4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Железа сахарат-Железное вино р-р д/перор.прим.100г фл.

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
ЗАЛІЗА САХАРАТ – ЗАЛІЗНЕ ВИНО

Торговое название
ЗАЛІЗА САХАРАТ-ЗАЛІЗНЕ ВИНО

Международное название
Міжнародна непатентована назва:
Saccharated iron oxide

Латинское название
FERRI SACCHARATI SOLUTIO

Общая характеристика
Склад лікарського засобу:
діюча речовина:
100 г розчину містять заліза оксиду сахарату – 7,39 г;
допоміжні речовини:
цукор-рафінад, ванілін, етанол 96 %, вода очищена. 1 г містить 0,098 г етанолу (9,8 %).

Форма выпуска
Форма випуску:
Розчин для перорального застосування по 100 г у флаконах

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група.
Препарати тривалентного заліза.
КОД АТС В0ЗА В02.

Фармакологические свойства
Заліза сахарат – залізне вино – протианемічний засіб, що містить тривалентне залізо. Заліза сахарат відносно стабільний і мало виділяє заліза у вигляді вільних іонів.
Тривалентне залізо є важливим компонентом раціону людини, необхідний для синтезу гемоглобіну, міоглобіну, дихальних ферментів. Зазвичай протягом доби людина з фекаліями і сечею втрачає від 1 мг до 2 мг заліза, що поповнюється з продуктами харчування. При збалансованому щодо заліза харчуванні дефіцит заліза не розвивається. При підвищеній втраті заліза або при патологіях, які супроводжуються порушенням його всмоктування у верхніх відділах тонкого кишечнику, розвивається дефіцит заліза, що може виявитись у вигляді залізодефіцитної анемії. Часто сприяють розвитку залізодефіцитної анемії менструації в жінок, що супроводжуються великими втратами крові. Застосування препарату Заліза сахарат – залізне вино сприяє зниженню дефіциту заліза в організмі при залізодефіцитній анемії.
Після перорального прийому препарату всмоктування комплексу заліза відбувається у дванадцятипалій кишці і у верхніх відділах тонкого кишечнику. Його абсорбція не знижується в результаті взаємодії з компонентами їжі. Потрапивши у системний кровотік, залізо із сироватки крові переходить у тканини, що здатні його депонувати. Зокрема у вигляді комплексу з феритином депонується в печінці. Пізніше у кістковому мозку воно включається до складу гемоглобіну. У складі гемоглобіну залізо знаходиться в двовалентному вигляді, але саме тривалентне залізо стимулює утворення глобіну, що сприяє збільшенню гемоглобіну крові.
Механізм всмоктування тривалентного заліза активний, залежить від рівня дефіциту заліза в організмі і здійснюється таким чином, що в тонкому кишечнику не всмоктується заліза більше за фізіологічну норму.
Залізо виводиться з організму з фекаліями і сечею, в основному у вигляді продуктів обміну гемоглобіну.

Показания к применению
Показання для застосування.
Профілактика і лікування залізодефіцитних станів різної етіології. Профілактика дефіциту заліза у дітей, жінок репродуктивного віку (особливо у період вагітності). Профілактика залізодефіцитної анемії у дорослих, які знаходяться на вегетаріанській дієті, в осіб літнього віку. Лікування залізодефіцитних анемій.

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози.
Дорослим, а також вагітним жінкам і дітям з 12 років препарат Заліза сахарат – залізне вино призначають внутрішньо по 1 столовій ложці в 0,5 склянки води три рази на день після їди. Розчин бажано всмоктувати через трубочку, щоб уникнути потемніння зубів після прийому препарату рот бажано прополоскати. Періодично, один раз у кілька тижнів, проводять аналіз крові і визначають рівень гемоглобіну. При нормалізації показника гемоглобіну прийом препарату припиняють.

Побочные эффекты
Побічні ефекти.
Побічні ефекти у більшості випадків слабко виражені і одразу зникають після припинення прийому препарату. Дуже рідко спостерігаються шлунково-кишкові розлади, такі як відчуття важкості і переповнення шлунка, відчуття переповнення в епігастральній ділянці. Можливе темне забарвлення калу, зумовлене прийомом препарату і не має клінічного значення. Рідко – нудота, запор, діарея, гіперемія обличчя, відчуття жару, металевий присмак у роті, головний біль. В осіб з підвищеною чутливістю можливі алергічні реакції.

Противопоказания
Протипоказання.
Підвищена чутливість до препарату чи до його компонентів. Анемії, не пов’язані з дефіцитом заліза, таласемії. Надлишок заліза в організмі: гемосидероз, гемохроматоз. Анемії, спричинені отруєнням свинцем, сидеробластна анемія.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій.
Ефективність препарату підвищується при одночасному застосуванні препаратів фолієвої кислоти, вітаміну В12. Одночасне застосування з алопуринолом може спричинити накопичення заліза в печінці. Одночасне застосування з препаратами тетрацикліну знижує ефективність останніх. Ефективність препарату знижується при одночасному застосуванні з холестираміном. Бажано не застосовувати одночасно з пероральними препаратами токоферолу, щоб уникнути зниження активності останнього.

Передозировка
Передозування.
Практично малоймовірне, оскільки усмоктування заліза з препарату відбувається шляхом активного транспорту, причому рівень усмоктування залежить від рівня дефіциту заліза в організмі і вище за фізіологічну норму неможливе. Надлишок препарату, що не всмоктався, виводиться з організму з фекаліями. Не виключена ймовірність подразнення слизових оболонок шлунково-кишкового тракту надлишком препарату, що не всмоктався. Для усунення такого явища можливе призначення слизових відварів або цитопротекторних гелів. У випадку передозування рекомендується використовувати симптоматичні засоби.

Особенности применения
Особливі застереження.
Застосування у період вагітності або годування груддю.
Немає даних про небажаний вплив препарату на матір та плід під час вагітності.
При призначенні препарату жінкам, які годують груддю, слід врахувати, що залізо потрапляє в грудне молоко і знаходиться там у вигляді комплексу з лактоферином. Тому якщо в дитини немає дефіциту заліза, бажано застосування препарату тимчасово припинити.
Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами.
Не виявлена.
Діти.
Застосовують дітям старше 12 років.

Условия и сроки хранения
Термін придатності. 3 роки.
Не застосовувати препарат після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.
Умови зберігання. Зберігати у захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі не вище 15 °С.

Условия отпуска
Умови відпуску:
без рецепта

Упаковка
Упаковка.
По 100 г у флаконах або банках.

Производитель и его адрес
Виробник, країна:
ВАТ "Біолік", м. Ладижин, Вінницька обл., Україна

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.