4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Доксазозин-Нортон табл.2мг №30

Торговое название
Доксазозин-нортон // Doxazosin

Латинское название
DOXAZOSIN-NORTON

Общая характеристика
Склад лікарського засобу: діюча речовина: доксазозин; 1 таблетка містить доксазозину 2 мг ; допоміжні речовини: крохмаль кукурудзяний, лактоза, целюлоза мікрокристалічна, крохмаль кукурудзяний (паста), натрію метилпарабен, натрію пропілпарабен, желатин, магнію стеарат, тальк очищений, натрію крохмальгліколят, кремній колоїдний безводний, крохмаль висушений, для таблеток по 2 мг - барвник яскраво-блакитний, барвник тартразин.

Форма выпуска
Таблетки.

Фармгруппа
Селективний агадреноблокатор, антигіпертензивний засіб, препарат для лікування доброякісної гіперплазії передміхурової залози

Фармакологические свойства
Артеріальна гіпертензія. Застосування доксазозину для лікування хворих на гіпертензію призводить до клінічно значущого зниження артеріального тиску внаслідок зменшення периферичного опору судин. При застосуванні препарату один раз на добу клінічно значущий гіпотензивний ефект зберігається протягом 24 годин. Артеріальний тиск знижується поступово: максимальна дія спостерігається, як правило, через 2-6 годин після прийому препарату. На відміну від неселективних А1-адреноблокаторів, при тривалому лікуванні доксазозином толерантність до препарату не розвивається. Доксазозин сприятливо впливає на ліпідний профіль крові, значно знижує індекс атерогенності, зміст загальних тригліцеридів і загального холестерину. Завдяки встановленому зв'язку артеріальної гіпертензії і ліпідних порушень з ішемічною хворобою серця, сприятлива дія доксазозину одночасно на артеріальний тиск і рівень ліпідів передбачає можливість зниження ризику ішемічної хвороои серця. Доброякісна гіперплазія передміхурової залози (ДГПЗ). Призначення доксазозину хворим із симптомами ДГПЗ приводило до значного поліпшення уродинаміки і зменшення проявів і симптомів захворювання.

Показания к применению
Артеріальна гіпертензія, як засіб першого ряду у більшості хворих для контролю артеріального тиску. Препарат може бути призначений в комбінації з іншими антигіпертензйвними засобами, такими як тіазидні діуретики, бета-адреноблокатори, антагоністи кальцію або інгібітори АПФ. Доброякісна гіперплазія передміхурової залози (ДГПЗ), для симптоматичного лікування затримки стікання сечі і інших симптомів, пов'язаних з ДГПЗ. Хворим з ДГПЗ препарат можна призначати як при наявності артеріальної гіпертензії, так і при нормальному артеріальному тиску. При призначенні препарату хворим з ДГПЗ з нормальним артеріальним тиском зміна останнього неістотна. При цьому у хворих з артеріальною гіпертензією і ДГПЗ можна провести ефективну монотерапію Доксазозином-Нортон.

Способ применения и дозы
Доксазозин-Нортон приймають 1 раз на день, вранці чи ввечері. Перший прийом препарату рекомендується здійснити перед сном з метою запобігання можливому розвитку ортостатичної гіпотензії. Артеріальна гіпертензія. Дози доксазозину коливаються від 1 до 16 мг/добу. Лікування рекомендується розпочинати з 1 мг, один раз на добу, протягом 1 або 2 тижнів. Протягом наступних 1 або 2 тижнів дозу можна збільшити до 2 мг, один раз на добу. За необхідності добову дозу слід збільшувати поступово, дотримуючись рівномірних інтервалів, до 4 мг, 8 мг і 16 мг, залежно від вираженості гіпотензивної дії. Як правило, звичайна доза становить 2-4 мг один раз на добу. Доброякісна гіперплазія передміхурової залози (ДГПЗ). Початкова доза доксазозину становить 1 мг, один раз на добу. Залежно від індивідуальних особливостей уродинаміки та симптоматики ДГПЗ дозу можна збільшувати до 2 мг, потім до 4 мг і навіть до максимальної-8 мг. Рекомендований інтервал для підвищення дози становить 1-2 тижні. Як правило, стандартна добова доза дорівнює 2-4 мг.

