4589
ГОРЯЧАЯ ЛИНИЯ (с 9:00 до 18:00) (056) 745-55-21
Медицинская реформа. Основные принципы.
Поиск
Поиск участкового врача
google_dnipromed twitter_dnipromed youtube_dnipromed" facebook_dnipromed vk_dnipromed

Он-лайн поиск участкового врача


Например: пл. Октябрьская 4, просп. Кирова 127, ул. Героев Сталинграда 10

В связи с отключением сервиса Yandex.Карты поиск врача временно не работает. Мы пытаемся решить эту проблему.
НПосле осуществления поиска, Вам будет показан соответствующий Центр и Амбулатория с перечнем специалистов. В связи с медицинской реформой, участковые терапевты и педиатры переквалифицируются во врачей семейной медицины. При отсутствии Вашего адреса у терапевта или педиатра, рекомендуем просмотреть поле «Семейный врач».

Рекомендуем уточнять информацию в регистратуре Амбулатории или Центра

online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будет осуществлен поиск и показаны соответствующие лицензированные учреждения в радиусе 5 километров. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



online physician

С помощью этого сервиса Вы можете найти все аптеки рядом с вашим домом, в которых есть в наличии интересующий Вас препарат, сориентироваться по его стоимости, а также ознакомиться с инструкциями к препарату.





Введите название препарата

    


Для наиболее точного поиска, следует вводить название препарата частично и затем выбрать нужный из предлагаемого списка. Минимальная длинна поискового запроса – 3 символа (первые буквы названия). Например, при поиске препарата «Ранитидин», лучше ввести «Ран».
online physician

База учреждений наполняется

После выбора необходимой Вам категории, будут показаны соответствующие учрежедния для поддержаниия красоты, здоровья и внутренней гармонии в радиусе 5 километров от введенного адреса. При переходе на интересующую ссылку, Вы сможете ознакомиться с описанием учреждения, графиком его работы и контактами.

Категория учреждения

Выберите специализацию



Введите Ваш адрес



Ваша компания оказывает услуги по восстановлению и поддержанию красоты и здоровья, духовного и физического развития? Компания CDM в рамках проекта dnipromed.com предлагает Вам сервис «Запись к врачу on-line».

Портал dnipromed.com – совместный проект компании CDM и КП «Днепропетровский городской Центр здоровья» Департамента охраны здоровья Днепропетровского городского совета. Это уникальная и наиболее полная медицинская информационная система, не имеющая аналогов среди специализированных сайтов Днепропетровской области.

Ресурсы портала dnipromed.com дадут возможность потребителю не только увидеть Вашу баннерную или контекстную рекламу, но и упростят связь между Вами и Вашими потенциальными клиентами. Позволят быстро найти нужное учреждение, специалиста, услугу или препарат, ознакомиться с ценовой политикой, отзывами и тут же записаться на прием в режиме on-line.

Целевая аудитория портала – это активные люди в возрасте от 18 до 55 лет, ценящие свое здоровье, время и стремящиеся к инновациям. Большая плотность населения, более 500 тысяч пользователей сети Internet, широкий спектр предоставляемой и обновляемой информации на dnipromed.com, обеспечат высокую посещаемость ресурса и заинтересованность потребителя в предлагаемых Вами услугах.

Максимальная отдача при минимальных затратах с порталом dnipromed.com!

Бисакодил табл.5мг №30 (Балканфарма)

Торговое название
Бісакодил

Латинское название
BISACODYLUM

Общая характеристика
діюча речовина: 1 таблетка містить: бісакодил 5 мг; -допоміжні речовини: цукор молочний, крохмаль пшеничний, тальк, магніїо стеарат, кремнік) діоксид колоїдний, L келатин, еудраЖит І 12.5%, макрогол 6000, макрогол 400, олія рицинова, полісорбат 80, титану діоксид, барвник євроцерт хінолін жовтий

Форма выпуска
Таблетки, вкриті оболонкоіо, кишковорозчинні.

Фармгруппа
Контактні проносні засоби.

