4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Витаксон® табл.п/о № 60

***
ІНСТРУКЦІЯ
для медичного застосування препарату
ВІТАКСОН®

Торговое название
ВІТАКСОН®

Латинское название
VITAXON

Общая характеристика
Склад лікарського засобу:
діючі речовини: бенфотіамін, піридоксину гідрохлорид;
1 таблетка містить бенфотіаміну 100 мг в перерахуванні на 100 % суху речовину, піридоксину гідрохлориду 100 мг в перерахуванні на 100 % суху речовину;
допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна (101), целюлоза мікрокристалічна (102), крохмаль кукурудзяний, повідон (К 29/32), кальцію стеарат, тальк, кремнію діоксид колоїдний безводний;
плівкова оболонка: Opadry II 85 F 18422: спирт полівініловий, поліетиленгліколь, тальк, титану діоксид (Е 171).

Форма выпуска
Форма випуску:
Таблетки, вкриті плівковою оболонкою, № 30 (10х3), № 60 (10х6)

Фармгруппа
Фармакотерапевтична група. Вітамін В1 в комбінації з вітаміном В6. Код АТС А11D В.

Фармакологические свойства
Нейротропні вітаміни групи В чинять сприятливу дію на перебіг запальних та дегенеративних захворювань нервів і рухового апарату. Вони застосовуються для усунення дефіцитних станів, а у великих дозах мають аналгетичні властивості, сприяють покращанню кровообігу та нормалізують роботу нервової системи і процес кровотворення.
Вітамін В1 є дуже важливою активною речовиною. Бенфотіамін як жиророзчинний дериват вітаміну В1 (тіаміну) фосфорилується в організмі з утворенням біологічно активних тіамінпірувату (ТРР) і тіамінтрифосфату (ТТР).
ТРР як коензим бере участь у важливих процесах вуглеводного обміну. Він є коензимом піруватдекарбоксилази, 2-оксоглютератдегідрогенази та транскетолази. У пентозо-фосфатному циклі ТРР залучається до перенесення альдегідних груп.
Вітамін В6 у своїй фосфорильованій формі (піридоксаль-5’-фосфат, PALP) є коензимом низки ферментів, які взаємодіють у загальному неокисному метаболізмі амінокислот. Через декарбоксилування вони залучаються до утворення фізіологічно активних амінів (наприклад, адреналіну, гістаміну, серотоніну, допаміну, тираміну), через трансамінування – до анаболічних та катаболічних процесів обміну (наприклад, глутамат-оксалоацетаттрансаміназа, глутаматпіруваттрансаміназа, гамма-аміномасляна кислота,
?-кетоглютараттрансаміназа), а також до різних процесів розщеплення і синтезу амінокислот. Вітамін В6 діє на 4 різних ділянках метаболізму триптофану. В межах синтезу гемоглобіну вітамін В6 каталізує утворення ?-аміно-b-кетоадинінової кислоти.
Після перорального прийому бенфотіамін дефосфорилюється до S-бензоїл тіаміну (SBT) за допомогою фосфатаз у кишечнику. SBT є жиророзчинним, тому він має високий ступінь проникності. SBT абсорбується без будь-якої значної трансформації тіаміну.
Вітамін В6 і його похідні більшою частиною швидко всмоктуються у верхньому відділі травного тракту шляхом пасивної дифузії та екскретуються в межах 2-5 годин. У плазмі крові піридоксаль-5-фосфат і піридоксаль зв’язуються з альбуміном. Формою, яка транспортується, є піридоксаль. Для проходження через клітинну мембрану піридоксаль-5-фосфат, зв’язаний з альбуміном, гідролізується лужною фосфатазою у піридоксаль.
На противагу тіаміну, для бенфотіаміну не характерна кінетика насичення. В той час як водорозчинний вітамін В1 абсорбується лише до низького рівня, біологічна доступність бенфотіаміну становить майже 100 %. Крім цього, бенфотіамін затримується в тканинах на більш тривалий період.

Показания к применению
Показання для застосування.
Симптоматична терапія захворювань нервової системи різного походження, в тому числі полінейропатії (діабетична, алкогольна), системні неврологічні захворювання, зумовлені доведеним дефіцитом вітамінів В1, В6.

Способ применения и дозы
Спосіб застосування та дози.
Застосовують внутрішньо, запиваючи достатньою кількістю рідини. Рекомендована доза становить 1 таблетка 3 рази на добу. В тяжких випадках і при гострому болю для швидкого підвищення рівня препарату в крові застосовують лікарську форму Вітаксона® для парентерального введення. В подальшому для продовження лікування рекомендується приймати по 1 таблетці Вітаксона® щоденно.
Тривалість курсу лікування - 1 місяць.

Побочные эффекты
Побічні ефекти.
У рідкісних випадках - шкірні висипання, свербіж, диспептичні явища, шоковий стан.

Противопоказания
Протипоказання.
Підвищена чутливість до компонентів препарату. Дитячий вік.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодій.
Піридоксин несумісний з препаратами, які містять леводопу, оскільки при одночасному застосуванні посилюється периферичне декарбоксилування леводопи і, таким чином, знижується її антипаркінсонічна дія.
Бенфотіамін несумісний з окиснювальними і відновними сполуками: хлоридом ртуті, йодидом, карбонатом, ацетатом, таніновою кислотою, залізо-амоній-цитратом, а також із фенобарбіталом натрію, рибофлавіном, бензилпеніциліном, глюкозою і метабісульфітом, оскільки інактивується в їх присутності. Мідь прискорює розпад бенфотіаміну; крім того, тіамін втрачає свою дію при збільшенні значень рН (більше ніж 3).

Передозировка
Передозування.
При передозуванні відбувається посилення симптомів побічної дії препарату. Невідкладна допомога: промивання шлунка, прийом активованого вугілля, симптоматична терапія.

Особенности применения
Особливі застереження.
Слід з обережністю призначати препарат для лікування пацієнтів з тяжкою та гострою формою декомпенсованої серцевої недостатності. Необхідно враховувати стан хворого. Пацієнти з рідкою спадковістю непереносимості галактози, дефіцитом лактази або з порушенням всмоктування глюкози та галактози не повинні приймати цей лікарський засіб.
Застосування у період вагітності або годування груддю.
Застосовувати препарат в період вагітності або годування груддю слід тільки тоді, коли очікувана користь для матері перевищує потенційний ризик для плода/дитини.
Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами.
Не впливає.
Діти.
Досвіду застосування для лікування дітей немає.

Условия и сроки хранения
Термін придатності. 2 роки.
Не застосовувати препарат після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці.
Умови зберігання.
Зберігати в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 °С.

Условия отпуска
Умови відпуску:
без рецепту

Упаковка
Упаковка.
По 10 таблеток у блістері. По 3 або 6 блістерів, вкладених у пачку.

Производитель и его адрес
Виробник, країна:
ВАТ "Фармак", м. Київ, Україна

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.