4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Корвитин пор.д/п р-ра д/ин 0,5г фл.№5

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
КОРВІТИН®

Торговое название
КОРВІТИН®

Латинское название
СORVITIN®

Общая характеристика
Склад:
діюча речовина: корвітин, який є комплексом кверцетину з повідоном;
1 флакон містить корвітин, який є комплексом кверцетину з повідоном – 0,5 г, що виготовляється за прописом: кверцетину (у перерахуванні на 100 % суху речовину) – 0,05 г, повідону з молекулярною масою 7100 - 11000 (у перерахуванні на безводну речовину) – 0,45 г;
допоміжна речовина: натрію гідроксид.
Фармацевтичні характеристики.
Основні фізико-хімічні властивості: суха пориста маса від світло-жовтого до жовтого з зеленуватим відтінком кольору, гігроскопічна.

Форма выпуска
Лікарська форма.
Порошок ліофілізований для приготування розчину для ін’єкцій.

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група.
Капіляростабілізуючі засоби. Біофлавоноїди.
Код АТС С05С Х10**.

Фармакологические свойства
Фармакодинаміка. Кверцетин, що входить до складу препарату, має властивості модулятора активності різних ферментів, що беруть участь у деградації фосфоліпідів (фосфоліпаз, фосфогеназ, циклооксигеназ), які впливають на вільнорадикальні процеси і відповідають за клітинний біосинтез оксиду азоту, протеїназ. Інгібуюча дія кверцетину на мембранотропні ферменти і, насамперед, на 5-ліпоксигеназу позначається на гальмуванні синтезу лейкотрієнів LTC4 і LTВ4. Поряд з цим кверцетин дозозалежно підвищує рівень оксиду азоту в ендотеліальних клітинах, що пояснює його кардіопротекторну дію при ішемічному і реперфузійному ураженнях серця. Препарат має також антиоксидантні та імуномодулюючі властивості, знижує вироблення цитотоксичного супероксид аніона, нормалізує активацію субпопуляційного складу лімфоцитів і знижує рівень їх активації. Гальмуючи продукцію протизапальних цитокінів ІЛ-1b, ІЛ-8, препарат впливає на зменшення об’єму некротизованого міокарда та посилення репаративних процесів.
Захисний механізм дії препарату пов'язаний також із запобіганням збільшення концентрації внутрішньоклітинного кальцію в тромбоцитах і активації агрегації, з гальмуванням процесів тромбогенезу.
Препарат відновлює регіональний кровообіг і мікроциркуляцію без помітних змін тонусу судин, збільшуючи реактивність мікросудин.

Фармакокинетика
Фармакокінетика.
При одноразовій внутрішньовенній інфузії препарату швидко підвищується концентрація кверцетину в крові. Після введення препарату в дозі 10 мг/кг максимальна концентрація кверцетину спостерігається через 50 сек після початку введення і становить 123 мкг/мл, з них 75 мкг/мл – у клітинних елементах крові і 48 мкг/мл – у плазмі крові. Період напіввиведення кверцетину з крові, плазми та формених елементів крові становить, відповідно, 0,73±0,03; 0,85±0,01; 0,77±0,02 хв.
Поряд із швидким метаболізмом кверцетину в організмі має місце тривала фармакологічна дія. Тривала фармакологічна дія препарату може бути пов'язана з фармакологічно активними метаболітами, зокрема з халконом, що значно підвищує плинність ліпідів клітинних мембран. Після введення препарату зв’язок кверцетину з білками плазми крові становить більше 98 %. Швидко розноситься по кров’яному руслу та проникає з крові у тканини. Кверцетин проникає крізь гематоенцефалічний бар’єр, метаболізується у печінці.
Виводиться переважно із сечею у вигляді метаболітів.

Показания к применению
Показання.
Комплексна терапія при гострому порушенні коронарного кровообігу та інфаркті міокарда; лікування та профілактика реперфузійного синдрому при хірургічному лікуванні хворих на облітеруючий атеросклероз черевної аорти та периферичних артерій.

