4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Вазокет табл.600мг №30

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
ВАЗОКЕТ®600
(VASOKET®600)

Торговое название
ВАЗОКЕТ® 600

Латинское название
VASOKET®600

Общая характеристика
Загальна характеристика:
міжнародні назва: діосмін;
основні фізико-хімічні властивості: таблетки довгастої форми, сірувато-жовтого або світло-жовтого кольору;
склад: 1 таблетка містить 600 мг діосміну
допоміжні речовини: повідон, целюлоза мікрокристалічна, крохмаль кукурудзяний, магнію стеарат.

Форма выпуска
Таблетки по 600 мг № 30

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група. Капіляростабілізуючі (капіляропротекторні) засоби. Біофлавоноїди. Код АТС С05С АОЗ

Фармакологические свойства
Фармакологічні властивості.
Фармакодинаміка
Діосмін виявляє флеботонізуючу дію: зменшує розтяжність вен, підвищує тонус вен (дозозалежний ефект), зменшує венозний застій; поліпшує лімфатичний дренаж: підвищує тонус і частоту скорочення лімфатичних капілярів, збільшує їх функціональну щільність, знижує лімфатичний тиск; поліпшує мікроциркуляцію: підвищує резистентність капілярів (дозозалежний ефект), зменшує їх проникність; зменшує адгезію лейкоцитів до венозної стінки і їх міграцію в паравенозні тканини, поліпшує дифузію кисню і перфузію в шкірні тканини, має протизапальну дію. Підсилює судинозвужуючу дію адреналіну, норадреналіну, серотоніну, блокує утворення вільних радикалів, синтез простагландинів і тромбоксану.
Фармакокінетика
Після перорального прийому препарат швидко всмоктується зі шлунково-кишкового тракту і визначається в плазмі крові через 2 години. Максимальна концентрація в плазмі крові досягається через 5 годин після прийому. Рівномірно розподіляється і накопичується у всіх шарах стінки порожніх вен і підшкірних вен нижніх кінцівок, меншою мірою – у нирках, печінці, легенях і інших органах. Селективне накопичення діосміну і/або його метаболітів у венозних судинах досягає максимуму через 9 годин після прийому і зберігається протягом 96 годин. Виводиться діосмін із сечею (79%), з калом (11%), з жовчю (2,4%).

Показания к применению
Показання для застосування
Полегшення симптомів, пов’язаних з лімфовенозною недостатністю: відчуття важкості в ногах, біль, печіння в ногах при горизонтальному положенні тіла;
Симптоматичне лікування геморою в стадії загострення;
допоміжна терапія функціональних розладів, пов’язаних з підвищеною проникністю капілярів.

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози.
При варикозному розширенні вен нижніх кінцівок і в початковій стадії хронічної лімфовенозної недостатності (відчуття важкості в ногах) призначають по 1 таблетці на добу, вранці до їди протягом 2 місяців. При тяжких формах хронічної лімфовенозної недостатності (набряки, болі, судоми і т.п.) лікування продовжують протягом 3-4 місяців, за наявності трофічних змін і виразок лікування продовжують до 6 місяців і більше. Курс повторюють через 2-3 місяці.
При загостренні геморою призначають по 2-3 таблетки на добу, під час їди, протягом 7 днів, далі за необхідності можна приймати по 1 таблетці 1 раз на день протягом 1 –2 місяців.
При лікуванні хронічної лімфовенозної недостатності під час II і III триместру вагітності призначають препарат по 1 таблетці 1 раз на день і відміняють за 2-3 тижні до пологів.

Побочные эффекты
Побічна дія.
Зрідка виникають алергічні реакції, що вимагає перерви у лікуванні препаратом.
З боку шлунково-кишкового тракту - диспептичні розлади.
З боку центральної нервової системи - головний біль.

Противопоказания
Протипоказання.
Препарат протипоказаний:
- при підвищеній чутливості до компонентів препарату;
пацієнтам до 18 років;
у період лактації.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Діосмін може посилювати судинозвужуючу дію адреналіну, норадреналіну.

Передозировка
Передозування.
При передозуванні можливі прояви гіперчутливості, що потребує відміни препарату, застосування десенсибілізуючої терапії.

Особенности применения
Особливості застосування.
Лікування загострення геморою проводять короткочасно, в комплексі з іншими препаратами, за відсутності швидкого клінічного ефекту необхідно додатково обстежити пацієнта і відкоригувати терапію.
Є дані про ефективність препарату при лікуванні фетоплацентарної недостатності, для профілактики кровотеч, що виникають після флебектомії, а також при астосуванні внутрішньоматкових спіралей.
В експериментальних дослідженнях не було виявлено тератогенного впливу діосміну на плід. Дотепер у клінічній практиці не було повідомлень про будь-які побічні ефекти при лікуванні препаратом вагітних жінок.
У зв’язку з відсутністю даних про проникнення препарату в грудне молоко, його призначення жінкам, які годують груддю, не рекомендоване.
Під час лікування слід уникати перебування на сонці, в деяких випадках рекомендується носити спеціальні панчохи.

Условия и сроки хранения
Умови та термін зберігання. Зберігати при температурі не вище 25°С в недоступному для дітей місці.
Термін придатності - 3 роки.

Упаковка
Таблетки по 600 мг № 30

Производитель и его адрес
Виробник, країна: "Weimer Pharma GmbH" для "Stragen Pharma SA", Німеччина/Швейцарія

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.