4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Нейромультивит табл.п/о №20

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
НЕЙРОМУЛЬТИВІТ

Торговое название
НЕЙРОМУЛЬТИВІТ

Латинское название
Neuromultivit

Общая характеристика
Загальна характеристика:
основні фізико-хімічні властивості:
білі або майже білі, круглі, двоопуклі таблетки, вкриті плівковою оболонкою;
склад:
1 таблетка містить вітаміну В1 (тіаміну гідрохлориду) 100 мг; вітаміну В6 (піридоксину гідрохлорид) 200 мг; вітаміну В12 (ціанокобаламіну) 0,2 мг;
допомiжнi речовини:
мікрокристалічна целюлоза, магнію стеарат, повідон, макрогол 6000, титану діоксид, тальк, гіпромелоза, поліакрилат дисперсний 30%.

Форма выпуска
Форма випуску:
Таблетки, вкриті плівковою оболонкою, № 20

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група.
Вітамін В1 у комбінації з вітаміном В6 та/або В12.
Код АТС A11DB.

Фармакологические свойства
Фармакологічні властивості.
Фармакодинаміка.
Комбінований препарат, що містить вітаміни групи В.
Тіамін (вітамін В1) в організмі людини внаслідок процесів фосфорилювання перетворюється в кокарбоксилазу, яка є коферментом багатьох ферментних реакцій. Тіамін відіграє важливу роль у реакціях вуглеводного, білкового і жирового обміну. Активно бере участь у процесах проведення нервового збудження у синапсах.
Піридоксин (вітамін В6) необхідний для нормального функціонування центральної і периферичної нервової системи. В фосфореляційній формі є коферментом у метаболізмі амінокислот (декарбоксилування, переамінування та ін.). Виступає в якості коферменту найважливіших ферментів, що діють у нервових тканинах. Бере участь у біосинтезі нейромедіаторів: допаміну, норадреналіну, адреналіну, серотоніну, гістаміну і ГАМК.
Ціанокобаламін (вітамін В12) необхідний для нормального кровотворення і дозрівання еритроцитів, а також бере участь у низці біохімічних реакцій, що забезпечують життєдіяльність організму - в перенесенні метильних груп, у синтезі нуклеїнових кислот, білка, в обміні амінокислот, вуглеводів, ліпідів. Має вплив на процеси в нервовій системі (синтез РНК, ДНК, мієліну і ліпідний склад цереброзидів і фосфоліпідів). Коферментні форми ціанокобаламіну – метилкобаламін і аденозилкобаламін необхідні для реплікації і росту клітин.

Фармакокинетика
Фармакокінетика.
Фармакокінетика препарату не досліджувалась.

Показания к применению
Показання для застосування.
У складі комплексної терапії неврологічних захворювань, таких як:
- поліневропатії різної етіології (у тому числі діабетична, алкогольна);
- неврити і невралгії;
- корінцевий синдром, спричинений дегенеративними ураженнями хребта;
- ішіас;
- люмбаго;
- плексити;
- міжреберна невралгія;
- невралгія трійчастого нерву;
- парез лицьового нерва.

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози.
Препарат слід призначати по 1 таблетці 1-2 рази на добу. Тривалість лікування та доза препарату визначається індивідуально.
Таблетки слід приймати після їди, не розжовуючи, запиваючи невеликою кількістю рідини.

Побочные эффекты
Побічна дія.
Зазвичай препарат переноситься добре, але в поодиноких випадках можливі такі реакції: нудота, тахікардія, шкірні реакції у вигляді свербежу і кропив`янки.

Противопоказания
Протипоказання.
Не слід призначати препарат при відомій підвищеній чутливості до його компонентів. Не рекомендується призначати препарат дітям до 12 років, вагітним та в період лактації, через відсутність достовірних клінічних даних, що підтверджують безпечність його застосування у вказані періоди.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами.
При одночасному застосуванні Нейромультивіту і леводопи спостерігається зниження протипаркінсонічної ефективності леводопи.
При поєднаному застосуванні препарату і етанолу знижується абсорбція тіаміну, що входить до складу Нейромультивіту (рівень у крові може знизитись АН 30%).
Довготривале лікування протисудомними засобами (фенобарбіталом, фенітоїном, карбамазепіном) на фоні застосування Нейромультивіту може призвести до дефіциту тіаміну.
При одночасному застосуванні Нейромультивіту і колхіцину або бігуанідів спостерігається зниження абсорбції ціанокобаламіну.
Поєднане застосування ізоніазиду, пеніциліну або оральних контрацептивів призводить до зниження ефективності вітаміну В6.

Передозировка
Передозування.
Про передозування препаратом не повідомлялося, але можуть спостерігатися реакції побічної дії. Лікування: симптоматична терапія.

Особенности применения
Особливості застосування.
Не рекомендується застосовувати препарат у високих дозах більше чотирьох тижнів.
Під час терапії препаратом слід утриматись від приймання вітамінних комплексів, що містять вітаміни групи В через ризик їх передозування.

Условия и сроки хранения
Умови та термін зберігання.
Зберігати в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці, при температурі до 25°С.
Термін придатності – 3 роки.

Условия отпуска
Умови відпуску:
без рецепта (р)

Производитель и его адрес
Виробник, країна:
"Lannacher Heilmittel GmbH", Австрія

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.