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози.
Фізіологічний розчин натрію хлориду 0,9 % у кількості 15 мл вводять шприцом у флакон з Корвітином®, флакон струшують до повного розчинення ліофілізованого порошку. Розчин, що утворився у флаконі, переносять у ємність із фізіологічним розчином натрію хлориду 0,9 %, що залишився. Загальна кількість фізіологічного розчину – 50 мл.
При гострому інфаркті міокарда в комплексній терапії для швидкого впливу на ушкоджені ділянки м'яза серця:
· у І добу – КорвітинO вводиться внутрішньовенно в дозі 0,5 г відразу після госпіталізації, через 2 години та через 12 годин;
· у ІІ та ІІІ добу – КорвітинO вводять у дозі 0,5 г два рази на добу з інтервалом 12 годин;
· у ІV та V добу – КорвітинO вводять у дозі 0,5 г один раз на добу.
Вводити протягом 15 – 20 хв.
При хірургічному лікуванні хворих на облітеруючий атеросклероз черевної аорти і периферичних артерій, при реперфузійному синдромі за 10 хв до зняття затискача з аорти вводять внутрішньовенно 0,5 г препарату, розчиненого у 150 мл фізіологічного розчину натрію хлориду 0,9 %. Наступне введення в аналогічній дозі повторюють через 12 годин, на ІІ – V добу – вводять у дозі 0,25 г два рази на добу.
Вводити протягом 30-40 хв.

Побочные эффекты
Побічні ефекти.
Препарат добре переноситься хворими. Однак при швидкому внутрішньовенному введенні або в комбінації з органічними нітратами можливе виникнення тимчасової помірної артеріальної гіпотензії. Також були відмічені поодинокі випадки наступних побічних реакцій:
з боку центральної нервової системи: запаморочення, головний біль, заніміння язика, тремор, озноб, шум у вухах, збудження або загальна слабкість;
алергічні реакції: уритикарні висипи, кропив’нка, свербіж, анафілактичний шок;
інші: гіперемія обличчя, біль за грудиною, утруднене дихання.

Противопоказания
Протипоказання.
Індивідуальна чутливість до кверцетину та/або інших компонентів препарату;
виражена артеріальна гіпотензія;
дитячий вік.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій.
У комплексі з органічними нітратами корвітинO може викликати артеріальну гіпотензію. Одночасне застосування препарату з фібринолітиками призводить до підвищення ефективності тромболітичної терапії.
Не рекомендується застосовувати як розчинник для препарату КорвітинO розчини глюкози, реополіглюкіну та ін.
Препарат застосовується в комбінації з антиангінальними, протиаритмічними, антитромбоцитарними та фібринолітичними засобами.

Передозировка
Передозування.
Випадки передозування Корвітином не описані.

Особенности применения
Застосування у період вагітності або годування груддю.
Застосовувати препарат у період вагітності не рекомендується. При необхідності застосування препарату в період годування груддю вигодовування рекомендується припинити. Діти.
Досвіду застосування препарату у дітей немає. Особливості застосування.
Вводити внутрішньовенно краплинно. Препарат застосовується у комбінації з антиангінальними, протиаритмічними, антитромбоцитарними та фібринолітичними засобами. Корвітин® не можна одночасно вводити з іншими розчинами лікарських засобів! <br/>Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами. Інформації щодо здатності Корвітину® впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами не надходило.

Условия и сроки хранения
Термін придатності.
2 роки.
Розчин препарату придатний до використання протягом 12 годин при температурі зберігання 2-8 ?С.
Умови зберігання.
Зберігати в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 ?С.

Условия отпуска
Категорія відпуску.
За рецептом.

Упаковка
Упаковка. По 5 флаконів у пеналі.

Производитель и его адрес
Виробник. ЗАТ НВЦ “Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод”.
Місцезнаходження. Україна, 03134, м. Київ, вул. Миру, 17.

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.