Фармакологические свойства
Бісакодил - стимуліовальний проносний засіб, похідне дифеніламіну. Препарат діє на стінку товстої кишки, активізуїочи перистальтику (хвилеподібні скорочення м'язів), що приводить до випорожнення кишечнику. Перистальтика товстої кишки - процес повільний, тому ефект після застосування препарату настає не раніше, ніж через б годин. Одночасно споаерігається накопичення рідини та іонів деяких солей у товстій кишці, що робить калові маси більш м'якими. Рекомендується застосовувати лікарський засіб пізно ввечері, що забезпечить випорожнення наступного дня вранці.

Фармакокинетика
Під впливом кишечних і бактеріальних ферментів Бісакодил перетворюється в активний дезацетиловий метаболіт, який виводиться з фекаліями. Близько 5% застосованої дози всмоктується в травному каналі, метаболізується в печінці, а потім виводиться із сечек) та Жовчю у формі глкзкуроніду. Потрапляючи з Жовчю) в ободову кишку, цей неактивний метаболіт зазнає гідролізу і перетворюється в активний.

Показания к применению
Застосовують препарат Бісакодил за призначенням лікаря дорослим та дітям старше 6 років при хронічних запорах різної етіології. Лікарський засіб прискорює дефекацію у пацієнтів похилого віку із зменшеноіо руховоіо активність товстої кишки та запорами внаслідок застосування інших лікарських засобів і тривалого постільного режиму. Препарат можна застосовувати безпосередньо перед пологами або через кілка днів після пологів як очищувальний засіб, а також при проведенні діагностичних досліджень, підготовці до оперативного втручання та в післяопераційний період для зменшення напруження при дефекації.

Способ применения и дозы
Кишковорозчинні таблетки Бісакодилу застосовуїоть внутрішньо, таблетку ковтаїоть не розжовуїочи та запиваїочи повноіо склянкокз води. Зважаючи на те, що препарат діє в товстій кишці, його ефект настає не раніше, ніж через б годин після застосування. Для ефективної дефекації вранці рекомендується прийняти препарат пізно ввечері. Середня добова доза для дорослих і дітей старше 12 років становить 10-15 мг (2-3 таблетки) одноразово ввечері; для дітей від 6 до 12 років - 5-10 мг (1-2 таблетки) одноразово ввечері. Препарат не застосовуїоть більше 10 днів. Однократне застосування високої дози (різної для кожного пацієнта) може призвести до значного подразнення стінки товстої кишки, проносу, м'язової слабкості, метаболічного ацидозу, гіпокаліємії. Специфічних антидотів для усунення ефекту передозування не існує. Необхідно припинити застосування препарату та провести симптоматичне лікування, яке складається з вчасного усунення зневоднення (дегідратація) і порушення електролітної рівноваги.

Побочные эффекты
При появі під час лікування будь-яких незвичайних реакцій звертайтеся до лікаря! Препарат звичайно добре переноситься, але іноді можуть виникнути явища надчутливості, такі як нудота, бліовання, відчуття тяжкості, метеоризм, колікоподібнип біль у животі. Застосування протягом тривалого часу може спричинити пронос, дефіцит рідини та електролітів. Можливо порушення структури клітин товстої кишки та прояв запального процесу, простатит, алергічні реакції. У хворих похилого віку, особливе при частому застосуванні, може виявитись слабкість, втрата координації рухів, ортостатична гіпотензія, а з тяжких випадках - крампі. При виникненні перелічених або інших небажаних явищ необхідно припинити застосування препарату і звернутися до лікаря.

