4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Тербизед крем 1% 10г

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
ТЕРБІЗЕД

Торговое название
ТЕРБІЗЕД

Международное название
Міжнародна непатентована назва:
Terbinafine

Латинское название
TERBIZED

Общая характеристика
Склад лікарського засобу:
діюча речовина:
тербінафін;
1 г крему містить 10 мг тербінафіну гідрохлориду;
допоміжні речовини:
натрію гідроксид, спирт бензиловий, сорбітанстеарат, цетилпальмітат, спирт цетиловий, спирт стеариловий, полісорбат 60, ізопропілміристат, вода очищена.

Форма выпуска
Форма випуску:
Крем 1% по 10 г у тубах

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група.
Протигрибкові препарати для місцевого застосування.
Код АТС D01A E15.

Фармакологические свойства
Протигрибковий препарат з групи аліламінів. Має широкий спектр протигрибкової дії. У низькій концентрації тербінафін чинить фунгіцидну дію щодо дерматофітів, пліснявих і деяких диморфних грибів. Активність відносно дріжджових грибів, залежно від їх виду, може бути фунгіцидною або фунгістатичною. Тербінафін специфічно пригнічує ранній етап біосинтезу стеринів у клітині гриба. Це спричиняє дефіцит ергостерину і внутрішньоклітинне накопичення сквалену, що призводить до загибелі клітин гриба. Тербінафін діє шляхом інгібування ферменту скваленепоксидази в клітинній мембрані гриба. Фермент скваленепоксидаза не належить до системи цитохрому Р450. Тербінафін не впливає на метаболізм гормонів або інших лікарських препаратів.
Після місцевого застосування тербінафін незначною мірою всмоктується в системний кровотік (менше 5 % від дози), тобто системна дія препарату мінімальна. Тербінафін значною мірою зв’язується з білками плазми крові (99 %). Він швидко проникає крізь поверхневий шар шкіри і накопичується в ліпофільному роговому шарі. Тербінафін також проникає в секрет сальних залоз. Препарат проникає в нігтьові пластинки у перші декілька тижнів від початку терапії. Тербінафін метаболізується в печінці з утворенням неактивних метаболітів. Більшість неактивних метаболітів (71 %) виводиться із сечею, менша частина (22 %) – з калом. Кінцевий період напіввиведення становить 11 - 17 годин. Виділяється у грудне молоко. Повідомлень щодо розвитку кумуляції немає. Не виявлено змін рівноважної концентрації тербінафіну в плазмі залежно від віку, але у пацієнтів з порушенням функції нирок або печінки може бути сповільнена швидкість виведення препарату, що призводить до утворення більш високих концентрацій тербінафіну в крові.

Показания к применению
Показання для застосування.
Грибкові інфекції шкіри, спричинені такими дерматофітами, як Trichopyton (наприклад, T. rubrum, T. mentagrophytes, T. verrucosum, T.violaceum), Microsporum canis і Epidermophyton floccosum.
Дріжджові інфекції шкіри, в основному ті, що спричинені грибами роду Candida (наприклад, Candida albicans).
Різнобарвний лишай (Pityriasis versicolor), спричинений Pityrosporum orbiculare.

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози.
Застосовують дорослим зовнішньо. Препарат наносять на шкіру 1-2 рази на добу залежно від захворювання. Тривалість лікування залежить від тяжкості перебігу захворювання.
Перед нанесенням крему необхідно очистити і підсушити уражені ділянки. Крем накладають тонким шаром на уражену шкіру і прилеглі ділянки і злегка втирають. При інфекціях, що супроводжуються попрілістю складок шкіри (під молочними залозами, у міжпальцевих проміжках, між сідницями, у паховій ділянці), місця з нанесеним кремом можна прикривати марлею, особливо на ніч.
Середня тривалість лікування:
- епідермофітія інтердигітальна, у т. ч. „стопа атлета”: 1 тиждень 1 раз на добу;
- епідермофітія дисгідротична, сквамозногіперкератична: 2 тижні 2 рази на добу;
- дерматомікоз паховий і тулуба – 1 тиждень 1 раз на добу;
- кандидоз шкіри: 1-2 тижні 1-2 рази на добу;
- різнобарвний лишай: 2 тижні 1-2 рази на добу.
Для пацієнтів літнього віку корегування дози не потрібне.
Зменшення вираженості клінічних проявів звичайно відбувається протягом кількох днів лікування. При нерегулярному лікуванні або передчасному його припиненні існує ризик рецидиву інфекції. Якщо ознак покращання клінічної картини не спостерігається, слід провести верифікацію діагнозу.

Побочные эффекты
Побічні ефекти.
У місцях аплікацій препарату іноді виникає почервоніння шкіри, відчуття свербежу або печіння, проте ці явища рідко призводять до необхідності припиняти лікування. Ці побічні явища слід відрізняти від алергічних реакцій, які виникають нечасто, але їх розвиток завжди потребує припинення лікування. У разі появи будь-яких ознак небажаних реакцій слід припинити лікування та звернутися до лікаря.

Противопоказания
Протипоказання.
Підвищена індивідуальна чутливість до тербінафіну або до інших компонентів препарату.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій.
Даних про взаємодію з іншими лікарськими засобами немає.

Передозировка
Передозування.
Про випадки передозування не повідомлялося. Якщо крем випадково потрапить всередину організму, можна очікувати розвитку таких побічних явищ, як і при передозуванні у разі перорального прийому препаратів тербінафіну: нудота, біль в епігастральній ділянці, діарея, запаморочення, нейтропенія, тромбоцитопенія.
Лікування:
промивання шлунка, симптоматична терапія.

Особенности применения
Особливі застереження.
Тербізед, крем, призначений тільки для зовнішнього застосування. Слід уникати контакту препарату з очима. При випадковому потраплянні крему в очі їх необхідно ретельно промити проточною водою. Після нанесення крему слід ретельно вимити руки.
Застосування у період вагітності або годування груддю.
Оскільки досвід клінічного застосування препарату Тербізед для лікування вагітних обмежений, під час вагітності його можна застосовувати тільки тоді, коли очікувана користь для матері перевищує потенційний ризик для плода. Тербінафін виділяється в грудне молоко. Тому жінкам не слід застосовувати препарат в період годування груддю. Немовлятам не можна контактувати зі шкірою, на яку наносили крем, у тому числі зі шкірою грудей.
Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізми.
Не відомий.
Діти.
Безпека та ефективність застосування тербінафіну для лікування дітей не встановлені, тому призначати препарат пацієнтам цієї вікової групи не рекомендується.

Условия и сроки хранения
Термін придатності. 2 роки.
Не застосовувати препарат після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.
Умови зберігання.
Зберігати в сухому місці при температурі не вище 25 ?С. Не заморожувати.
Зберігати в недоступному для дітей місці.

Условия отпуска
Умови відпуску:
без рецепту

Упаковка
Упаковка.
По 10 г крему в тубі, в картонній коробці.

Производитель и его адрес
Виробник, країна:
Аджіо Фармас`ютікалс Лтд., Індія

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.