4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Неотон пор.д/п р-ра д/инф.1г фл.№1 с раств.50мл фл.№1

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
Неотон
(Neoton)

Торговое название
НЕОТОН

Международное название
Міжнародна непатентована назва: Fosfocreatine

Латинское название
NEOTON

Общая характеристика
Загальна характеристика:
міжнародна та хімічна назва: fosfocreatine;
основні фізико-хімічні властивості: ліофілізована суха речовина для інфузії у вигляді порошку білого кольору;
склад: 1 флакон містить натрієву сіль фосфокреатину 1 г;
допоміжні речовини: розчинник - вода для ін'єкцій.

Форма выпуска
Порошок ліофілізований для інфузій по 1 г у флаконах № 1, № 4 у комплекті з розчинником по 50 мл у флаконах № 1 та системою для внутрішньовенних інфузій № 1

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група. Інші кардіологічні препарати. Кардіопротектор. Код АТС СО1Е В06.

Фармакологические свойства
Фармакологічні властивості.
Фармакодинаміка. Неотон за хімічною структурою аналогічний природному фосфокреатину. Препарат покращує метаболізм і зберігає енергетичний потенціал і структуру м'язових клітин серця і скелетної мускулатури. Неотон ефективно гальмує процеси деградації клітинних мембран серцевого та скелетних м'язів при їх гіпоксії, ішемії та реперфузії, а також при алергічному ушкодженні. Неотон стабілізує саркоплазматичну мембрану ішемізованих кардіоміоцитів, попереджує енергетичний дефіцит міокарда, сприяє підтриманню скорочувальної активності міокарда при ішемії та прискорює відновлення скорочувальної функції серцевого м'язу після реперфузії; попереджує розвиток гіпоксичної контрактури міокарда. За рахунок пригнічення тромбогенезу і збереження структури і функції ендотелію судин покращує мікроциркуляцію, що сприяє зменшенню розмірів зони ішемії і некрозу тканин. Введення Неотону сприяє збереженню фізіологічної функції клітин провідної системи ішемізованого міокарда, зменшує ектопічну активність шлуночків серця.
Фармакокінетика. При одноразовій внутрішньовенній інфузії Неотону максимальна концентрація препарату в плазмі крові спостерігається на 3 - 5 хв після введення.
Неотон специфічно накопичується в тканинах серця, мозку і скелетних м'язах – в клітинах, в яких вже на перших хвилинах ішемії виникає дефіцит фосфокреатину. Виведення препарату з крові є двофазовим, період напіввиведення в першій фазі дорівнює 5 хв, в другій - 50 хв. В тканинах печінки і легень накопичення фосфокреатину незначне. Ефект від внутрішньовенної інфузії Неотону зберігається протягом 4 - 5 год після виведення препарату із плазми крові. Препарат виводиться нирками.

Показания к применению
Показання для застосування. У складі комплексної терапії: гострий інфаркт міокарда; гостра і хронічна серцева недостатність; інтраопераційна ішемія міокарда; синдром Лериша і інтраопераційна ішемія кінцівок; гостре порушення мозкового кровообігу, енцефалопатії; метаболічні порушення міокарда в умовах гіпоксії: міокардіосклероз, старече серце, кардіоміопатія в результаті гіпертензії, хронічна ішемічна кардіоміопатія; профілактика розвитку синдрому фізичного перенапруження і покращання адаптації до екстремальних фізичних навантажень.

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози. При гострому інфаркті міокарда в першу добу Неотон вводять 2 - 4 г внутрішньовенно струминно з подальшою крапельною інфузією 8 - 16 г в 200 мл води для ін'єкцій, фізіологічного розчину або 5% розчину глюкози протягом 2 год. На другу добу: по 2 - 4 г внутрішньовенно крапельно 2 рази на добу. На третю добу: по 2 г внутрішньовенно крапельно 2 рази на добу.
При необхідності курс інфузії препарату по 2 г 2 рази на добу можна проводити протягом 6 днів. Найкращі результати лікування реєструвались у хворих, яким перше введення препарату здійснювали не пізніше, ніж через 6 - 8 год від появи клінічних проявів захворювання.
При хронічній серцевій недостатності вводять внутрішньовенно крапельно по 1 - 2 г 2 рази на добу протягом 10 - 14 днів.
При інтраопераційній ішемії міокарда препарат вводять у складі звичайного кардіоплегічного розчину в кількості 3 г на 1 л. Неотон додають до складу розчину безпосередньо перед введенням. Рекомендується проведення курсу інфузії препарату по 2 г 2 рази на добу протягом 3 - 5 днів перед операцією та протягом 1 - 2 днів після неї.
При метаболічних порушеннях міокарда і в умовах гіпоксії препарат вводять внутрішньовенно 1 - 2 г на добу у вигляді болюсної ін'єкції або крапельної інфузії.
При небезпеці розвитку інтраопераційної ішемії кінцівок, рекомендується внутрішньовенно струминно ввести 2 - 4 г препарату до операції з наступною інфузією 8 - 10 г протягом операції та періоду реперфузії.
При гіпоксичних, ішемічних, травматичних і токсичних ураженнях центральної нервової системи можлива інфузія препарату в дозі 120 мг/ кг маси тіла хворого на добу.

Побочные эффекты
Побічна дія. В окремих випадках можливе помірне і короткочасне зниження артеріального тиску при швидкій внутрішньовенній ін'єкції у дозі, яка перевищує 1 г. Іноді - алергічні реакції.

Противопоказания
Протипоказання. Індивідуальна підвищена чутливість до препарату. Препарат у високих дозах (5 - 10 г на добу) протипоказаний хворим з нирковою недостатністю.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами. При застосуванні в складі комплексної терапії Неотон сприяє підвищенню ефективності антиаритмічних, антиангінальних препаратів, а також препаратів, які позитивно впливають на скорочувальну функцію міокарда. Феномен несумісності відсутній.

Передозировка
Передозування. Про випадки передозування препарату не повідомлялося. У випадку короткочасного зниження артеріального тиску рекомендовано застосування препаратів, які підвищують судинний тонус.

Особенности применения
Особливості застосування. Препарат слід вводити в максимально короткі терміни з моменту появи ознак ішемії, що забезпечує сприятливий прогноз лікування.

Условия и сроки хранения
Умови та термін зберігання. Зберігати при кімнатній температурі (не вище 30°С) в місцях, недоступних для дітей. Термін зберігання - 3 роки.

Упаковка
Порошок ліофілізований для інфузій по 1 г у флаконах № 1, № 4 у комплекті з розчинником по 50 мл у флаконах № 1 та системою для внутрішньовенних інфузій № 1

Производитель и его адрес
Виробник, країна: "Alfa Wassermann S.p.A.", Італія

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.