4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Аквадетрим витамин D3 р-р д/перор.прим.15000МЕ/мл 10мл фл.

Торговое название
АКВАДЕТРИМ® ВІТАМІН D3

Международное название
CHOLECALCIFEROL

Латинское название
AQUADETRIM Vitamin D3

Общая характеристика
діюча речовина: 1 мл (приблизно 30 крапель) розчину містить холекальциферолу 15 000 МО (1 крапля містить приблизно 500 МО вітаміну D3); допоміжні речовини: кремофор EL, сахароза, динатрію гідрогенфосфат додекагідрат, кислота лимонна моноводна, ароматизатор анісовий, спирт бензиловий, вода очищена.

Форма выпуска
Розчин водний для перорального застосування

Фармгруппа
Вітаміни. Препарати вітаміну D.

Фармакологические свойства
Вітамін D3 - це активний антирахітичний фактор. Найважливішою функцією вітаміну D3 є регулювання метаболізму кальцію та фосфатів/ що сприяє правильній мінералізації і росту скелета. Вітамін D3 - це природна форма вітаміну D, що утворюється у тварин і людей. Порівняно з вітаміном D2 характеризується активністю вищою на 25%. Він необхідний для функціонування паращитовидних залоз, кишечнику, нирок і кісткової системи. Відіграє істотну роль в абсорбції кальцію і фосфатів з кишечнику, у транспорті мінеральних солей і в процесі кальцифікації кісток, регулює виведення кальцію і фосфатів нирками. Концентрація іонів кальцію впливає на ряд важливих біохімічних процесів, що зумовлюють підтримку тонусу м'язів скелетної мускулатури, беруть участь у проведенні нервового збудження та впливають на згортання крові. Вітамін D3 бере також участь у функціонуванні імунної системи, що впливає на виробництво лімфокінів. Нестача вітаміну D3 в їжі, послаблення його всмоктування, дефіцит кальцію, а також відсутність експозиції на сонячне світло у період швидкого росту дитини призводять до рахіту, а у дорослих - до остеомаляції, у вагітних жінок - до появи симптомів тетанії і неутворення зубної емалі - у немовлят. Жінки у період менопаузи, які часто хворіють на остеопороз, у зв'язку з гормональними порушеннями повинні підвищити дозу вітаміну D3.

Фармакокинетика
Водний розчин вітаміну D3 краще всмоктується, ніж масляний. У недоношених дітей виникає недостатнє утворення і надходження жовчі до кишечнику, що порушує всмоктування вітамінів у вигляді олійних розчинів. Проникає крізь плацентарний бар'єр і в молоко матері.

Показания к применению
Профілактика і лікування дефіциту вітаміну D. Профілактика і лікування рахіту, гіпокальціємічної тетанії, остеомаляції і захворювань кісток на метаболічній основі (таких, як гіпопаратиреоз і псевдогіпопаратиреоз), профілактично у станах послаблення всмоктування. Допоміжний засіб при явищах остеопорозу

Способ применения и дозы
Перорально. Препарат розводити у ложці з рідиною. Примітка: 1 крапля містить приблизно 500 МО вітаміну D3. Щоб точно відміряти дозу препарату, треба під час накапування тримати пляшечку під кутом 45°. Якщо лікар не призначить інакше; профілактично: - доношеним немовлятам віком від 4-го тижня до 2 - 3 років з правильним доглядом і достатнім перебуванням під дією сонячного світла: 500 -1000 МО (1 - 2 краплі) на добу; - недоношеним дітям, близнюкам, немовлятам, що перебувають в несприятливих життєвих умовах: 1000 -1500 МО (2 - 3 краплі) на добу. У сонячне літо можна обмежити дозу до 500 МО (1 крапля) на добу; - вагітним жінкам: щоденна доза - 500 МО вітаміну D на весь період вагітності або прийом 1000 МО на добу, починаючи з 28-го тижня вагітності; - дорослим: 500-1000 МО (1 -2 краплі) на добу; терапевтично: - щоденно 2000 - 5000 МО (4-10 крапель) протягом 4-6 тижнів, під ретельним контролем стану здоров'я і з періодичним дослідженням сечі. Починати з 2000 МО протягом 3 - 5 діб, далі при хорошій переносимості дозу підвищують до індивідуальної лікувальної дози (найчастіше за все 3000 МО). Дозу 5000 МО призначають тільки при виражених кісткових змінах. У міру необхідності після одного тижня перерви можна повторити курс лікування. Лікування проводять до отримання чіткого лікувального ефекту і далі переходять на профілактичну дозу 500 -1500 МО на добу.