Побочные эффекты
За даними контрольних клінічних випробувань, у хворих з ДГПЗ спостерігались такі ж самі небажані явища, що й у хворих на артеріальну гіпертензію. Вегетативна нервова система: сухість у роті. Алергічні реакції, припливи. Серцево-судинна система: гіпотензія, постуральна гіпотензія, головний біль. Центральна та периферична нервова система: гіперестезія, парестезія, тремор. Шлунково-кишковий тракт: біль у животі, запор, діарея, диспепсія, метеоризм, блювання. Печінка/жовч: зміни показників печінкових тестів, холестаз. Скелетно-м'язова система: артралгія, слабкість м'язів, міалгія. Дихальна система: загострення бронхоспазму, кашель. Шкіра та її придатки: алопеція, свербіж, висип. Артеріальна гіпертензія. У контрольних клінічних дослідженнях найчастіше спостерігалися ортостатичні реакції (рідко - непритомність) або неспецифічні побічні реакції, які включали: організм в цілому: астенія, втомлюваність; центральна та периферична нервові системи: запаморочення, головний біль; шлунково-кишковий тракт: нудота; психічні розлади: сонливість; дихальна система: риніт.

Противопоказания
Доксазозин-Нортон протипоказано призначати хворим з підвищеною чутливістю до нього або до хіназолінів.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Якщо Ви приймаєте будь-які інші лікарські засоби, обов'язково повідомте про це лікаря. У клінічній практиці застосування доксазозину не зареєстровано жодних ознак взаємодії з тіазидними діуретиками, фуросемідом, (З-адре-ноблокаторами, нестероїдними протизапальними препаратами, антибіотиками, оральними гіпоглікемічними, урикозуричними засобами та антикоагулянтами.

Особенности применения
Дотримуйтесь дозування, призначеного лікарем, і не припиняйте лікування раніше визначеного терміну. Можлива постуральна гіпотензія, особливо на початку лікування, цього ефекту можна уникнути, починаючи лікування з найменшої дози, збільшуючи останню протягом перших 1-2 тижнів лікування. Цей ефект не залежить від ступеня гіпертензії, він обмежений і не виникає повторно у більшості пацієнтів після початку лікування або під час послідовного титрування дози. На початку лікування доксазозином можливі запаморочення та слабкість. Печінкова недостатність Слід дотримуватись обережності при призначенні доксазозину (так само, як і інших препаратів, що повністю піддаються біотрансформації у печінці) хворим з порушенням функції печінки. Застосування для лікування пацієнтів з нирковою недостатністю :Оскільки у пацієнтів з нирковою недостатністю фармакокінетика доксазозину не змінюється, а сам препарат не призводить до загострення ниркової недостатності, рекомендується застосування звичайних доз. Застосування для лікування пацієнтів похилого віку: Рекомендується звичайна доза для дорослих. Проте можлива підвищена чутливість до зниження артеріального тиску. Застосування для лікування дітей: Безпека та ефективність доксазозину при лікуванні дітей не вивчались. Вагітність і лактація: Застосовувати препарат для лікування вагітних і жінок, які годують груддю можна лише тоді, коли потенційна користь перевищує можливий ризик. Здатність керувати автомобілем і користуватися технікою Здатність керувати автомобілем і механізмами може погіршитись, особливо на початку лікування доксазозином.

Условия и сроки хранения
Термін придатності: З роки. Не використовуйте препарат після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці. Препарат зберігають при температурі до 25°С, в захищеному від світла місці. Зберігати у недоступному для дітей місці!

Упаковка
По 10 таблеток у блістері; 1 або 3 блістери у картонній коробці.

Производитель и его адрес
Канада.

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.