скляних ємностях, закритих кришкою наступним промиванням водопровідною водою та стерилізацією термічними методами (у разі застосування термостабільного інструментарію). У разі застосування термолабільного інструментарію, після передстерилізаційного очищення та дезінфекції інструменти стерилізують за допомогою 8%-го (по препарату) розчину Лізоформіну 3000® з наступним промиванням стерильною або бідистильованою, зібраною у стерильні ємності, водою. Інструменти, що мають канали або порожнини (шприци та ін.) дезінфікуються, очищаються і стерилізуються у розібраному вигляді. Канали та порожнини повністю заповнюються дезінфікуючим розчином.
При сильному білковому навантаженні рекомендується комбінування розчину Лізоформіну 3000® з 0,25% розчином Бланізолю, виробництва фірми "Лізоформ Др.Ханс Роземанн ГмбХ" (Німеччина). Розчини із сильними органічними забрудненнями рекомендується міняти щоденно. Дезінфекцію та поєднані процеси дезінфекції і передстерилізаційного очищення гнучких та жорстких ендоскопів проводять ручним або автоматичним (циркуляційним) способом. Після закінчення ендоскопічного дослідження, ендоскоп негайно очищують від забруднення (шлунковий, кишковий сік, слиз, кров та ін.) із зовнішньої поверхні за допомогою серветок, з каналу шляхом подачі в них повітря та води. Жорсткі ендоскопи перед очищенням розбирають на комплектуючі деталі. Промивні води після очистки ендоскопу збирають в промарковану ємність з щільно прилеглою кришкою, після цього дезінфікують одним із дезінфекційних засобів, дозволених до застосування в Україні. Дезінфекцію, поєднані процеси дезінфекції і передстерилізаційного очищення розчином Лізоформіну 3000® проводять в спеціальних ваннах, емальованих або скляних ємностях, закритих кришкою, шляхом занурення різноманітних деталей і вузлів жорстких ендоскопів (за винятком окулярних частин оптичних трубок) і гнучких частин ендоскопів. Канали ендоскопів заповнюють розчином Лізоформіну 3000® за допомогою шприца або електровідсмоктувача. Канали заповнюють робочим розчином Лізоформіну 3000®, при цьому особливу увагу звертають на біопсійні канали які обережно очищаються механічним способом. Після обробки ендоскопи або їх частини дістають з розчину Лізоформіну 3000®, очищають канали від залишків робочого розчину за допомогою шприца або електровідсмоктувача та промивають у воді, пропускаючи через канал не менше 50мл води. Залишки промивної води з зовнішньої поверхні ендоскопа видаляють за допомогою стерильної марлевої серветки або стерильного паперового рушника, ретельно промиваючи окуляр в місці виходу контактів. Канали продувають повітрям, що профільтрувалося. Дезінфекцію і поєднані процеси дезінфекції та передстерилізаційного очищення ендоскопів автоматичним (циркуляційним) способом проводять у відповідності з інструкцією, що додається до спеціального обладнання для циркуляційної дезінфекції ендоскопів.
Дезінфекцію, поєднані процеси дезінфекції і передстерилізаційного очищення медичних інструментів до гнучких ендоскопів проводять у спеціальних ваннах або емальованих ємностях з кришкою, яка щільно закривається, способом занурення в розчин Лізоформіну 3000®.
Стерилізацію медінструментарію (гнучких та жорстких ендоскопів) проводять у розчині Лізоформіну 3000® - (8% розчин).
Перед початком обробки кожний ендоскоп звертають кільцем діаметр кільця не менше 20см) і перев'язують. При зануренні інструментів в розчин внутрішні відкриті канали повністю заповнюють робочим розчином Лізоформіну 3000® за допомогою шприцу типу "Рекорд" багаторазового використання, пропускаючи через канал кожного інструменту не менше 10мл розчину. Шприц приєднують до дистального кінця інструменту шляхом насадки, яку після прокачування робочого розчину знімають з інструменту, не припускаючи попадання повітря у канал. Після закінчення часу експозиції інструменти або їхні частини дістають з розчину Лізоформіну 3000® стерильним пінцетом, видаляють з каналів залишки робочого розчину за допомогою шприца або електровідсмоктувача і переносять у стерильну воду - промивання проводиться дворазове із зміною води. Відмиті від залишків Лізоформіну 3000® вироби переносять у стерильні ємності. Термін зберігання простерилізованих виробів не більше 3 діб.
Режими дезінфекції і суміщених процесів дезінфекції та передстерилізаційного очищення об'єктів Лізоформіном 3000® відображено у таблиці 1. Режими стерилізації об'єктів Лізоформіном 3000® відображено у таблиці 2. Приміщення (підлога, стіни, двері, вікна) та тверді меблі зрошують із розрахунку 300мл/м2 поверхні або ретельно протирають ганчіркою, змоченою розчином із розрахунку 200мл/м2. Після дезінфекції приміщення провітрюють. Дезінфекцію поверхонь методом протирання проводять у відсутності хворих, якщо концентрація дезінфікуючих засобів вище 0,5%.
Стерилізацію проводять по одному з нижченаведених температурних режимів:
при температурі розчину 40°С, якщо протягом усього періоду стерилізаційної витримки підтримується задане значення температури;
при початковій температурі розчину 50°С, якщо температура у процесі стерилізаційної витримки не підтримується.
Для стерилізації виробів медичного призначення розчин Лізоформіну 3000® використовується одноразово.

Побочные эффекты
Побічна дія.
Не встановлена.

Противопоказания
Протипоказання. Немає.

Особенности применения
Особливості застосування.
Роботи, пов'язані з приготуванням та застосуванням розчинів Лізоформіну 3000® слід проводити з дотриманням заходів особистої безпеки, що забезпечують захист органів дихання, шкіри та очей - в захисному одязі (халат, шапочка, гумові рукавички, фартух з прогумованої тканини), у захисних окулярах типу ПО-2, ПО-3 або моноблок, у респіраторі типу "Пелюстка". Після закінчення роботи з Лізоформіном 3000® обличчя та руки слід ретельно вимити водою з милом. При попаданні розчину Лізоформіну 3000® в очі, кон'юнктиву слід добре промити проточною водою. При випадковому потраплянні розчину Лізоформіну 3000® у шлунок, рекомендується прополоскати рот водою і випити декілька склянок води. Не слід викликати у потерпілого блювання! У будь-якому випадку негайно звернутися до лікаря

Условия и сроки хранения
Умови та термін зберігання.
Запаси Лізоформіну 3000® зберігають під замком, у темних прохолодних приміщеннях, недоступних для загального користування. При випадковому розливі дезінфекційного засобу слід використовувати пористі, поглинаючі рідину матеріали. Спеціальні заходи захисту від пожежі та вибухів не передбачаються.

Условия отпуска
Умови відпуску.
Без рецепта

Упаковка
Упаковка.
Поліетиленові дозовані пакети по 20мл, поліетиленові каністри по 1000мл, 6л, 20л, 60л.

Производитель и его адрес
Виробник.
Lysoform Dr.Hans Rosemann GmbH, Німеччина Lysoform Desinfektion, Швейцарія.

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.