4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Бепантен плюс крем 30г

***
І Н С Т Р У К Ц І Я
для медичного застосування препарату
БЕПАНТЕН® ПЛЮС

Торговое название
БЕПАНТЕН® ПЛЮС

Латинское название
BEPANTHEN® PLUS

Общая характеристика
Загальна характеристика:
основні фізико-хімічні властивості:
крем однорідної консистенції, від білого до білого з жовтуватим відтінком кольору;
склад:
1 г крему містить декспантенолу 0,05 г, хлоргексидину дигідрохлориду 0,005 г;
допоміжні речовини:
DL-пантолактон, цетиловий спирт, стеариловий спирт, білий м’який парафін (вазелін), рідкий парафін (масло вазелінове), ланолін, макрогол стеарат, вода очищена.

Форма выпуска
Форма випуску:
Крем по 100 г, або по 30 г, або по 3,5 г у тубах

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група.
Антисептичні і дезінфектуючі засоби. Хлоргексидин.
Код АТС D08AС02.

Фармакологические свойства
Фармакологічні властивості.
Фармакодинаміка.
Декспантенол, активний інгредієнт Бепантен® Плюс, в клітинах шкіри швидко перетворюється в пантотенову кислоту і діє як вітамін. Декспантенол швидше, ніж пантотенова кислота, абсорбується при місцевому застосуванні.
Пантотенова кислота є компонентом життєво необхідного коензиму А (СоА). У цій формі ацетилкоензим А (СоА) відіграє центральну роль у метаболізмі кожної клітини. Пантотенова кислота є, таким чином, необхідною для формування і загоєння пошкоджених шкіри і слизових оболонок.
Хлоргексидин дигідрохлорид є відомим антисептиком, який добре переноситься і має бактерицидну активність по відношенню до грам-позитивних бактерій, особливо до чутливих штамів Staphylococcus aureus – мікроорганізмів, які найбільш часто пов’язані з шкірними інфекціями. В меншому ступені хлоргексидин дигідрохлорид має активність по відношенню до грам-негативних патогенних мікроорганізмів. Деякі різновиди Pseudomonas і Proteus є стійкими до хлоргексидину. Він має лише слабку активність по відношенню до грибів і не є активним по відношенню до вірусів.

Фармакокинетика
Фармакокінетика.
Декспантенол швидко абсорбується шкірою. В клітинах шкіри декспантенол швидко перетворюється в пантотенову кислоту і додається до ендогенного фонду цього вітаміну.
Немає доказів абсорбції хлоргексидину крізь непошкоджену шкіру. У немовлят, яких купали в миючому 4% розчині хлоргексидину глюконату, спостерігались низькі концентрації хлоргексидину в крові (1 мкг/мл).
У крові пантотенова кислота зв’язується з протеїнами плазми (?-глобуліном та альбуміном). У здорових дорослих концентрація становить приблизно 500-1000 мг/л і 100 мг/л у крові і сироватці відповідно.
Пантотенова кислота не розпадється в тілі людини і видаляється у незмінному вигляді. 60-70% дози, яку застосовували перорально, виводиться із сечею, решта - з фекаліями. Дорослі видаляють 2-7 мг, діти 2-3 мг на добу з січчю.

Показания к применению
Показання для застосування.
- Поверхневі рани будь-якого типу, при яких існує ризик інфікування: подряпини, порізи, розчоси, тріщини шкіри, опіки, гнійники, дерматити.
- Хронічні поранення, такі як виразки ноги і пролежи.
- Шкірні інфекції: вторинно інфікована екзема і нейродерматити.
- Лікування тріщин сосків у жінок, які годують груддю.
- Малоінвазивна хірургія: травми і хірургічні рани.

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози.
Наносять один або кілька разів на добу, залежно від потреби, на попередньо очищені поранення або обпечені ділянки шкіри.
При необхідності можуть бути застосовані пов’язки.
Тривалість лікування визначається індивідуально, залежно від наявності клінічних ознак пошкоджень шкіри.

Побочные эффекты
Побічна дія.
Захворювання імунної системи і захворювання шкіри і підшкірної клітковини. Були відмічені алергійні реакції і алергійні реакції шкіри такі, як контактний дерматит, алергійний дерматит, свербіж, еритема, екзема, висип, кропив’янка, подразнення шкіри, пухирці.

Противопоказания
Протипоказання.
Підвищена чутливість до декспантенолу та/або хлоргексидину, або до будь-яких інших компонентів продукту.
Заборонено наносити на перфоровану барабанну перетинку

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами.
Хлоргексидин нісумісний з омилюючими речовинами і іншими аніонними сполуками. Бепантен® Плюс не рекомендується застосовувати одночасно з іншими антисептиками, щоб запобігти їх взаємному впливу (протидії або інактивації).

Передозировка
Передозування.
Декспантенол, у тому числі в високих дозах, добре переноситься і тому розглядається в літературі як нетоксичний. Гіпервітаміноз не відомий.
Було повідомлено про ріст амінотрансферази після ендогенної інтоксикації хлогексидином.

Особенности применения
Особливості застосування.
Уникати контакту з очами і слизовими оболонками.
Бепантен® Плюс не слід застосовувати для обробки подразнень шкіри, імовірність інфікування яких є низькою (наприклад, при сонячному опіку). В таких випадках рекомендується використовувати Бепантен® крем або Бепантен® лосьйон.
Вагітність і лактація.
Дослідження репродукційних функцій на тваринах не виявили будь-якого ризику для ембріонів. Однак, дані стосовно контрольованих досліджень на вагітних жінках відсутні, тому, під час вагітності слід запобігати застосовувати Бепантен® Плюс на великих поверхнях.
Бепантен® Плюс може застосовуватися жінками, що годують груддю, але не бути нанесеним під час годування (перед годуванням немовляти слід видалити залишки крему серветкою, помити соски).
Вплив на керування автомобілем та іншими механізмами.
Не впливає на здатність керувати автомобілем та іншими механізмами.

Условия и сроки хранения
Умови та термін зберігання.
Зберігати в недоступному для дітей місці!
Зберігати при температурі нижче 25 ?С.
Термін придатності – 3 роки.
Не застосовувати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Производитель и его адрес
Виробник, країна:
"GP Grenzach Produktions GmbH" для "Bayer Consumer Care AG", Німеччина/Швейцарія

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.