4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Магникум табл.№50(КВЗ)

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
МАГНІКУМ

Торговое название
МАГНІКУМ

Латинское название
MagniCUM

Общая характеристика
Загальна характеристика:
основні фізико-хімічні властивості:
таблетки довгастої форми з двоопуклою поверхнею, вкриті плівковою оболонкою білого або майже білого кольору;
склад:
1 таблетка містить
магнію лактату дигідрату, що еквівалентно магнію 0,470 г (470 мг), 0,048 г (48 мг),
піридоксину гідрохлориду 0,005 г (5 мг);
допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна, полівініловий спирт, цукор, аеросил, тальк, магнію стеарат, порошкова суміш для плівкового кишковорозчинного покриття Acryl-EZE White.

Форма выпуска
Форма випуску:
Таблетки, вкриті плівковою оболонкою, кишковорозчинні № 50

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група.
Комплекс вітамінів групи В з мінералами.
Код АТС А11EC.

Фармакологические свойства
Фармакологічні властивості.
Комбінований препарат, містить магній і вітамін В6. Фармакодинаміка. Магній — незамінна складова частина ферментативних АТФ-залежних біохімічних реакцій; він бере участь в метаболізмі вуглеводів, білків і жирів, а також в окисно-відновних реакціях. Магній активує гліколітичні ферменти, ферменти клітинного окиснення, ферменти синтезу нуклеїнових кислот; він також відіграє важливу роль в процесах скорочення міокарда; є стабілізатором фібриногену і необхідний для функції тромбоцитів. Дефіцит магнію є одним з патогенетичних механізмів в розвитку артеріальної гіпертензії (АГ), спазму судин, неопластичних захворювань і сечокам'яної хвороби. Магній відіграє провідну роль в процесах нервово-м'язового збудження.
Піридоксин бере участь головним чином в метаболізмі амінокислот, у вигляді піридоксаль-фосфату входить до складу ферментів, що каталізують декарбоксилювання і переамінування, а також в метаболізмі вуглеводів і жирів. Сприяє трансмембранному транспорту амінокислот, необхідний для активації фосфорилази, утворення нейромедіаторів, ГАМК, гліцину, серотоніну. Бере участь в обміні вітаміну В12, фолієвої кислоти, синтезі порфіринів, ненасичених жирних кислот. Активує метаболічні процеси в міокарді, особливо при гіпоксії, виявляє нейротропну, гемопоетичну, кардіотропну і гепатотропну дію.
При застосуванні комбінації магнію та піридоксину відзначається синергізм у прояві фармакологічної активності. Магнікум – оптимальна комбінація магнію і вітаміну В6, яка швидко усуває дефіцит магнію в організмі. Вітамін В6 сприяє швидшому засвоєнню магнію в кишковому тракті, проникненню та утриманню магнію в клітинах.

Фармакокинетика
Фармакокінетика.
Комбіноване застосування магнію і піридоксину збільшує швидкість абсорбції магнію в кишечнику, покращує його трансмембранне проникнення в клітини внаслідок утворення хелатного комплексу вітамін В6—магній—амінокислота, підвищує концентрацію магнію в плазмі крові і еритроцитах, а також знижує його екскрецію з сечею.

Показания к применению
Показання для застосування.
Лікування дефіциту магнію в організмі:
при хронічній фізичній і розумовій втомі, дратівливості, стресі, депресії, розладах сну, головному болю, міалгії, інтенсивних фізичних і розумових навантаженнях, в періоди інтенсивного росту у дітей, в період вагітності, а також у людей літнього віку, особливо за наявності застійної серцевої недостатності або артеріальної гіпертензії (АГ), хворим на цукровий діабет. У комплексному лікуванні серцево-судинних захворювань, таких як артеріальна гіпертензія (АГ), застійна серцева недостатність, аритмія, недавно перенесений інфаркт міокарда, підвищений ризик розвитку аритмії, прогресуючий атеросклероз і стенокардія, остеопороз.

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози.
Дорослим призначають по 1–2 таблетки 3 рази на добу.
Дітям у віці від 6 років призначають по 1 таблетці 3 рази на добу.
Таблетку слід запивати склянкою води.
Курс лікування залежить від характеру та перебігу захворювання.

Побочные эффекты
Побічна дія.
Дуже рідко – розлади з боку шлунково-кишкового тракту (біль у животі, запор, діарея, нудота, блювання), алергічні реакції (шкірний висип).

Противопоказания
Протипоказання.
Підвищена чутливість до компонентів препарату, виражена ниркова недостатність (кліренс креатиніну менше 30 мл/хв.), фенілкетонурія, гіпермагніємія, AV-блокада, тяжка міастенія, дитячий вік до 6 років.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з лікарськими засобами.
Одночасне застосування препаратів, що містять фосфати і солі кальцію, може значно зменшувати всмоктування магнію в шлунково-кишковому тракті. Препарати магнію знижують всмоктування тетрацикліну, рекомендується робити інтервал в 3 години перед застосуванням Магнікуму.
Магній послаблює дію пероральних тромболітичних засобів, зменшує засвоєння заліза. Вітамін В6 пригнічує активність ліводопи.

Передозировка
Передозування.
Симптоми:
нудота, блювання, артеріальна гіпотензія, м'язова слабкість, утруднення дихання, аритмія, біль в кінцівках, зниження сухожильних рефлексів.
Лікування:
регідратація, форсований діурез. При нирковій недостатності необхідний гемодіаліз або перитонеальний діаліз. Симптоматична терапія.

Особенности применения
Особливості застосування.
При помірній нирковій недостатності необхідно вживати заходи щодо попередження виникнення гіпермагніємії (регулярно контролювати вміст магнію у сироватці крові і уникати тривалого застосування препарату у високих дозах).
Якщо після одного місяця лікування не відзначають поліпшення стану, препарат слід відмінити. В період вагітності слід призначати Магнікум в тому випадку, якщо на думку лікаря користь від застосування перевищує потенційний ризик для плоду.
На час лікування припиняють годування груддю.
У разі супутнього дефіциту кальцію, дефіцит магнію повинен бути усунений до початку введення додаткового прийому кальцію.
Препарат не впливає на здатність керувати автотранспортними засобами і роботу з потенційно небезпечними механізмами.

Условия и сроки хранения
Умови відпуску:
без рецепта

Условия отпуска
Умови та термін зберігання.
Зберігати у захищеному від світла місці при температурі не вище 25 ?С. Зберігати в недоступному для дітей місці!
Термін придатності – 2 роки.

Производитель и его адрес
Виробник, країна:
ЗАТ "Київський вітамінний завод", м.Київ, Україна

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.