4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Аскорбиновая к-та с сахаром табл.0,025 3г №10

Торговое название
КИСЛОТА АСКОРБИНОВАЯ (ВИТАМИН С) С САХАРОМ

Международное название
Ascorbic acid; g-лактон 2,3,-дегидро-L-гулоновой кислоты;

Латинское название
ACIDUM ASCORBINICUM CUM

Общая характеристика
таблетки белого цвета, кисловато-сладкого вкуса с привкусом пищевых ароматических эссенций; Склад лікарського засобу: діюча речовина: кислота аскорбінова; 1 таблетка містить кислоти аскорбінової (вітаміну С) (у перерахунку на 100% речовину) 25 мг (0,025 г); допоміжні речовини: цукор, глюкоза, крохмаль картопляний, кальцію стеарат або кислота стеаринова, ароматизатор харчовий.

Форма выпуска
Таблетки

Фармгруппа
Препарати аскорбінової кислоти (вітамін С).

Фармакологические свойства
Аскорбінова кислота бере участь в окисно-відновних реакціях, метаболізмі вуглеводів, тирозину, заліза, перетворенні фолієвої кислоти на фолінієву, зсі-данні крові, утворенні стероїдних гормонів, колагену та проколагену, регенерації тканин, ре-гуляції проникності капілярів, синтезі ліпідів та білків, процесах клітинного дихання. Вітамін С сприяє підвищенню опірності організму до інфекцій та несприятливого впливу зо-внішнього середовища, поліпшує загальне самопочуття, апетит, сприяє нормалізації сну, збі-льшує ефективність дії різноманітних терапевтичних заходів. Аскорбінова кислота має антиоксидантні та радіопротекторні властивості, зменшує гемора-гічні прояви променевої хвороби та стимулює кровотворення. Цукор та глюкоза, що входять до складу препарату, є джерелом енергії для організму.

Фармакокинетика
Препарат добре всмоктується в травному тракті, з течією крові розноситься в усі органи і тканини; продукти його обміну та надлишок кислоти аскорбінової в організмі виводяться із сечею.

Показания к применению
Кислоту аскорбінову (вітамін С) з цукром приймають для профілактики і ліку-вання гіпо- і авітамінозу вітаміну С унаслідок недостатнього його надходження з їжею, для задоволення підвищеної потреби організму у вітаміні С у період росту, вагітності та лактації; при напружених фізичних і розумових навантаженнях, перевтомі, стресових станах, у період гострих респіраторних та інфекційних захворювань, при різних інтоксикаціях, геморагічних діатезах, захворюваннях сполучної тканини (ревматоїдний артрит), кровотечах (носові, леге-неві, маткові); променевій хворобі, гепатиті, холециститі, хворобі Аддисона, при пораненнях м’яких тканин та інфікованих ранах, що повільно загоюються, переломах кісток. У зимовий період для профілактики розвитку інфекційних захворювань.

Способ применения и дозы
Препарат приймають внутрішньо після їди. З метою профілактики (у зимово-весняний період або при неповноцінному харчуванні) ді-тям від 4 до 10 років призначають по 1 таблетці (25 мг) 2 рази на добу, від 11 до 14 років по 1 таблетці (25 мг) 3 рази на добу, дорослим по 2–4 таблетки (50–100 мг) на добу. Вагітним жінкам, після пологів та при низькому рівні вітаміну С у молоці матері для профі-лактики призначають по 1 таблетці (25 мг) 4 рази на добу. Курс визначається індивідуально. Лікувальні дози для дорослих становлять 4–8 таблеток (100–200 мг) на добу, які розподіля-ють на 3–5 прийомів, для дітей 2–4 таблетки (50–100 мг) за 2–3 прийоми на добу. Курс лікування залежить від характеру та перебігу захворювання.

Побочные эффекты
В окремих випадках можливі алергічні реакції на компоненти препарату, головний біль, відчуття жару, диспептичні розлади (спазми шлунка, нудота, блювання), при тривалому застосуванні великих доз – підвищення збудження, АТ, порушення сну. У випадку виникнення побічної дії необхідно припинити прийом препарату та звернутися до лікаря.

Противопоказания
Підвищена чутливість до препарату, тромбози та тромбофлебіти, цукровий діабет, дитячий вік до 4 років.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Препарат зменшує токсичність сульфаніламідних препаратів, знижує дію гепарину та непря-мих антикоагулянтів, сприяє засвоєнню заліза, підвищує всмоктування пеніциліну, посилює ефект побічної дії саліцилатів (ризик виникнення кристалурії). Використання пероральних контрацептивів, глюкокортикостероїдів, хлориду кальцію, пре-паратів хінолонового ряду знижують рівень вітаміну С в організмі. Сумісний прийом вітаміну С і дефероксаміну підвищує тканинну токсичність заліза, особли-во в серцевому м’язі, що може призвести до декомпенсації системи кровообігу. Його можна приймати через 2 години після ін’єкції дефероксаміну.

Особенности применения
Перед початком лікування порадьтеся з лікарем! При прийомі великих доз вітаміну С треба стежити за функцією нирок та за рівнем артеріа-льного тиску, а також за функцією підшлункової залози. Не слід призначати великі дози препарату хворим з підвищеним зсіданням крові. При прийомі великих доз препарату треба стежити за функцією нирок та за рівнем артеріа-льного тиску, а також за функцією підшлункової залози. Не слід призначати великі дози препарату хворим з підвищеним зсіданням крові. Одночасне використання препарату з лужним питтям (мінеральні води та ін.) зменшує всмо-ктування вітаміну С. Також всмоктування кислоти аскорбінової може порушуватися при ки-шкових дискінезіях, ентеритах та ахілії. Кислота аскорбінова може впливати на результати різних лабораторних досліджень, напри-клад, при визначенні вмісту в крові глюкози, білірубіну, активності трансаміназ, лактатдегі-дрогенази тощо.

Условия и сроки хранения
Термін придатності. 1 рік. Препарат не можна вживати після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці. Умови зберігання. У сухому місці при температурі не вище 25 ?С. Зберігати в недоступному для дітей місці!

Упаковка
По 10 таблеток в етикетці.

Производитель и его адрес
КВЗ украина

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.