Побочные эффекты
У випадку індивідуальної підвищеної чутливості до Аквадетрим® Вітамін D3, що відзначається рідко, або у результаті застосування надто високих доз протягом довготривалого періоду може проявитися гіпервітаміноз D. При передозуванні препарату (гіпервітаміноз) розвивається слабкість, відсутність апетиту, нудота, блювання, запори, неспокій, спрага, поліурія, гіперацидність шлунка, пронос, кишкова коліка. Частими симптомами є: біль у м'язах і суглобах, головний біль, депресії, порушення психіки, атаксія, ступор і прогресуюча втрата маси тіла. Розвивається порушення функції нирок із альбумінурією, еритроцитурією та поліурією, підвищеною втратою калію, гіпостенурією, ніктурією та підвищенням тиску крові середнього ступеня* У тяжких випадках може з'явитися помутніння рогової оболонки, рідше - набряк сосочка зорового нерва, запалення райдужної оболонки аж до розвитку катаракти. Може утворитися каміння в нирках, вапнування у нирках, м'яких тканинах, таких як кровоносні судини, серце, легені та шкіра. Рідко розвивається холестатична жовтяниця. У разі погіршення стану здоров'я чи у разі виникнення небажаних явищ зверніться до лікаря за консультацією відносно подальшого застосування препарату

Противопоказания
Підвищена чутливість до компонентів препарату, гіпервітаміноз D, підвищений рівень кальцію в крові і сечі, сечокам'яна хвороба, саркоїдоз, ниркова недостатність. Не застосовувати у лікуванні дітей віком до 4-го тижня життя через можливість появи підвищеної чутливості до бензилового спирту

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Протиепілептичні засоби, рифампіцин, неоміцин, холестирамін, рідкий парафін знижують резорбцію Аквадетрим® Вітамін D3. Одночасне вживання з тіазидами підвищує ризик гіперкальціємії. Застосування одночасно з серцевими глікозидами може посилювати їх токсичну дію (підвищується ризик появи порушень ритму серця). Якщо Ви застосовуєте будь-які інші лікарські засоби, обов'язково повідомте про це лікаря

Передозировка
Токсичні симптоми у результаті гострого отруєння проявляються рідко, частіше у новонароджених і у дітей після передозування, після застосування і 00000 МО або більше вітаміну на день. Якщо виникли симптоми, що можуть бути пов'язані з передозуванням, застосування препарату слід припинити. Вживати велику кількість рідини. Звернутися до лікаря. При необхідності може виникнути потреба у госпіталізації.

Особенности применения
Запобігати передозуванню. Визначення добової потреби дитини у вітаміні D і способу його застосування повинно встановлюватись індивідуально і кожний раз піддаватися верифікації під час періодичних досліджень, особливо у перші місяці життя. Обережно застосовувати у лікуванні іммобілізованих пацієнтів. Не вживати одночасно з Аквадетрим® Вітамін D3 великих доз кальцію. Вагітність і період лактації Перед застосуванням варто поінформувати лікаря про вагітність і звернутися до нього за порадою щодо можливості застосування препарату в період вагітності і годування дитини груддю.

Условия и сроки хранения
Не застосовуйте розчин після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці. термін придатності -З роки. Зберігати при температурі 5°С - 25°С, у захищеному від світла місці. Зберігати в недоступному для дітей в місці.

Производитель и его адрес
МЕДАНАФАРМАТЕРПОЛЬ ГРУП Акціонерне Товариство. 98-200 Сєрадз, вул.Варцка З, ПОЛЬЩА

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.