4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Солкосерил р-р д/ин.амп.2мл №25 (Валеант)

***
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказом Міністерства охорони
здоров'я України
від 21.05.2010 № 425
Сертифікат про державну реєстрацію
№ 284/09-300200000 від 12.03.2009 р.


ІНСТРУКЦІЯ
ПРО ЗАСТОСУВАННЯ МЕДИЧНОГО ІМУНОБІОЛОГІЧНОГО ПРЕПАРАТУ
СОЛКОСЕРИЛ

Торговое название
СОЛКОСЕРИЛ

Общая характеристика
Загальна характеристика:
основні фізико-хімічні властивості:
прозора рідина світло-жовтого або жовтуватого кольору, з характерним запахом солкосерилу; Склад:
діюча речовина: солкосерил - депротеїнізований гемодериват з крові молочних телят (Bos Taurus), стандартизований хіміччно і біологічно, в перерахунку на суху речовину - 42,5 мг;
допоможні речовини: вода для ін'єкцій;

Форма выпуска
Форма випуску.
Розчин для ін'єкцій.

Фармгруппа
Код АТС А16АХ10**

Фармакологические свойства
Імунобіологічні і біологічні властивості.
Фармакодинаміка.
Препарат - це депротеїнізований гемодериват крові молочних телят, отриманий шляхом діалізу та ультрафільтрації, містить широкий спектр природних низькомолекулярних речовин з молекулярною масою 5000 Да, і лише деякі з них описані хімічно та фармакологічно. У тестах in vitro, також під час доклінічних і клінічних досліджень було виявлено, що засіб:

  • прискорює регенерацію тканин;
  • підтримує і відновлює енергетичний метаболізм та окисне фосфорилювання, забезпечуєвисокоенергетичними фосфатами клітини, які знаходяться в умовах дефіциту живлення;
  • підвищує утилізацію кисню n vitro і стимулює транспорт глюкози у клітини, які знаходяться в умовах гіпоксії та метаболічно виснаженому стані;
  • прискорює репаративні та регенеративні процеси в ушкоджених тканинах;
  • підвищує синтез колагену;
  • стимулює проліферацію та міграцію клітин.
    Таким чином, препарат захищає тканини, які знаходяться у стані гіпоксії та дефіциту живлення, сприяє регенерації тканин, прискорює та поліпшує загоєння ран.

    Фармакокинетика
    Фармакокінетика.
    Абсорбція, розподіл та елімінація активного компонента препарату - депротеїнізованого стандартизованого деривату та ультрафільтрату з крові телят ( подібно до фармакокінетики інших біологічно стандартизованих препаратів) не можуть бути вивчені звичайнимифармакокінетичними методами, оскільки він містить низько молекулярні компоненти плазми та формених елементів крові, які в нормі присутні в організмі людей і тварин.
    у процесі вивчення фармакокінетики було виявлено, що препарат починає діяти через 20 хвилин ( 10-30 хвилин) і зберігає ефект протягом 3 годин після ін'єкції. Безпечність препарату підтверджуть токсикологічні тести, які включають системне застосування.

    Показания к применению
    Показання для застосування.
    Оклюзивне захворювання периферичних артерій (РАОD) (стадії ІІІ-ІV за Fontaine) у пацієнтів з протипоказаннями або непереносимістю інших вазоактивних лікарських засобів, хронічна венозна недостатність з стійкими до терапевтичної дії виразками ніг.