Противопоказания
Не застосовуйте препарат Вашій дитині, якщо їй не виповнилося 6 років! Якщо будь-коли раніше у Вас або у Вашої дитини Відмічалися прояви алергії на перелічені у розділі "Склад" діїочі або допоміжні речовини, тобто Ви маєте надчутливість до будь-якого компонента цього лікарського засобу, Ви не повинні застосовувати Бісакодил для лікування. Застосування цього препарату під час Вагітності та годування груддіо моЖлиВо тільки за призначенням лікаря! Якщо у Вас або у Вашої дитини наявна кров у випороЖненнях, підозра на апендицит, порушення прохідності кишок (часткова або повна непрохідність), запальні захворювання товстої кишки, хвороба Крона, виразковий ентероколіт, „гострий Живіт", біль у Животі нез'ясованого походження, геморой, цистит - Вам необхідно сповістити про це лікаря для призначення іншого лікарського засобу.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами
Якщо Вам або Вашій дитині призначено лікарем будь-які інші лікарські засоби або Ви їх застосовуєте самостійно, перед початком лікування Бісакодилом порадьтеся з лікарем щодо мо>кливості їх одночасного застосування. Неконтрольоване лікування моЖе зашкодити здоров'їо. Бісакодил не рекомендовано застосовувати одночасно з препаратами, які зменшукзть вміст калікз в крові, виявляїочи гіпокалієміїо - мінералокортикоїдами та глкзкокортикоїдами, амфотерицином В (внутрішньовенним), тетракозактидом. Не застосовується разом з діуретиками, тому що вони впливаїоть на рівновагу іонів калііо в організмі. Якщо лікарем призначено препарати дигіталісу (наперстянки), не лікуйте запор Бісакодилом. Одночасне застосування цих лікарських засобів моЖе призвести до виникнення гіпокалієміїта дигіталісової інтоксикації. Препарат не застосовуїоть одночасно з астемізолом, перфенадином, еритроміцином, аміодароном, соталолом і засобами, які містять хінідин.

Особенности применения
Перед початком лікування Бісакодилом сповістіть Вашого лікаря або лікаря, який лікує Вашу дитину, про інші захворювання Вашого або дитячого організму, про лікарські засоби, які призначені Вам або Вашій дитині або Ви їх застосовуєте самостійно, про стан вагітності та якщо Ви годуєте немовля груддіо. Бісакодил не впливає на здатність концентрувати увагу: керувати транспортним засобом або обслуговувати механізми. Таблетки не слід подрібнювати або жувати. Зовнішня оболонка захищає їх від розчинення в шлунку і при правильному застосуванні розсмоктування починається тільки в кишечнику. За годину до та 2 години після застосування не рекомендовано пити молоко, споживати молочні продукти або страви, приймати лікарські засоби, які впливаїоть на кислотність шлункового соку (Н2-блокатори), тому що існує ризик передчасного розчинення оболонки таблетки в шлунку, внаслідок чого може виникнути подразнення шлунка і 12-палої кишки та відсутність очікуваного ефекту від препарату. Під час лікування не вклкзчайте до раціону харчування хворого солодкі страви, цукор, шоколад, >кирні сири. Не застосовуїоть препарат при симптомах нудоти та бліовання. Не рекомендовано тривале застосування Бісакодилу для лікування стану хронічного запору. Ректальна кровотеча, яка виникла під час лікування цим препаратом, може означати наявність іншого захворювання. У такому випадку лікування Бісакодилом припиняють та звертається до лікаря. Лікарський засіб містить допоміжні речовини, які макзть Відношення до його безпеки та ефективності: * лактозу (протипоказана пацієнтам з лактозноіо недостатністіо, галактоземієкз або гліокозним синдромом мальабсорбції); • рицинову олію (може призвести до нудоти, блювання, колік; у високих дозах виявляє сильну проносну дік», внаслідок чого не призначається хворим на кишкову непрохідність); в крохмаль пшеничний (небезпечний для хворих на глкзтенову ентеропатікз - целіакікз). Якщо під час лікування Бісакодилом симптоми захворкзвання не почнуть зникати або, навпаки, стан здоров'я погіршиться, Виникнуть небажані явища - необхідно терміново звернутися до лікаря з приводу подальшого застосування лікарського засобу!Під час лікування Бісакодилом необхідно дотримуватись дієти, яка містить багато клітковини: споживати хліб з муки грубого помелу, квасоліо, сочевиціо, фрукти та овочі; випивати 6-8 склянок рідини на день і більше рухатись, уникати споживання солодких страв, шоколаду, Жирних сирів.

Условия и сроки хранения
Термін придатності: 5 років. Препарат не можна застосовувати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці. Зберігати у сухому, захищеному зід світла, недоступному для дітей місці, при температурі не зище 25 °С.

Упаковка
30 таблеток з упаковці.

Производитель и его адрес
Балканфарма - Дупниця АТ, Болгарія, Дупниця,

© 2022 Разработано компанией CDM, все права защищены.