4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Пепонен Актив капс.600мг №60 (Тева)

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
ПЕПОНЕН АКТИВ

Торговое название
ПЕПОНЕН АКТИВ

Международное название
Міжнародна непатентована назва
: Cucurbita pero

Латинское название
PEPONEN® ACTIVE

Общая характеристика
Склад лікарського засобу:
діюча речовина:
cucurbita pepo;
1 капсула містить 600 мг олії насіння гарбуза;
допоміжні речовини:
желатин, гліцерин, сорбіт 70 %, що не кристалізується (Е-420), вода очищена.

Форма выпуска
Форма випуску:
Капсули по 600 мг № 60

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група.
Засоби, що застосовуються при доброякісній гіпертрофії простати.
Код АТС G04C.

Фармакологические свойства
Олія насіння гарбуза містить високий процент поліненасичених жирних кислот та їх похідних, які є попередниками простагландинів. Завдяки вмісту бета-ситостеринів, ергостеринів та кампестеринів олія насіння гарбуза чинить модулюючу дію на рівень циклооксигенази в організмі.
Линолева кислота виконує різноманітні функції: з одного боку - це необхідна для людського організму жирна кислота, з іншого - вона є попередником простагландину.
Стерин і сквален є проміжними ланками утворення стеринових сполук в організмі людини, вони також впливають на склад ліпопротеїнів плазми, знижують рівень ліпопротеїдів дуже низької щільності і підвищують рівень ліпопротеїдів високої щільності.
Бета-ситостерин активує сфінгомієліновий цикл і in vitro стимулює апоптоз пухлинних клітин передміхурової залози.
Линолева і линоленова кислоти є попередниками не лише синтезу простагландинів, а й біосинтезу цереброзидів.
Олія насіння гарбуза містить більше 30 % вітаміну Е, який має антиоксидантні властивості. Вона також є природним джерелом вітаміну А.
Олія насіння гарбуза містить кофермент Qx (x = 7 - 10), наявність якого важлива для активації системи макрофагів організму.
В експериментальних умовах вміст селену в олії насіння гарбуза захищає гормони, ферменти, вітаміни і ліпіди від окисного руйнування.
Поліненасичені жирні кислоти надходять до організму людини у вигляді триацилгліцеринів. В організмі вони гідролізуються під впливом ліпаз підшлункової залози і тонкого кишечнику і проникають в епітеліальні клітини кишечнику у вигляді вільних жирних кислот. В ентероцитах – після реацилювання – вони утворюють хіломікрони з фосфоліпідами, холестерином і апопротеїнами. Ці хіломікрони надходять у системний кровообіг через лімфатичну циркуляцію. Хіломікрони руйнуються ліпопротеїновими ліпазами, які виділяють необхідні жирні кислоти з хіломікронів. Після цього жирні кислоти включаються в мембрани різних видів клітин, руйнуються або зберігаються.

Показания к применению
Показання для застосування.
Для зменшення симптомів, які супроводжують доброякісне збільшення передміхурової залози (болісне сечовиділення, часте нічне сечовиділення). Для профілактики та у комплексному лікуванні порушень кровообігу.

Способ применения и дозы
<спосіб застосування="" та="" дози.="">
При захворюванні передміхурової залози - по 1 капсулі 3 рази на добу протягом 1 місяця.
Для лікування або профілактики захворювань органів кровообігу - по 1 капсулі 3 рази на добу протягом 2 місяців.
Для підтримуючого лікування рекомендовано приймати Пепонен по 1 капсулі 3 рази на день (спосіб застосування та дози препарату Пепонен детально описані в інструкції для медичного застосування препарату).
Препарат рекомендується приймати після їди, запиваючи холодною або теплою рідиною. Капсули слід проковтувати швидко, не затримуючи їх у роті, оскільки внаслідок розбухання желатину оболонка капсули може стати липкою, що утруднить проковтування капсули.

Побочные эффекты
Побічні ефекти.
Під час тривалого лікування зрідка можливі рідкі випорожнення або діарея. Інколи препарат може викликати алергічні реакції

Противопоказания
Протипоказання.
Підвищена чутливість до компонентів препарату.
Належні заходи безпеки при застосуванні.
Внаслідок помірної протитромботичної дії препарат з обережністю слід застосовувати пацієнтам з гемофілією або іншими формами геморагічного діатезу, а також пацієнтам, які приймають антикоагулянти.
У період застосування препарату таким пацієнтам слід проводити лабораторний контроль параметрів крові через певні інтервали (зазвичай кожні 2-3 місяці).
Рекомендовано припинити застосування препарату щонайменше за 4 дні до операції чи іншого хірургічного втручання.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій.
Потрібна особлива уважність та обережність під час одночасного застосування капсул Пепонену та антикоагулянтів (наприклад, аценокумаролу, варфарину), оскільки — як і у випадку супутнього застосування антикоагулянтів з їжею та іншими рослинними екстрактами — може підвищитися значення МНС (Міжнародне нормалізоване співвідношення).

Передозировка
Передозування.
Випадки передозування невідомі. Тривале застосування великої кількості препарату може збільшити ризик розвитку побічних ефектів.

Особенности применения
Особливі застереження.
У разі симптоматичного лікування доброякісної гіпертрофії передміхурової залози слід регулярно контролювати стан передміхурової залози (кожні 2 – 3 місяці).
Препарат може також полегшувати симптоми, спричинені збільшенням передміхурової залози, але на її збільшення він не впливає.
Застосування у період вагітності або годування груддю.
Дані щодо застосування препарату в період вагітності і годування груддю відсутні. Зважаючи на загальні застереження і внаслідок його незначної антикоагулянтної активності застосування препарату в цей період не рекомендується.
Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами.
Не впливає.
Діти. Враховуючи показання, застосування препарату дітям недоцільне

Условия и сроки хранения
Термін придатності.
2 роки.
Умови зберігання.
Зберігати у недоступному для дітей, сухому, захищеному від світла місці при температурі 15 ° - 25 °С.

Производитель и его адрес
Виробник, країна:
"TEVA Pharmaceutical Works Co. Ltd" для "TEVA Pharmaceutical Industries Ltd", Угорщина/Ізраїль

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.