    Способ применения и дозы
    Дози і спосіб застосування.
    Розчин для ін'єкцій Солкосерил рекомендується застосовувати у розведенні не менше, ніж 1:1 з фізіологічним розчином або розчином глюкози. Розчин для ін'єкцій солкосерил слід вводити повільно у вигляді внутрішньовенних ін'єкцій або інфузій.
    Для ін'єкцій розчин слід вводити протягом 2-х хвилин для того, щоб знизити можливість швидкого введення калія.
    Для інфузій, якщо загальний об'єм розчину перевищує 100 мл, загальний введений об'єм і швидкість інфузії залежать від гемодинамічного статуса пацієнта.
    Солкосерил не слід розводити у розчинах для інфузій, які містять калій.
    Рекомендоване наступне дозування:

  • оклюзивне захворювання переферичних артерій (РАОD) (стадії ІІІ- ІV за Fontaine): 850 мг Солкосерилу (що дорівнює 20 мл нерозведеного розчину) кожний день внутрішньовенно. Зазвичай тривалість застосування становить до 4-х тижнів і залежить від клінічної картини.
  • хронічна венозна недостатність з стійкими трофічними виразками ніг: 425 мг солкосерилу ( що дорівнює 10 мл нерозведеного розчину) внутрішньовенно крапельно 3 рази на тиждень. Зазвичай застосування триває 4 тижні і залежить від перебігу захворювання.
    При підтримуючому лікуванні набряків призначається застосування компресійних пов'язок.

    Побочные эффекты
    Побічна дія.
    Дуже рідко (менше 0,1%) можуть розвинутись алергічні реакції або анафілактичні реакції, обумовлені, можливо, імуноглобуліном Е (ІgЕ). У цьому випадку слід припинити лікування Солкосерилом і провести відповідне лікування.

    Противопоказания
    Протипоказання.
    Підвищена чутливість до компонентів препарату (а саме слідових кількостей: метилпарагідроксибензоату, пропілпарагідроксибензоату, етилпарагидроксибензоату та парагідроксибензойної кислоти (Е218, Е214, Е210 і Е216), які виникають в прцесі виробництва Солкосерилу, а також з алергією на молоко.

    Взаимодействие с другими лекарственными средствами
    Взаємодія з іншими лікарськими засобами.
    Солкосерил не змішують в одному флаконі або шприці з розчинами інших лікарських засобів, а саме з фітоекстрактами, екстрактами Гінко білоба. Препарат сумісний з ізотонічним розчином натрію, розчином глюкози.
    Не застосовувати з розчинами, які можуть підвищувати рівень калію у крові, наприклад, препаратами калію, АПФ-інгібіторами або калій-зберігаючими діуретиками.

    Особенности применения
    Особливості застосування.
    Для зниження ризика алергічних реакцій у пацієнтів з невідомою алергією рекомендується перед початком інфузіонної терапії підшкірно ввести 0,5 мл пробного розчина Солкосерилу. Не слід застосовувати змішаних інфузій та комбінованого лікування, наприклад разом з тебоніном (екстрактами Гінко білоба).
    Як діалізат крові телят Солкосерил містить калій. У звязку з цим, він має такі ж заходи застереження, як і препарати,що містять калій. Необхідно бути обережним при застосуванні Солкосерилу пацієнтам з гіперкаліємією, нирковою недостатністю, порушенням серцевого ритму, гострому інфаркті міокарда або іншими станами, які потребують прийому препаратів, що підвищують рівень калію у крові.
    Застосування у період вагітності або годування груддю.
    Контрольованні дослідження з цього приводу на тваринах не виявили ризику для плоду, але на вагітних долідження не проводилися. У зв'язку з цим без крайньої необхідності не слід застосовувати його вагітним.
    данних з використання Солкосерила у період годування груддю відсутні. Якщо лікування необхідне у період годування груддю, годування слід припинити.
    Вплив на здатність керувати автотранспортом та роботу з іншими механізмами.
    Контрольовані дослідження не проводились.

    Условия и сроки хранения
    Умови зберігання.
    Зберігати при температурі не вище 25 С у недоступному для дітей місці.
    Термін придатності 5 років.

    Условия отпуска
    Умови відпуску.
    За рецептом.

    Упаковка
    Пакування
    Ампули по 2 мл № 25 та по 5 мл № 5 у картонній коробці.

    © 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.