4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Аскорутин табл.№50 (КВЗ)

***
Номер реєстраційного посвідчення: UA/4875/01/01
Термін дії посвідчення: з 01.08.2006 до 01.08.2011
Наказ МОЗ: 532 від 01.08.2006

ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
АСКОРУТИН®
(ASCORUTIN)

Торговое название
АСКОРУТИН®

Латинское название
ASCORUTIN

Общая характеристика
Загальна характеристика:
основні фізико-хімічні властивості: таблетки плоскоциліндричної форми з фаскою і рискою, світлого зеленувато-жовтого кольору з вкрапленнями;
склад: 1 таблетка містить кислоти аскорбінової (вітаміну С) 50 мг,
рутину (вітаміну Р) 50 мг;
допоміжні речовини: цукор, крохмаль картопляний, кальцію стеарат, тальк.

Форма выпуска
Таблетки №10, №10х5 у контурних чарункових упаковках

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група. Капіляростабілізуючі засоби. Рутозид, комбінації. Код АТС С05С А51.

Фармакологические свойства
Фармакологічні властивості. Фармакодинаміка. Аскорутин® зменшує проникність та ламкість капілярів, зміцнює судинну стінку, зменшує її набряклість і запалення, має антиоксидантні і радіопротекторні властивості, бере участь в окислювально-відновних процесах, обміні вуглеводів, утворенні стероїдних гормонів, регенерації тканин, синтезі елементів сполучної тканини, сприяє підвищенню опірності організму до несприятливого впливу навколишнього середовища та інфекційних захворювань. Фармакокінетика. Кожен вітамін, що входить до складу препарату, зазнає властивих йому перетворень. Кислота аскорбінова швидко всмоктується переважно в дванадцятипалій і порожній кишках. Через 30 хвилин після введення вміст кислоти аскорбінової в крові помітно зростає, починається захоплення її тканинами, при цьому вона спочатку перетворюється в дегідроаскорбінову кислоту, що проникає крізь клітинні мембрани без енергетичних витрат, і швидко відновлюється в клітині. Кислота аскорбінова в тканинах міститься майже виключно внутрішньоклітинно, визначається в трьох формах – аскорбінової, дегідроаскорбінової кислот і аскорбігену (зв’язаної аскорбінової кислоти). Розподіляється між органами нерівномірно. Багато її міститься в залозах внутрішньої секреції, особливо в надниркових залозах, менше – у головному мозку, нирках, печінці, у серцевому і скелетних м’язах. Метаболізується і екскретується до 90% нирками у формі оксалату, частково – у вільній формі.
Рутин, всмоктуючись у травному тракті, сприяє транспорту і депонуванню аскорбату. Виводиться в незмінному стані і у вигляді метаболітів, переважно з жовчю, менше – з сечею.

Показания к применению
Показання для застосування. Профілактика і лікування гіпо- та авітамінозу Р та С. Захворювання, які супроводжуються підвищенням проникності судин: геморагічні діатези, капіляротоксикози, променева хвороба, алергічні захворювання, тромбопенічна пурпура,
гломерулонефрит, крововиливи в сітківку ока, септичний ендокардит, артеріальна гіпертензія, ревматизм, арахноїдит, інфекційні хвороби (висипний тиф, кір, скарлатина, грип).
З профілактичною і лікувальною метою використовують також при ураженнях капілярів, які спричинені застосуванням деяких лікарських засобів (антикоагулянти, антибіотики, саліцилати).

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози. Препарат застосовують внутрішньо, після їди.
З метою профілактики дорослим та підліткам Аскорутин® необхідно приймати по 1 - 2 таблетки на добу, дітям віком від 3 років – по 1/2 - 1 таблетці на добу. Курс визначається індивідуально.
З лікувальною метою дорослі та підлітки приймають препарат по 1 - 2 таблетки 2 - 3 рази на добу, діти віком від 3 років – 1/2- 1 таблетці 2 - 3 рази на добу. Тривалість курсу застосування препарату – 3 - 4 тижні.

Побочные эффекты
Побічна дія. В окремих випадках можливі алергічні реакції на компоненти препарату, головний біль, відчуття жару, диспептичні розлади (спазми шлунка, нудота, блювання), при тривалому застосуванні – підвищення збудження, АТ, порушення сну, утворення каменів у сечовивідних шляхах.

Противопоказания
Протипоказання. Підвищена чутливість до компонентів препарату, гіпокаліємія, тромбози, тромбофлебіти, подагра, сечокам’яна хвороба. Дитячий вік (до 3 років).

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Кислота аскорбінова зменшує ефективність сульфаніламідних препаратів та антибіотиків з групи аміноглікозидів, знижує терапевтичну дію гепарину та непрямих антикоагулянтів, сприяє засвоєнню заліза, підвищує всмоктування пеніциліну, посилює побічну дію саліцилатів (ризик виникнення кристалурії). Застосування пероральних контрацептивів знижує рівень вітаміну С в організмі.
При одночасному застосуванні низьких доз вітаміну С та вітамінів В1, В2, В12 та ВС відзначається взаємне посилення терапевтичної дії.
При необхідності застосування більше 4 тижнів, препарат не слід призначати разом із серцевими глікозидами, антигіпертензивними препаратами або нестероїдними протизапальними засобами, оскільки він може підсилювати їх дію.

Передозировка
Передозування.
Симптоми: біль у ділянці епігастрію, нудота, блювання, діарея, свербіж та шкірні висипи, підвищена збудливість нервової системи.
Лікування: промивання шлунка, сорбенти, симптоматичне лікування.

Особенности применения
Особливості застосування. З обережністю необхідно призначати при діабеті та хворобах нирок. Лікування у великих дозах не проводять у хворих зі схильністю до рецидивуючої сечокам’яної хвороби. При застосуванні у великих дозах необхідний контроль функції нирок та артеріального тиску, а також функції підшлункової залози.
Через вміст у препараті рутину його не слід застосовувати в першому триместрі вагітності.
Одночасне застосування препарату з лужним питвом (мінеральні води) зменшує всмоктування вітаміну С. Також всмоктування може порушуватися при кишкових дискінезіях, ентеритах та ахілії.
Кислота аскорбінова може впливати на результати різних лабораторних досліджень, наприклад, при визначенні вмісту в крові глюкози, білірубіну, активності трансаміназ, лактатдегідрогенази тощо.

Условия и сроки хранения
Умови та термін зберігання. Зберігати у сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 25°С. Зберігати в недоступному для дітей місці.
Термін придатності – 4 роки.

Упаковка
Таблетки №10, №10х5 у контурних чарункових упаковках

Производитель и его адрес
Виробник, країна: ЗАТ "Київський вітамінний завод", м.Київ, Україна

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.